- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Reggelt. Meló.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Mercutio_
félisten
Tim82, Melack meg még akit esetleg érint, ezek közül az online tréningek közül érdekel valakit valamelyik?
- 2 napos, ingyenes Bevezetés a JavaScript alapjaiba képzés, időpont: szeptember 11., 16.
- 1 napos, ingyenes Bevezetés a Java programozásba képzés, időpont: szeptember 3.
- 3 napos, ingyenes HTML alapozó tanfolyam, időpont: szeptember 7-8-9.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Eastman
addikt
Jó ez a QR kód srácok? Látható a mozgókép?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #52359 üzenetére
1, 2, 3 minden le van írva. Regelni kell az oldalukon előtte a jelentkezéshez. Az egyes oldalakon vannak alul a pontos kezdési időpontok!!!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ngáborz
tag
Sziasztok!
Eladó teljesen új Spigen Thin Fit Case galaxy s6-hoz fehér színben, továbbá eladó Samsung Level Box mini.
-
Melack
veterán
Már 9 hónapja, hogy itt vagyok a cégnél. Erről emléklapot kapunk.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz Eastman #52365 üzenetére
& Def és Merc: Ez tényleg sokkal jobb Fluktuáció van, mert a brit vezetés úgy gondolkodik, hogy cca 40-60 az arány a határozatlan és határozott szerződések között itt az IT-n. De sok olyan kollégám van, aki 2 éve itt van, és folyton hosszabbítják a szerződését.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
válasz Magnum_ #52369 üzenetére
Láttad a cégük honlapját. Ha ott nem láttál oylat, amit megpályázhatsz, akkor mennyi az esély, hogy Melack mint IT-s tud neked állást "intézni"?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudtok pesten valami helyet, ahol egy párnak el lehet bújni az emberek elől csak úgy pl romantikázni? (lakáson kívül. ) Margit szigeten vannak még elzárt helyek ahol talán nincsenek csövesek, vagy bevándorlók?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
Kérdezd meg tőle, hogy szerinte pesten még hány olyan pár lehet, aki hasonló helyet keres bááár lehet, hogy ezzel a kérdéssel el is vágod magad nála
-
Magnum_
nagyúr
na. ne gyerekeskedjünk. vidd el egy egyszerű kis étterembe. pl a nobuba
mit akartok csinálni a 40fokban?
vidd el kávézni, aztán jóvanamúgy én se szoktam a csajokat első találkozások alkalmaival étterembe vinni, pár randikávé, aztán én fözök nekik itthon. meg kapnak kis rozét. aztán ennyi.
nem költekezün addig, amíg nem bizonyítottakbár Qru másképp csinálja, lehet, hogy az ő stratégiája a nyerő
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #52372 üzenetére
de komolyan ennyire kell, hogy 50k-val kevesebbért is elvállalnád? mondjuk az ember közérzete a legfontosabb, ha már minden nap hányingerrel mész be dolgozni, az hosszú távon megbosszulja magát.
külföldre én is nézelődök folyamatosan, hátha akad valami jó állás. de most elvagyok itt is, csak akkor mennék, ha tényleg nagyon tuti munkáról meg fizetésről lenne szó. itthon meg egyszerűen nem érné meg váltanom most sehova.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #52382 üzenetére
tényleg, ennyire. gyomorgörcsöm van bki.
tudnád, hogy mit kapok állandóan...
a szakmai és emberi mivolomat már teljesen aláásták.
persze gyűjtögetem ezeket az emialeket, de ezek ugye most épp nekem jók, ha "arra" kerülne sor, de ettől függetlenül nagyon nem esik jól napi 6x elolvasni, mekkora gyökér vagyok, holott nem is. és ha nem emailezün (2méterre ül a fönök), akkor éppen arrogánsan beszél velem.érdekes, hogy a szakmai kompetenciám mindaddig kitűnő volt, egészen addig, amíg vissza nem utasítottam, hogy a nevemmel játszon.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #52383 üzenetére
jól teszed hogy lépsz, de javaslom hogy azért növessz egy kis kérget az arcodra, mert máshol sem leányálom ám a munka... én kifejezetten szerencsés vagyok ebből a szempontból, de ez a ritka.
dolgoztam olyan helyen is ahol rendszeres volt a "mi a k.va anyádat képzelsz te magadtól b.zmg? meglopsz? hát kicsinállak b.zmg!" (sic!) hangvételű kommunikáció (pitiáner emberi hiba miatt).
és nem, nem álltak fel ott sem. én mondjuk nem kaptam ilyet, még ennek a közelét sem, mégis felálltam más miatt, persze az is szerepet játszott, hogy ezt nem várom meg, mert előbb utóbb mindenki sorra került.
ofc. ez az extrém másik oldal, nem erre kell felkészülni, csak mesélek.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #52384 üzenetére
azt tudom...nagyon rossz döntést hoztam.... nem volt nekem rossz a helyem a másik osztályon. sőt. hogybaxnámeg.
támogatta a volt fönököm, hogy visszamenjek, de nem engedik.
azaz kicsinálnak szépen.I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #52385 üzenetére
ilyen van, nem tudhattad előre, a váltás mindig kockázattal jár. rácsesztél, van ilyen, tanulni kell belőle, hogy mi vezetett ide, te miben és hogyan vagy faktor ebben és a jövőben mik azok a pontok ahol változtatni kell.
(azt meg nem kell elhinni, hogy támogatta a volt főnököd, hogy visszamenj, ha jól emlékszem, ott is
kicsitnagy volt az arcod tán be is viselkedtél valamit, simán lehet hogy a szemedbe hazudik, te meg beveszed. mindenki hazudik.)[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #52386 üzenetére
a viszonyunkat rendeztük, jó.
de persze fenntartásokkal kezelem, mert tényleg mindenki hazudik. talán csak az nem, aki a legközelebb áll melletted (I mean család). de talán még azok is..
Ettől függetlenül nála inkább hajlok affelé, hogy tényleg támogatta.
de igazából tök mindegy. itt a karrieremnek vége.
namost ez azért szar, mert kezdhetem előről máshol. szarabb fizetésért, stb. ja és közel 30éves vagyok.I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #52389 üzenetére
hány éves vagy?
amugy nekem se a 2.. viszonylag sok volt már
-
válasz Magnum_ #52387 üzenetére
Ebben a világban aki egy helyről akar karriert és nyugdíjat, az nagyon nem szemléli reálisan a helyzetet. Bárki aki valódi karriert akar, az vagy nyal pl az államigazgatásban, vagy vállalkozóként építkezik.
És ne sajnáld magad, hogy már 30 vagy. Vagyunk itt páran akik a 40-t kezdjük lassan taposni és hellyel közzel még rosszabb szituációban is leledzünk. Fiatal vagy, előtted áll az élet ( igaz nem látsz tőle semmit ), uh légy pozitív. Pláne hogy már megvan a foltod.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
-
válasz Magnum_ #52394 üzenetére
16 évesen suli mellett kezdtem dolgozni. A leghosszabb amit kibírtam 4 év volt egy helyen. Kb 1,5-2 évente váltok. Semmit nem unok meg, nem csavarodok bele, nagyon sok dolgot kipróbálok. Az én szubjektív véleményem szerint teljesen normális.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bandus
veterán
válasz bitpork #52392 üzenetére
Ertem en, hogy most beloled nagy valoszinuseggel a keseruseg beszel, de en marhara nem igy latom a dolgot. Raadasul ugy, hogy olyan szektorban dolgozom amire a leheto legjobban raszallt az allam es meg igy is rengeteg lehetoseg van bar kerdes, hogy mit ertesz valodi karrier alatt?
En peldaul ugye allami cegnel dolgozom ket es fel eve, gyakorlatilag ez az elso munkahelyem. Ennyi ido alatt eloleptettek, komoly dolgokkal foglalkozok jo munkakorulmenyek kozott es megfizetnek, ennyi tapasztalathoz kepest nagyon is jol szerintem. Es ugy, hogy nem nyaltam soha senkinek p, raadasul meg csaladi hatszelem sincs
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
válasz bandus #52396 üzenetére
Belőlem? Keserűség? Ha engednék bármi ilyet már rólam szólna a Sugarloaf - Ragga II című száma Én magam vagyok a pozitív megújulás. Viszont a karrier nekem valószínűleg teljesen mást jelent mint sokaknak. A Macilaci által említett nyugdíj előtti kiutálás viszont megtörtént édesanyámmal 26 évi munkaviszony után, amiben végig csak pénzjutalom és dicséret jellemezte a munkáját. Utána jött egy vezetőváltás. Az új vezető édesapámat felküldte egy leégett tetőszerkezetre, ami leszakadt alatta ( ugyanott dolgoztak a szüleim ) és a 9 méter zuhanástól eltört egy csigolyája, amit nem akart a munkáltató saját hibának elismerni. Őt is elküldték. Az egész lényege , hogy én már 2 perben végigmentünk hasonló kiutálós eset miatt, és nem sok jó tapasztalatom van.
MOD: ugyan válts már 1-2 szót DrZoo-val Szüleim állami kórházban dolgoztak.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest