- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Új hozzászólás Aktív témák
-
A@ron
tag
Tisztelet mindenkinek!
Ingyen elvihető, kicsit kopott sarokíróasztal a héten szerdáig a 11. kerületben, Móricz/BME vonzáskörzetében.
Ha érdekes lehet, PÜ.
-
Petyyyyy
addikt
Áve nép!
Ugyan holnap megyek szögkerbe, de azért megkérdem - esetleg tudtok olyan boltot, ahol kapni whitworth 1/4" - 20 - 1" csavart?
Nem, metrikus csavar nem jó.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Szasztok komáim!
Ismeri valaki IRL horzso1234 phórumtársat?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
7
addikt
válasz Tothgera30 #125498 üzenetére
Darabja 7k, vagy osszesen?
-
Fecogame
veterán
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
törölt tag
Hali!
Fénymásoló papírt hol tudnék most venni?
Majdnem minden zárva az ünnep miatt. -
törölt tag
válasz macilaci78 #125508 üzenetére
Köszönöm szépen az ajánlatot, sikerült kapnom egy kedves tagtol itt nem messze.
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Remélem mindenki egyben van!
Szükségem lenne egy minidisplay-HDMI, vagy minidisplay displayport kábelre. Nincs valakinek elfekvőben? Elég SOS, azonnal kéne, tudok indulni érte Fontos hogy tudja a 2560x1080 at.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz hszilard666 #125510 üzenetére
Múltkor még nem volt sürgős. Azóta miért nem rendeltél egyet?
Vagy gondolod a topikban 1000-ért megkapod?⭐ Stella
-
hszilard666
veterán
válasz radi8tor #125511 üzenetére
Ez már másik projekt! Az mini HDMI volt, amiről aztán kiderült hogy elnéztem mert micro HDMI kellett! Azt sikerült is 500HUF ból megoldanom, egy miix2 10" tablethez kellet hogy rá tudjam kötni a projektoromra.
Viszont a nagy 15" es pro val meg a miix tablettel szakítottam és kukáztam egy 11" es macbook air-t. Csak ez a pöttöm fostégely annyira háklis az adapterekre, hogy azzal a thunderbolt átalakítóval sem akarja kezelni a 21:9 es monitort amivel a pro és a surface vígan működött.
Szóval jah. Ma akarom megoldani az issue-t mert holnaptól látástól mikulásig ülök az irodában, és nem lesz időm ezzel baCCakodni.
Szereti itt valaki az apple watchokat?! Van egy gyönyörű kerámia órám ami új gazdit keres!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #125514 üzenetére
Van egy jó kis win 8.1 es tabletem is ha érdekel ilyesmi itt valakit!
-
CoolBoy323
nagyúr
GRX outletbe tud valaki valakit akinek van törzsvásárlói kártyája?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki esetleg mikrofonos fejhallgatót keresne, van egy ilyenem eladó:
Razer Kraken X Gaming fejhallgató, Mercury White - 10 000 Ft
Live-Die-Respawn
-
hszilard666
veterán
válasz oriic #125518 üzenetére
Huuu, ez jó kis diszkont! up
más:
LGA1155 re keresek valami über low profile coolert, Silverstone ML08 ba lenne. Az se baj ha csak borda, ventim van rá. Vagy ha van gyári intel rézmagos cooler valakinél elfekvőben az is érdekelne. Péntek délutáni átvétellel.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
válasz hszilard666 #125519 üzenetére
Mit hűtenél vele? Mert sok minden nem megy bele, én már csak tudom
MOD
Kb fél éves kutakodás után egy jót találtam ami akkor nem volt elérhető még Kínából sem.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mr.Csizmás
titán
[link] budget
NH09NH-L9 klón[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hszilard666
veterán
válasz bitpork #125520 üzenetére
De király mod!
i7 4770! Nem K, nincs tuning, szóval elég ha 80 fokon marad terhelésen, ha nagyon nem megy majd delidelem. Szuper az a hűtő, de többe kerül mint amennyi a procim.
Mr.Csizmás:
Dzsíz, sok egy picit a tárcámnak, de köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
válasz hszilard666 #125522 üzenetére
Az effektív LP hűtők vagy drágák vagy nem effektívek
Viszont ha van kapaszkodó a házadhoz és nem kell akkor adok érte postával 5k-t!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
Ez még megvan ha jó neked 1k-ért viheted, viszont pénteken 2-kor én lelépek melóból és húzok haza IV. kerbe 1-es majd volt domus-tól 14-es vilivel, szóval valahol ezen a vonalon oldható csak meg az átadás és kb. a fenti időben (14:30-50 között valamikor)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
válasz hszilard666 #125527 üzenetére
Szerintem nem lesz elég Nekem egy 8700 nonK van 65w. És most víz mert a 40-sem tudta lehűteni. Akkor a 4770-tel mi lesz? 50 körüli idle? Azért javallottam a 6 hőcsöves 60-s szériát.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Kingston DDR4 8GB 2400 Mhz notebook memória modul eladó. 8e [link]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
válasz Tothgera30 #125530 üzenetére
de a 4770 80+ és emlékeim szerint elég forrófejű volt. Nekem a 8700 nonK ha pl elindítom a CBP2077-t a vízhűtést le akarja dobni.
-
hszilard666
veterán
válasz bitpork #125532 üzenetére
Nem tudom mit csináljak, megpróbálkozom a 60 as low profile cuccal, reménykedem hogy nem lesz nagyon hangos és forró. Ez a slim case az álomházam, szerintem mellém fogják temetni Annyira ragaszkodom hozzá hogy még vga-t is kukázok csak ebbe a házba. A 770 phantom nem megy bele sajnos.
-
válasz bajnokpityu #125533 üzenetére
A noctuna jó csak még kevésbé felel meg a az olcsó kitételnek mint az IDcooling A 9700meg megint más proci. Egy gyors googli könnyen megmutatja a 4770 hőproblémáját.
Az AIO vizemet meg nem bántsd, teszi rendesen a dolgátNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz hszilard666 #125534 üzenetére
Nekem is bejön a könnyű mozgathatóság ellenére teljes értékű cucc Nekem egy gtx 1070 van benne. Ez a leghangosabb része a konfignak ha terhelem.
-
mike1334
veterán
Megkérdezem itt is, hátha...
Nincs valakinek Stowa Flieger Verus 40 órája? Nem eladót keresek, csak megnézném élőben [link]...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
félisten
Lol, Intelt használni 2021-ben
-
bajnokpityu
félisten
válasz FoxiestFox #125539 üzenetére
Van ahol meg mindig nem sikerült megszorongatni..
eladó topping dac
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bajnokpityu #125540 üzenetére
backdoor count?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
hszilard666
veterán
60hz en játszom 2560x1080 ban sok éves játékokkal. Minek költsek erre? aprópénz volt a gép és full boldog vagyok vele. Majd ha ledöglik veszek mást! Konkrétan a GTX 1080Ti met downgrade eltem egy 770 re és csak a DOOM eternalban éreztem hogy nem biztos hogy smart move volt
-
Ace owner
addikt
I5 8500 helyére mit ajánlanátok ami upgrade lenne? 1070Ti van mellette. Illetve milyen lapot? Használtban gondolkodom leginkább. Már csak Ryzent érdemes venni?
Galaxy Fold 4
-
Tim82
félisten
Sőt, én le vagyok ragadva a kb. i7-3770 szintű Xeon procis desktop gépnél, sikeres ember már nem lehetek.
De van itthon AMD is, socket 939-es X2-es gép...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
-
Ace owner
addikt
Nemrég vettem végre egy okos tv-t viszont meg levagyok maradva a pendrivozos korszakban. Hogyan érdemes letöltött filmet nézni manapság? Netflix HBO go Twitch YouTube alap de néha megnéznék olyat is ami nincs fent sehol illetve a streaming szolgáltatások nem feltétlenül aknázzák ki az oled technológia képességeit.
Galaxy Fold 4
-
válasz Ace owner #125547 üzenetére
DLNA kompatibilis már minden. Ugyan azon a routeren vagy akkor tecső is felajánlja a source-t és simán kiküldöd a tevére. Nekem a gépemen maga a torrent kliens futtat egy media server-t, de ha sajátot akarsz letöltött tartalmakkal akkor annyi közül válogathatsz mint a nyű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest