Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Earl_Muttley #61200 üzenetére
Akkor eggyel régebbi A4 kell neked.
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #61203 üzenetére
Az betegagy.
Munez,ezzel vonulgatni kell, arra eleg
I humbly and respectfully decline™
-
Mindenki menjen haza aludni, mert van egy eladó Touareg is
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
CoolBoy323
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Melack
veterán
bandus: Győrbe tudok ingatlanost, ha érdekel.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
zsolti72837
addikt
válasz CoolBoy323 #61207 üzenetére
Ez mikor vették meg?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz zsolti72837 #61213 üzenetére
Fake, csak szórakozott valaki, de már jó régi a cucc.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Facebook link:
Az emberek tényleg ennyire hiszékenyek?Live-Die-Respawn
-
Earl_Muttley
őstag
válasz CoolBoy323 #61217 üzenetére
Szerintem csak azért csinálta, hogy kifejezetten jókat röhögjön a sok hiszékenyen...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CoolBoy323 #61217 üzenetére
Like gyűjtés, aztán gondolom utána átírja az oldalt, majd reklámokért várja majd a bevételt. Vagy nem tudom, nem értek hozzá. Engem igazából az emberek hiszékenysége lep meg, hogy ilyen apróságokkal is át lehet verni őket.
Live-Die-Respawn
-
etejedu
őstag
Mindenki folyamatosan át van baszva amióta ember létezik, csak más az eszköz. Most éppen az internet az alapja és a fészbuk a nyílt csatorna. Amúgy vallja be mindenki aki nem osztotta meg ilyen olyan okok miatt az adatait kisebb nagyobb nyereményért, előrébb jutásért, tárgyért, szerelemért, faszságokért, a létező és nem létező adatait. Naná hogy volt ilyen. És? Akkor most hülye mindenki? Vagy csak a tájékozatlanok a hülyék és bénák?
Orich> leszel te is annyira elmaradott a jövőben hogy rólad fogják írni: "És vannak a régi idők internetesei akik azt hiszik és benyelik!" Idézet 2060-ból egy blog tinédzser fórumozója.
Ezt nem azért írtam, amiért gondolnád hogy írtam: egyértelmű. Én most csak kiragadtam egy pszichológiai eseményt, ami a ráhatás elvén alapul és ugyanúgy áldozata ennek mindenki, mert előbb vagy utóbb ebben a reklámokkal és ígéretekkel teli világban mindenki azzá válik, pláne hogy gyerekkortól kezdve mossák idézőjelesen a reklámokkal az emberek agyát és mindent elhisznek. Jelen esetben az online ingyenes nyereményjátékok a menők. Bár ééén, mert én kivétel vagyok, nem hiszek benne azóta amióta a Familia KFT-ben kiderült, hogy a rúd párizsiba rejtet slusszkulcs nincs is, csak azért hirdették meg, mert sok volt a parizer és valahogy túl kellett adni rajta.... De hazudtam, továbbra is szeretem ezeket a nyereményjátékokat és néha-néha nyerek is.
-
lorcsi
veterán
sokszor kerül szóba a telefon
találtam egy iylet:
elephone p7000szerintetek mennyire okés?
mod:
későn, de meglett a mobilarena cikk is [link]mod:2
Saint_: ok. hiszek neked
azt hittem ez már okés vas..ilyen feature-val
amúgy odáig vagyok a 735-ért de néha..kinézek a win logó mögül , plusz kicsit zavar, hogy a mibandet nem támogatja úgy..mint kellene[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
etejedu
őstag
Saint: Nem tudom, hogy asszon'pajtival mi lett a kibékülésvagyörihari erdménye, de baszki most hétvégén nekem is hasonló volt: rázos és kellemetlen. Pedig nem is volt itt a piroska téma. Elvittem bakker: Euronics aztán Ikea majd Möbelixbe tegnap. Neeem nem kell semmi basszad meg, mennjünk haza, mert látom unod bassszad meg!
Elnézést a modiktól kicsit mocskosszájú a vörösdiplomás szentem! Máramikor kivan a nem létező f@sza....velem...!Na szóval ma újra kellett járni pár helyet, hogy amit megbeszéltünk megvegyük ott, ahol eredetileg akartuk tegnap... Biztos a kurva köd az oka!
-
Magnum_
nagyúr
válasz etejedu #61223 üzenetére
Az lett a royalhiszti vege -mivel nem vettem ugye benne reszt, mert se idom, se kedvem nem volt-, hogy haverom pont jokor irt, hogy megihatnank a Dunaparkban egy kavet, van e kedvem, mert akkor erre kanyarodik. Persze. Elkezdtem atoltozni, majd a ketsegbeesett kerdes: hova mesz. Kavezni. Kivel. Nem veled. Meg be se ertunk (tolem 50m a kavezo) es mar jott az uzi, hogy ne haragudjak, biztos az idojaras, szeret, bla bla.
Ezeknek semmi ertelme....Lorcsi: nem a vas a szar. Hanem a fostalicska sw rajtuk. A meizum ennyiert okes, de van benne 1-2apro bug (most ilyen forditasi hibakra gondolj pl), ami pl a samsungomon nem.volt.
Ha tetszene kinai mobil, akkor csak meizu. Xiaomi papiron dög, de nezz be a forumjaba... Heti frissites van de valami alapveto dolog mindig szar. Pl a wifi azokon.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz etejedu #61225 üzenetére
Aaaa, a haverok lemorzsolodtak. Penteken is volt valami Qru altal szervezett royaliszogatas, de enm szolt, mivel biztos nem erek ra. A kiskocsog
Amugy par haver viccen kivul leepitesre kerult, de azok mas okbol kifolyolag.
Ja amugy a heten erdekesen jartam -meseltem is Qrunak szerdan ebed kozben (marmint amig ebedeltem, felhivtam. Dehogyis )- hogy haver aszondja, "ha nem kell a kocsid a heten, akkor elkernem, mert el kellene inteznem a karacsonyi bevasarlast."
Bbbbbbbbbbmeeeeeg. Mivan????? Erted, nem a beteg anyjst kell videkre vinni pl kemora es nincs mas opcio. Nem. Jaszkarizna vele a varosban a plazak kozott. Eszembe nem jutna senkitol ilyet kerdezni. Idegen autot max anyamet meg apamet vezetem, de az mas. A volvot is teher volt vezetni lelkileg.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz Magnum_ #61224 üzenetére
ok, akkor ez a vonal nálam felejtve
ki nem bírom az apró nyűgöket zte blade1 pont elég volt erre 2011-2014
a fordítási dolog mindegy lenne, de amikor a funkció nem megyplusz ahogy néztem ez az elefant is 5,5'...az valami óráási
4,5' fölé nem szívesenegyik fazonnál olvastam egy fasza mondatot:
"Tudomásul kell venni, hogy egyesek kevesebbet gondolkoznak egy 200+ ezer forintos telefon megvásárlásán, mint más egy 40 ezer forintosén, mert egyrészt nem jelentős összegről van szó, másrészt meg számukra az idő pénz. Legtöbbször a műszaki tartalom sem érdekli őket, hanem hogy ne kelljen foglalkozni a telefonnal, hanem csak használni."baromira egyet tudok ezzel érteni, én a 735-ben találtam meg ezt
eladó: vadi új soundcore motion+
-
etejedu
őstag
válasz lorcsi #61227 üzenetére
Én is úgy gondolkodom általában mint a tehetősek, csak kicsiben. Nincs időm a taxira várni, mert az idő pénz! Ezért használom a Google térképet és azon belül az útvonalterv tömegközlekedés részét, hogy mindig résen legyek és elkapjam azt a járatot amiért nem kell futni.
-
-
válasz etejedu #61231 üzenetére
Beh szép idők is voltak.
Machine head, Sepultura, Prosectura, Rob Zombie, Pantera, Rollings Band ... régi emlékek. Asszem megyek is tecsőre hallgatózni kicsitMOD: Soha nem mondtam h szíp vagyok Bár fel lehetne tenni a "classicus" kérdést, hogy szeretem-e a természetet?
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
válasz bitpork #61232 üzenetére
Naah azért ne alázd magad nem vagy te a természet réme hidd el... van ebből a fajtából bőséggel a Földön:
Everything About YouAmi az évezred alkotása számomra és a valódi élet valódi szüzesség végét jelentette mozi szinten:
Harcosok Klubja ojeoje hogy imádtam meg minden és mindent megmagyarázott akkor és mégsem... annyit hogy akkor utáltam a világot és anyátok és ez megoldotta a semmit...
Ha csak zenével lehetne értelmezni a kilncvenes éveket: Tökéletes nap!
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
válasz etejedu #61233 üzenetére
transzpotting ezt elfelejtettem linkelni na.
-
válasz etejedu #61233 üzenetére
Mondjuk a trainspotting jaó volt. A(z) (h)arczosok klubja annyira nem gyött be. Talán Bob mellei miatt
A nagy Lebowski pl teccett. A Schindler listája, a GoodWillHunting, A remény rabjai meg a hasonlók. filmbuzi voltam-lennék[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Zen!
-
MurdR
veterán
Reggelt.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zsolti72837
addikt
Eladó egy majdnem vadonatúj BOSCH GEX 125 AC professional excenter csiszoló.
Kb. 3-szor volt használva, sajnos más munka miatt feleslegessé vált.
A teljesítmény: 350 W. Üresjárati fordulatszám: 4500 - 12000 ford./perc. Rezgőkör átmérő: 4 mm. Mikro szűrő doboz,Porelszívás, Kiegészítő fogantyú. Csiszolótányér átmérő: 125 mm. Súly 2 kg. Balkezesek számára is jó. Fa, fém és műanyag, festékek és lakkok csiszolásához és polírozásához.
Szabályozó elektronikával és fordulatszám-előválasztás van hozzá, alumínium csapágy karima a hosszú élettartamért.
Amit még adok hozzá egy vadonatúj Bosch öntapadó csiszolótányért.Ára: 40000-Ft
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
etejedu
őstag
válasz zsolti72837 #61243 üzenetére
Hogy neked milyen cuccaid vannak!
Amúgy másnapos jó reggelt! Jól kibsztam magammal.
Lakástakarítás , mosás, uj csillár felszerelés, villlanyszerelő keresés majd sütő beuzemelés, spenótkészités, délután gyerekkel orvoshoz menni... Juhé szabadság!
Rohadt jéger. -
Earl_Muttley
őstag
Reggelt!
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
MurdR
veterán
válasz Earl_Muttley #61247 üzenetére
előkerültél? hol van amit megbeszéltünk?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Ace owner
addikt
Reggelt én mára kidolgoztam magam, irány az ágy..
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest