- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Petyyyyy
addikt
To All: Egy Toshiba Satellite L580 lapost kaptam kézhez délután (kislánytól), mert rakoncátlankodtak a gombok, csak erősebb nyomásra reagáltak, az N betű kiváltképp nehezen ment. Kitakarítottam, volt anyag rendesen, így szinte hibátlan, de az említett betű alatt a gumis mellbimbó le volt szakadva s helyéről.
Ha valakinél kallódik a polcon egy oda illő egészen pici ilyen gumi bizgentyű, legyen szíves dobjon meg egy priváttal, fontos lenne.
Hálám üldözni fogja.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Melack
veterán
Toall: Köszönöm, jövő héten sör Azt hiszem a poreszra immunis leszek nemsokára
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
Itt a fiatal Juliet Lewis [link] valami Vian könyvet olvas.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #29645 üzenetére
Gratula!
Figyelj arra amit most mondok: Tekintsd ezt ugródeszkának, gyúrj rá a kapcsolatokra és tartsd nyitva a szemed. Olvass utána az EOS-nak, tanuld ki a rendszert és olvadj bele minél hamarabb. Nem érdekes hogy fasság-e, told 90%-ra a kretént. Itt nagyon oda kell figyelni, hogy ügyes legyél de jó lehet.
-
A neten hol találok olyan adatbázist amiben eladó cégek vannak nagy mennyiségben?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz radi8tor #29660 üzenetére
Mert pl. a pályázatok és a cégellenőrzési rendszerekben lehet neki hosszú eseménymentes ( értsd jó) múltja, és kedvező feltételek mentén harmad, ötöd áron megvan mint egy új alapítás. Most hirtelen több nem jut eszembe
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #29658 üzenetére
En erosen szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, ismerek par sztorit onnan es haat, en menekulnek, akar mennyit is fizet. Meg is kerdeznem, hogy full bejelentett, vagy csak kicsit es a tobbi kp? Ott ilyenek is elofordulnak. Persze Melacknak gratula, mondtam, hogy nem lesz sokaig munkanelkuli, de csak addig maradnek ott, amig feltetlen muszaj. Ezek a szektasok hatalmas kretenek.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
aizen92
addikt
Igényfelmérés!
4GB 1600 Mhz DDR3L notebook ram ( Lenovo u430p notiból )
Ár: 7000 JómagyarForint!Ezt cserélem majd le egy 8Gb-ra a héten, mert csak 1-et kezel ez a fos
(#29665) B-L-A-C-K: Felének a négyzetgyöke elég lesz!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #29663 üzenetére
Kódoltan én is ezt írtam kb. de mit lehet tudni, lehet hogy bejön a dolog legalább ideig óráig. Referenciának jó, és közben is lehet nézelődni, ha esetleg nem jön be. Ez a helyzet jobb az előzőnél, és még az is lehet, hogy sikersztori lesz.
A szektásoktól én is félnék, de ha úgy megy oda, hogy tudja merre hány méter és mit akar vele elérni, lehet belőle profitálni.
Ne gondold, hogy ezt pár emberen kívül bárki is komolyan veszi a cégnél, pár majom hisz, a többi meg eljátssza, hogy mekkora believer 'sztán kasza. Tippelj melyik verzió jut tovább a szamárlétrán.
-
Melack
veterán
válasz bandus #29663 üzenetére
Beszéltem ismerőssel, ő 3 éve ott van, véleménye alapján is mentem oda. Full bejelentett meló, kezdetektől, túlóra/műszakpótlék rendesen fizetve. Nem akarok feltétlen ugrálni, olyan dolgokat tudok ott megtanulni, amit másutt nem biztos. Az a tudás meg később sokat érhet. Nah meg a két 21 colos fullHD monitor sem rossz munkaállomás alap. De ha majd elkezdek furán írni, lőjjetek le.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
DeFranco
nagyúr
-
-
bandus
veterán
válasz Melack #29667 üzenetére
Persze, nem akartam letorni a lelkesedesed. A munkakorulmenyek nagyon is fontosak, ha az elszamolas is rendben van akkor mar csak az van hatra, hogy odafigyelj a dolgokra. Meg nyilvan maskepp gondolkozik az embet amikor csaladot kell eltartania. Mikor koltozteted vissza oket?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
MrSealRD
veterán
válasz Melack #29643 üzenetére
Én is gratulálnék így a sor végén. Jó, hogy happy end felé kanyarodik a dolog. Bár ezt a szekta témát én nem igazán értem. Valaki felhomályosítana? Akár priviben is jöhet, ha nem nyilvános.
További sok sikert az új helyen!
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #29667 üzenetére
Jah, azért jó poziban elég sok biztonságtechnika, betörés-/DDOS-védelem és társait lehet ott tanulni.
Albiból milyet/milyen paraméterekkel kerestek?
És bulizzunk
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
LÁZ
addikt
vki próbálta már a 64bites chrome-t, nálam sajnos crashel
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
-
MrSealRD
veterán
Köszi...Hát ez így estére lesokkolt. Még soha nem hallottam erről...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Magnum_
nagyúr
Jo reggelt ;-)
I humbly and respectfully decline™
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!
KV!!!! + GDP!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #29689 üzenetére
Ha kilogrammban méred a milfeket, akkor csak neked!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jóreggelt, irány a bánya.
Live-Die-Respawn
-
Tim82
félisten
-
-
MurdR
veterán
Jóreggelt
Irány a bányaMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest