Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz macilaci78 #126101 üzenetére
Csak bemelegítettem, mindjárt megpróbálom lealkudni a felére
-
Golyo69
senior tag
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz #04441088 #126105 üzenetére
Csak ha valaki kicsit utánanéz a hirdetett portékád egyéb beszerzési lehetőségeinek, abból azt a konzekvenciát vonhatja le, hogy te csak árulni akarod és nem eladni.
Csak szólok, hogy egy alap hirdetés 30 napig él a Hardveraprón.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Sub-S
senior tag
válasz tboy93 #126100 üzenetére
Az arra vonatkozik hogy holnap kibontja és csak ma lesz bontatlan.
"Csak bemelegítettem, mindjárt megpróbálom lealkudni a felére "
"AZ EREDETI ÁR TÖREDÉKÉÉRT"
Ne csak a felére próbáld hanem a töredékére és akkor a hirdetés sem lesz legalább nagyon kamuszagú.
[ Szerkesztve ]
-
-
Petyyyyy
addikt
-
mike1334
veterán
válasz #04441088 #126116 üzenetére
De cink bizony, legalábbis az adásvétel. Elég gáz, hogy ezt nem tudod, pláne, hogy lenne kitől megkérdezni. Azzal meg nem villognék, hogy van a családban navos, aki "megvéd", mert egyrészt nem igaz, hogy meg tud védeni, másrészt meg ő is bajba kerülhet, ha ilyen hülyeségeket írsz...ki tudja kik olvassák ezt a topicot, lehet köztük navos is
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
pjen
félisten
Szevasztok,ma kaptam egy mikulás csomagot tilosban parkolásért.Csekk 4550 ft.A tájékoztatón az van, hogy egy hosszú azonosítót es a rendszámot is rá kell.irni a csekkre.A hátuljára is ráírhatom?Máshol nem fér el.
-
törölt tag
válasz mike1334 #126118 üzenetére
Az idén keresett pénzem adásvételekből nem éri el az 500k-t. Ha veszek valamit 250ert és 4 hónap után eladom 180ba, az nem olyan jó játék. Ha egy projektoron keresek 2-5k-t, azt is egy külföldi oldalon, amit pontokban kapok meg... Na mindegy, hagyjuk a témát. A rendőrség anno sz@rt a feljelentésbe, kezdték azzal, hogy 2 héten belül hívnak. 2 hét után naponta hívtam őket majdnem egy hónapig, mert van egy kolléganő, aki ért a cryptovalutákhoz...semmi nem lett belőle, csak jött egy email, hogy nyomozás lezarva. Szóval gratulálok nekik.
UI: olvasd az OTP topikot, még egy jó pont nekem, jöhet a Faktoring.
-
-
-
-
hszilard666
veterán
válasz #04441088 #126122 üzenetére
Most őszintén, mit kellett volna tenniük a rendőröknek? Egy ilyen szituval nem tudnak mit tenni. Nem is tudom pontosan hogy ez kiberbűnözésnek számít-e. Mert ugye nem ők emelték ki a walletodból az összeget hanem Te utaltad el. Avagy ez az user error kategóriája nem? Most értsd jól, nem bántani akarlak, csak hogy ez szerintem nekik nem "hatáskörük". Vagy tévedek? Meg jogilag sem értem a szitut, volt szerződéses jogviszony közted és az entitás közt amikor elutaltad a pénzt? De én nem tudom. Van totyikjogász, én a totyikkoldus vagyok.
Nem kisebbíteni szeretném a fájdalmadat, csak nekem úgy jön le hogy nem csak az elkövető volt a hibás. Mit gondolsz, mi a tanulság a történetből?
Ne érts félre, szomorú ami történt veled, ha velem történne ilyen én is zabos lennék ám! Főleg most. Mondjuk ha le tudnának emelni 1.5 gurigát a számlámról az menő lenne. De hogy megnyugtasson hogy nem csak Te szenvedsz a rossz döntések miatt, én ma mondtam fel a melóhelyemen. Az évben ez már a 3. hely ahol bedobom a törölközőt. Pedig még javában a próbaidőn voltam! Ma volt az első napom.
De egyébként a feljelentésben szerepel a dogecoin szó?
Bocsánat, leálltam. De itt egy kis blaha bölcsesség:
Ha olyan jól ment az üzlet hogy össze tudtál szedni 1.5 gurigát és azt így fel tudtad tenni a pirosra, akkor ismét menni fog! Menni kell előre és tanulni a hibákból!Más:
Vegyetek gyönyörű álomszép csajozós ITX házat! 15% kedvezmény topiktársaknak, nagyon hálás lennék ha nem kéne tovább kerülgetnem![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
válasz hszilard666 #126127 üzenetére
Az utolsó mondatod nagyon adom és ezt tartsd be te is.
Örökség volt, el lett adva, abból lett pénz, aminek nagyrésze felújításra ment, a maradék többségét buktam el akkor. Tisztában voltam, hogy mi lesz a vége és hogy mennyire érthet ehhez az egészhez a rendőrség, de ez a van egy kolléganő és be fogjuk hívni, aztán hetekig semmi, majd egy email, hogy nyomozás lezárva, na az azért elég szemét dolog volt szvsz. Illetve amin kiakadtam az az, hogy a crypto.com a Walletba küldés után instant küldött mailt, amiben szerepelt, hogy ezek feldolgozása nem rögtön történik, amennyiben nem ön kezdeményezte az utalást, vissza szeretné vonni vagy módosítani szeretne vegye fel a kapcsolatot velünk. 2 hétig írtam nekik naponta legalább 20 alkalommal, mire válaszoltak. Az első emailt az utalás után 5-6 perccel kapták. Magyarul, ha nem nyomorult a Support, akkor nincs semmi bukta, mert reagálnak rögtön, vagy legalább pár órán belül és megállítják a tranzakciót. Több, mint 8 óra volt a feldolgozás. Aztán persze írjak, ha valamit szeretnék...
Volt egy újabb feljelentésem pár héttel ezelőtt. Kerestem egy terméket, jelentkezett egy pali, beszéltem vele majd fél órát telefonon, küldött több mailt is a termékről, aztán utaltam, napokra eltűnt, aztán hívott, hogy kőműves amúgy és ahol munkája volt éppen ott pár napra a lakásban zárva hagyta a telefont. Másnapra ígérte a csomag feladását, aztán 3 napig ígérgetés ment csak. A banknál visszafordítottam az utalást és ment a feljelentés is, pedig kis összegről volt szó. És tudod mi volt a durva?
Ez az ember 35-40 körül lehetett, a végén azzal jött, hogy Nyíregyházáról elhozza személyesen a terméket Budapestre, mert ANYUKÁJA CSAK ÍGY ENGEDI FEL. Na, nekem ennél a mondatnál lett végem. Meg amúgy teljesen tiszta, hogy elviszel valakinek egy terméket, úgy, hogy az oda vissza utad többe kerül...
Aztan eltelt néhány nap és hívott a miskolci Rendőrkapitányság, hogy a pali elleni feljelentésben szerepelt a számlaszám is és pont ma ugrott be hozzájuk egy hasonló ügy, csak párszáz k körüli összeggel és ha tudok adjak nekik címet, telefonszámot, mert nem tudják sehol utolérni az embert.Amúgy igen, benne volt a Dogecoin, és még a Wallet címe is. R4hsba6GhwbrhdzUbyhe557ebazuIsSur533u5o3 valami ilyesmi, sokat érthettek belőle.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz hszilard666 #126127 üzenetére
Első nap? Mi tud történni az első nap, hogy azt mond, hogy ennyi? Komolyan érdekel
-
denko
senior tag
Srácok, van valakinek bevált kifejezetten turakabát tippje ősz- tavaszra? ( Amiben nem izzad bele az ember, vizhatlan, szellőzik és lehet alá rétegesen öltözni?
Természetesen Dechatlont is megnézem, gondoltam van már tapasztalat
-
Nikaré
őstag
válasz mike1334 #126132 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
Na jó, mondom... egyszer kerültem ilyen helyzetbe én is.
Kora reggeltől késő estig tartott az első munkanap.
Délutánra már látszott, hogy a "főnök" mennyire arrogáns, öntelt (elfogult/elkötelezett) stb. Az is érzékelhető volt, hogy a munkatársak mennyire megfélemlített bólogató bábok.
Felesleges lett volna ott vergődni. -
hszilard666
veterán
válasz #04441088 #126129 üzenetére
Ohh, megértem hát akkor itt a support hibázott.
Megértem, sok érdekes üzletfél van a piacon, tudnék én is mesélni:
Egyszer adtam el az egyik csajozósgépemet a marriott hotelben, és a vevő a saját fejlesztésű kriptovalutájában akart kifizetni. Szegényem nagyon megsértődött hogy nem fogadtam el, mondtam hogy csak forint, mert abból tudok venni vacsorát. Másnap felhívott, hogy ne adjam oda senkinek, tuti viszi, csak pár nap kell neki míg összeszedi a vételárat! Majdnem felnevettem, hogy hatalmas biznisz lehet akkor a kriptiovaluta ha ennyit nem tud felköhögni! Hála az égnek állta a szavát és pár nappal később már élvezte is a csodamasinát.mike1334:
Nagyon sajnáltam. Annyira aranyos volt a főnök és a kollégák is, segítőkészek voltak, megdicsértek ha ügyes voltam, egyszerűen jó volt velük dolgozni. A problémám az iroda volt, nem volt napfény, és pokoli nyomasztó volt a setting. Alapból sem vagyok egy derűs csávó, de ott a környezettől mégdepisebb lettem, szóval egy óra után eldöntöttem hogy holnap tovább alszom. De nagyon kedvesek voltak, mondták ha meggondolom magam, várnak vissza, szeretnének velem dolgozni. Boldogan, mosolyogva sétáltam el. Ennyire sosem kezeltek embernek egyik munkahelyemen sem. Félig ezt keresem. Viszont nagyon fontos az hogy jó legyen a munkakörnyezet. Azt vettem észre hogy a teljesítményem is jobb valamint a lelki állapotom is. De nem izgulok van még ingóságom amit el tudok adni, valamint az elmúlt 1 évben teljesen begyűrűzött az éltembe a minimalizmus, minden szinten. Szóval a régi fizetésem 30-40% ából eltengődök és jól érzem magam. Konkrétan ott vagyok hogy nem a fizetés szerint választok melót, hanem hogy mi a feladat. Olyan munkát keresek amit életem végéig tudnék csinálni! De lehet hogy zakkant vagyok és egy hét múlva a blahán találkoztok velem öngyújtógázt szopogatva. Fogalmam sincs.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mike1334
veterán
válasz hszilard666 #126141 üzenetére
A stresszmentes állapot a halál. Különbséget kell tenni jó és rossz stressz között, az egyik káros, a másik szükséges. Ha már úgyis ráálltál a minimalizmusra, passzol hozzá a flow szemlélet, javaslom Csíkszentmihályi Mihálytól a Flow című könyvet, illetve Kelly McGonigaltól A stressz napos oldalát Nem gondolkoztál még valami segítő munkán (egészségügyi, szociális, stb.), lehet hogy javítana a te állapotodon is, ha másoknak segítenél. Ez is illik a minimalista életmódba, mert ezeken a területeken jellemzően a fizetések nem is nagyon engednek meg mást.
@Nikaré
Oké, de itt arról volt szó, hogy 1-2 nap után felmond az ember..azért, ha a vezetőség ennyire gáz, annak fel kellene tűnni hamar. Én jöttem ki úgy állásinterjúról, hogy na ide aztán biztosan nem....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
pjen
félisten
válasz macilaci78 #126139 üzenetére
Köszönöm. A rendszám valóban 6 karakter, de az azonosító egy piszok hosszú számsor.Az nem igazán fér az elejére.
-
hszilard666
veterán
válasz mike1334 #126143 üzenetére
Köszönöm a tippet rá fogok nézni a könyvekre!
A segítő munka jó tipp, csak személyes problémám van ellene:
Az fogyatékkal élő/beteg/elesett emberek nagyon rossz hatással vannak rám, azonnali mentális és érzelmi stressz alá kerülök. Egyszerűen rosszul érzem magam körülöttük. Nem miattuk, miattam. Mindig azon filózok hogy nekik milyen szar lehet, és hogy mivel érdemeltem ki azt hogy én nem vagyok ebben a szituban, és igazságtalannak érzem a sorsot hogy ők ilyen szituációkban vannak. Empátia? Autizmus? Fogalmam sincs, de szeretnem elkerülni az ilyen környezetet.ReFleXx:
Huhehehe, jó volt!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
mike1334
veterán
válasz hszilard666 #126149 üzenetére
És mihez értesz? Vagy miről van papír? Budapesten azért elég sok meló van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest