Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Popit ha még jó áron el lehet adni szerintem nem kérdés, hogy htpc.
FM1 nem jó? Van occó lapom-procim, amíg nincs hozzá hdd egy 2 részre osztott cf kártyán cf-sata adapterrel elfut az xbmc/openElekcEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #42155 üzenetére
Jövőbeli fejlesztés/támogatás szempontjából sajnos nem az igazi, de néztem a hirdetésedet amúgy.
A Popi az a legelső Popi, 10-15k-t ha ér. Mondjuk még most is becsülettel helytáll, ha nem hiperszuper 3D, DTS stb. dolgokkal kell bajlódnia.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ace owner
addikt
Ennek realis az Ara? Eladhato ennyiert? Nem ertek a hordozhato hdd-khez.
Galaxy Fold 4
-
Mercutio_
félisten
válasz Ace owner #42164 üzenetére
Árgép azért megy? Mondjuk 1,5TB-s az valami régebbi cucc lehet, a 2TB-s usb3-asok pörögnek mostanság.
Gari nélkül én amúgy se vennék csak ismerőstől ilyet.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Végéhez közeledik a megfigyelésem.
Az eddigi részeredmények alapján: tegnap és tegnap előtt sokkal hamarabb lett 16:00, mint ma.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ace owner
addikt
OKs akkor felejtos, koszi.
Galaxy Fold 4
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #42169 üzenetére
Azzal nincs is nagy probléma. Csak nem értem, hogy miért írnak 48 órán belüli "megoldást". 3. nap felhívtam őket, hogy mégis mi a tosz van már, panaszt tettem a 48 órás dolog miatt, meg a net miatt, hogy sz*r, adtak 2000 forint kompenzációs díjat a kövi hónapban. Ez volt pénteken.
Ma hívtak, hogy mivan, frissítették a szoftot az uborkán, de ugyan úgy sz*r. Szerdán jönnek a szerelők.Qru
75 fölött nem látom értelmét az egésznek, majd kokain túladagolásban a yachtomon úgy 15 jóféle ribanc között szépen elbúcsúzom az élettől -
macilaci78
nagyúr
Nincs valakinek kölcsön USB - ATA kábele + táp? Külső hát is megfelel.
Régi ATA vinyót formáznék, tesztelnék eladás előtt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Balathruin
veterán
válasz macilaci78 #42178 üzenetére
IDE-s gépet azt tudok adni, de átalakítót nem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Balathruin #42179 üzenetére
2 komplett IDE-s gép van, csak nincs türelmem összerakni.
Ez egyik Athlon XP, a másik K7 Duron.
A két merevlemez pedig egyenként 80 GB.Szétszedném, lefotóznám, meg a HDD-ről löknék egy Sentinel print screen-t és megy fel minden HA-ra.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Balathruin
veterán
válasz macilaci78 #42180 üzenetére
Összerakjam valamelyiket?
-
Mercutio_
félisten
i5 4570S mennyire jó vagy gáz proci, illetve 45-ért van-e jobb vétel újonnan, 35 körül használtan?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz Balathruin #42181 üzenetére
Remélem, nem az ingyen elvihető kategóriába fogom rakni...
Nekem az is jó, ha a HDD-t adom oda teszt és formázás erejéig.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz olbaidhun #42185 üzenetére
Abból nem igen látok 2 év garist ráadásul mITX konfigba jobb a 65W
szerk elméleti a kérdés, valaki már el is vitte a procit.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Tudom, hogy nem képes könyv a topik, de [link]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Petyyyyy #42191 üzenetére
Azt hittem vmi ilyesmi eyecandy jön erre tessék...
#nincsbennetarcsi
-
olbaidhun
őstag
válasz Kiki18 #42199 üzenetére
Akkor nekem volt szerencsés a cserém.. i5 2500+saberooth megállt 35 ben.. Igaz én is nyomott áron adtam a notim.
Sapphire 280x toxic OC vel elég szépen porognek. Ez utóbbit eladásra kinalom, hirdetéseim között megtalálja akit érdekel.
:::::::::::::::::
Hangyára senki? Vegyék hangyászt, vagy mi? :/
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Háztartási gépek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest