Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    válasz hszilard666 #111643 üzenetére

    Valamint, a mostani 12” es macbookom is esett párszor, sőt rendszeresen lelököm azbágyamról (véletlen ofc) és az is megy. Pedig alssan 4 éves gép.

    Ezt megjegyezem arra az esetre, ha esetleg valamilyen tudatmódosító vagy fejsérülés után megfordulna fejemben, hogy gépet vegyek tőled. ;)

    Rendesen összerakták ezeket a gépeket az már biztos. Csak éppen a forradalmi billentyűzete az ami fél év alatt beragad. Nyilván a kutya nem tesztelte, egy kicsit is valós körülmények között... De ott van az új 6 magos opció, ami alapórajel alá throttlingolja magát... Mindezt olyan feladat közben amire teremtették ezt a gépet a weboldaluk szerint... Dolgozom együtt Mac-es kollégákkal, és nem elvetemült fanatisták, ugyanúgy ki vannak az idiótaságoktól mint a normálisan gondolkodó nem Mac-es emberek...
    Azért azon, hogy +16GB memória 145 ropi, elég sokan leültek... És ebben a körben nem úgy nézünk a gépekre, hogy milyen szép asztaldísz....ez munkagép. Termelésre kell nem villogni...Ilyenkor mutatja meg igazán, hogy mennyire jó egy konstrukció. Tele van tervezési hibával. Egy dolog biztos, Jobs idejében is voltak butaságok, de ilyen bugokat ő nem engedett volna ki.

    Bár fölöslegesen tépem a szám, mert van bajod bőven és nem ez a legnagyobb, hogy rajongsz ezekért a túlárazott konzervdobozért.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák