Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz DeFranco #64791 üzenetére

    Meglepődnél, de külföldi bankolás kérdése azzal kerül a magyarral egy szintre hogy az itthoni automata használat drága. Komolyan feltételezed, hogy nem jártam körül? Tavaly amikor Bécsben voltam tárgyaláson szakítottam rá időt. Amikor Bratislava volt a cél a kocsivásárlás miatt, szintén megnéztem. Van Dán, Német és Holland ajánlatom is. Azt gondolom, megtettem ami a minimum elvárható. Sok külföldi ajánlat addig lesz bármilyen formában versenyképes, amíg odáig nem gyűrűzik az a tranzakciós adó rákfene.

    (#64792) Tim82 : 1996-tól az Ericsson-nál telepítettük a digitáls központokat az akkor még Matáv-Déltáv néven futóknak. Utána a kis és közép méretű városoknak értékesítettük a kis központokat hasonló funkcióval. Akkor maga a beruházás a crossbar rendszer üzemeltetéséhez és bevételéhez képest hozott megtakarítás 30%-ból havi törlesztéssel 10 év alatti megtérülés okozott, ami -ha valaki ismeri a telekom piaci sajátosságot- egészen jónak volt mondható. Feltételezem a teljes digitális átállás után a hatékonyság mutatók csak javultak.
    Nem ismerem az árképzését a bankoknak sem az sms szolgáltatónak, de egyben biztos vagyok: nem szorítkoznak a minimum költségre. :B

    (#64793) Saint_: oda menj el, de nyíltan másfelé ne vállald el :P Mert ugye van az a pénz ;]

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák