Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Arena plazaban nyitva vannak ma a ruha boktok? Pl sportsdirect?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #61754 üzenetére
Nem, nem fogadom el. Ez az, amit nem szeretnek + a vizsgaimra szeretnek jol felkeszulni. Januar 18-ig tabla es ha jol sikerulnek, akkor februarban mar lenne az elso allamvizsga, ha meg nem sikerulnek jol, akkor meg februarban potvizsgaznek. Es ez most fontosabb, mint hogy ott elbaxam az idot. DE van a poolban olyan melo, amit nagyon szeretnek, de januar elejei visszahivast mobdtak.
Sutszi, Arena nyitva, jol latom ugye? Pls confirm
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #61755 üzenetére
Az épület nyitva van meg éttermek és kávézók, de van egyedi nyitva tartásuk ezen felül...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #61758 üzenetére
Nem, nem arra gondol. AzbEiffel teren a coffee companyra.
Munex:nem nezek hiradot, na.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valakinek van valami ötlete esetleg a túl száraz szoba párásításához? Mármint valami olyasmi, ami nem kerül súlyot 10 ezrekbe.
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
A törcsi kiterítve nem is rossz ötlet. Thx.
Live-Die-Respawn
-
sketchifun
senior tag
Mi másra lenne jó az adokveszek topik?
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
MrSealRD
veterán
Lehetőleg fém vagy kerámia edénykét használj. Akár egy csésze vagy bögre is lehet... Tehetsz bele különböző illóolajokat így még kellemes illat is lesz...
Nagyon száraz a levegő nálunk is. A gyakori rövid szellőztetés is segít valamennyit.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
GabN73
addikt
Ebook olvasóval kinek van tapasztalata?
Lehet kéne vennem egyet, de kicsit félek tőle -
MurdR
veterán
válasz GabN73 #61774 üzenetére
Szerintem meg semmi nem áll közelebb a könyvekhez, mint egy Ebook reader. A pdf-eket nem mindegyik kezeli rendesen, de azokat is át lehet alakítani epubbá. Szerintem menj be egy Médiába, és nézd meg közelebbről. Irtó jó. Annyit megjegyeznék, hogy nem egy hátrány, ha van háttérvilágítása.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
werszomjas
addikt
Eladó!
Xiaomi Piston 3 Youth Edition mikrofonos fülhallgató
--------------------------------------------------------------------
Nexus 5 - D821 - 32GB - Fekete - Ajándék Spigen tok
Xiaomi MiBand - Mi Band - Aktivitásmérő karkötő - Új - Bontatlan
Chuwi Hi8 Dual OS Windows 10 + Android tablet - 2GB/32GB - 8" IPS FullHD - Új - Dobozában
35.000 Ft[ Szerkesztve ]
üdv
-
Qru
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
válasz sketchifun #61780 üzenetére
TB-d van?
-
-
Melack
veterán
válasz werszomjas #61776 üzenetére
Nekem csak a bandre fáj a fogam.
Ugyanitt Allview Wi7 tab eladó, 12k.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #61782 üzenetére
En androiddal hasznalnam
Na sracok, vad fruttik koncert. Nem ismerem a zeneiket, nem is erdekel, csajom miatt mentunk
Hangositas otos, a szovegbol alig lehetett erteni valamit (inkabb semmit). Nem ez a baj.
Az torvenyszeru, hogy egy koncerten valaki hulye? Elottunk egy 140cm magas (de 120cm szeles) husgolyo nagyon vadult, annyira, hogy az elotte levo, egyebkent agressziv csaj tobbszor raszolt. Majd egyszer meg jobban meglokte a golyocska, ezt kovetoen 3dl froccs kerult az arczaba. Utana szepen osszekaptak :-)I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz GabN73 #61787 üzenetére
Btw ujra 8k a Olaroid Inkognito napszemcsi polarizakt lebcsevel. Vettem is egy feketet, ha mar elhagytam Pragaban 1.5 honapja... Csak meg kellett varni a karacsonyt utant. Ugye irtam, hogy karacsony elott 15-25k volt az ar.
Cool: talaltal olcso hoodiest? Sportsdirectben nem talaltam ma jot.
más: volt ma HBO-n Aranyélet 8. epizód????
volt. valaki látta?[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Magnum_ #61789 üzenetére
kapucnis-cipzáros pulcsit?
sehol nem volt szép és jó... kivéve az adidasban, de 15-20k-t sajnáltam kiadnia newyorkerben vettem végül egyet 4700ért ha jól emlékszem... ez volt még a legjobb minőség, meg legolcsóbb érdekes módon... ha visszamentem BPre veszek még egyet, mert ezt picit kicsinek érzem (megnőttem, vagy összement nem tudom )
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #61791 üzenetére
már ott kellene lennie egyébéknt.. hol vagy? mit csinálsz?
-
vans?
őstag
válasz GabN73 #61774 üzenetére
Hat muszaki/gazdasagi vonalon a kepletek es abrak miatt nem nagyon hasznalhato, azokat nem tudja kezelni. Konvertalgatassal lehet segiteni neha, de nem az igazi. De konyvet olvasni tokeletes eszkoz. Es igen, Paperwhite-ot vennek en mar csak, a hattervilagitas kiraly cucc.
hábm bábm
-
lorcsi
veterán
válasz werszomjas #61791 üzenetére
hülyéskedsz?
válótársak?!?
stóllal?
erőltetett..túljátszott..extra mód ripacsaz aranyéletnek is csak az 1-2 részét lehetett bírni szerintem...nem hiozta meg a kedvem
de a munkaügyeknek függője vagyok
eladó: vadi új soundcore motion+
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valakinek olcsó cseresznye?
Live-Die-Respawn
-
sketchifun
senior tag
Gyerekek.
Valaki árulja el, a nagyfalu területén merre lehet kapni ún, Assasins Creed kabátot/felsőt?? Tudjátok, a zipzár nem középen van.
Az se baj, ha kínai, és még esetleg hozzávetőleges árat is írtok mellé.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Melack
veterán
Vissza a munka világába Hétfő... De csak 3 napos munkahét
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest