- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #110100 üzenetére
A Démon átka egy egy kalandmodul, használtan állapottól függ. A mai könyvek 2-6k/db áron mennek, az új Alapkönyv asszem, 8k. Antikváriumi árak is sajna itt vannak már.
Engem amúgy érdekelne.A Codex és Shadowrun annyira nem hoz lázba, hogy ingyen sem.
A MAGUS könyvekről jöhet a lista.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hölgyek, Urak! Kis segítséget kérnék.
Fürdőszobai dugulás elhárításhoz milyen szert ajánlanátok? Utóbbi hetekben rohadt lassan folyik le a kádból zuhanyzáskor a víz (nem csak a habos, a sima víz is), plusz lassan már minden alkalommal minimális víz feljön a padlón lévő lefolyóból is. (Nyilván az amit zuhanyzáskor elhasználunk. Kézmosáskor/borotválkozáskor pl. nem jön fel víz)
Live-Die-Respawn
-
Spet
addikt
válasz oriic #110102 üzenetére
Mr. Muscle vagy a Domestosnak van hasonló terméke. Utóbbit ráírt várakozási idő után meg kell küldeni jó forró vízzel.
Ha az összefolyónál visszajön a víz, érdemes megnézni, hogy nem-e csomósodott össze egy szép adag haj, ami eldugaszolja a víz útját. Kis kampózással kiderül
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
Csőgörény. Nagyobb baj esetén vobásokkal kihúzatni. Nekem karácsonykor 25k-ért megcsinálták.
Nem hiszek a csodaszereknek.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
A kád lefolyóba kampos cuccal belenyúlni, összeállt hajszálakat kiszedni, tada.wav-ot lejátszani
macilaci: ok, 1k-ért tiéd a démon könyvekről majd küldök képet, mert piszok sok van.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Fandango
veterán
válasz macilaci78 #110097 üzenetére
Az már igen, kihasználtad az akciót!
Én most letettem róla, hogy vásároljak, akár mennyire is szerettem volna. Győzött a józan ész és érvek, hogy én most nem veszek könyveket.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Amikor beköltöztünk a használtan vett lakásba, fél évig mi is küzdöttünk minden eszközzel, amit a lefolyóba tudtunk borítani. A tartós megoldást egy duguláselhárító szakember hozta az ujjnyi vastag csőgörénnyel. Másfél óra, 25 k, cserébe a cső belsejéről ujjnyi vastag megkövült szennyeződést vert le és a padlóösszefolyón keresztül lapátolt ki két jó maréknyit. Megcsinálta a strang felé és a mosdókagyló (mosógép) felé is. Utána semmi gond nem volt vele, szaladt le a víz, 20 cm mély örvény a kádban, stb.
Ami volt próbálva és emlékszem rá: Mr Muscle, háztartási sósav, ecet, szódabikarbóna, Búvár lefolyótisztító. A Búvár ért legtöbbet, de a kövesedett réteggel nem bírt az sem.
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #110117 üzenetére
Behoztam melóhelyre majd eccer ha járok feléd, vagy lesz valami sörözés elviszem.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
Tomcsi, lesz ma jégeső?
késő érek csak haza.I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
gzbotii
nagyúr
válasz CoolBoy323 #110131 üzenetére
Topic zárható
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tomcsi23
veterán
válasz CoolBoy323 #110131 üzenetére
Lett volna tovább is, de a kékfülű fogkrémreklám bezavart a zerőbe.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
CoolBoy323
nagyúr
Szilike topiksörözős 5lete lerombolta a
morált -
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #110134 üzenetére
Pontosabban mi elmentünk sörözni, egyeseket meg nem hívtunk.
-
hszilard666
veterán
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #110136 üzenetére
Nem kérsz egy kávét?
-
föccer
nagyúr
Olcsó, de szar Daewoo Matiz eladó. B-nő nevén van, tesóm használja, de nem tudja kifizetni, így túl kellene adni rajta, lévén bnőnek én fizettem ki, így csak a pénzem áll benne.
Könnyebb lenne felsorolni, hogy mi a hibátlan benne, mint a hibáit számba venni, de működik, napi használatban van.
~19 éves, még 1 év forgalmi van az 50 lóerős aszfaltszaggatón. Az órája most 106.398-at mutat.
Ami baja van és tudok róla: Menet közben kissé magától szlalomozik és a kuplung nagyjából kuka, a kormány kissé nehézkes, és túl van töltve benne az olaj. Aksija új, és egy kapott egy felújított önindítót.
Irányár, 200k, vételár 150k. Átírás és egyéb költség a vevőt terheli.
A gyerekülés nem képezi az eladás tárgyát.
Üdv, FG
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #110137 üzenetére
Dehogynem! Péntek?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Earl_Muttley
őstag
válasz föccer #110138 üzenetére
Minden kötözködés nélkül, miért kell kitakarni a rendszámot? A forgalmi adatai, stb oké, de a rendszámot sose értettem. Max annyit tud vele tenni az érdeklődő, hogy lekér egy km állást/körözve van-e adatot.
Hahun amúgy ennyiért hamar elmenne, ideális elős/futár kocsi.
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
föccer
nagyúr
válasz Earl_Muttley #110140 üzenetére
Mit tudom én miért takarják ki. Mindig kitakarják, én is kitakartom.
Nem értek a kocsikhoz. 10 éve napi rendszerességgel vezetek, de segg hülye vagyok hozzájuk. Szól a gép, hogy szervízbe kell vinni, elviszem. Szól, hogy éhes, megitatom. Kb ennyi.
-
tomcsi23
veterán
válasz Earl_Muttley #110140 üzenetére
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
gzbotii
nagyúr
Észak-kelet Magyarországon, Mátra és Egeren kívül, mit érdemes megnézni?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Tim82
félisten
válasz gzbotii #110145 üzenetére
Sárospataki és diósgyőri vár, Tokaj, meg tudtommal a Zemplén hegység is kifejezetten szép.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
66zio
aktív tag
válasz gzbotii #110145 üzenetére
Nyíregyházi állatkert. Sátoraljaújhely bob, kalandpálya, Zipline.
Van egy pár kastély is pl.: tiszadobi Andrássy kastély.
Rudabányai bányató, Tarcali bányató (a másodikban elvileg medúzák élnek/éltek).
Martonyi kolostorrom.
Debrecen mellett zeleméri romtemplom.
Apc tengerszem, Vöröskő-forrás (most nem tudom van van e benne elég víz, hogy „gejzíresedjen”).
Bélapátfalvai ciszterci kolostor, mellette a Bélkő.
Páris patak szurdokvölgye.
Drégely vára, Salgó vára.Most hirtelen ennyit tudtam kibányászni a környékről (mentem megyénként az érdekesebb dolgokat).
Viszont ezek közül van több amiért önmagában nem éri meg elutazni, de ha a környéken jársz akkor érdemes lehet elnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest