Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SpeedR

    őstag

    válasz MPowerPH #9059 üzenetére

    Én azt mondom, hogy 200e km egy kihegyezett sportmotortól, ami rendszeresen hajtva is van az egyáltalán nem rossz. Nem tudom mikor szoktak széthullani, konkrétan csak egy E36 M3-at tudok, ami ha jól emlékszem 160e km körül kapta a motorgenerált. Mondjuk az emberke hajtotta is rendesen, mert ebben az autóban teljesedett ki második gyermekkora. (De téged ismerve te is leállnál minden erős autó ellen versenyezni, ha ők is veszik a lapot.)
    A lényeg, hogy szerintem ne úgy állj hozzá, hogy úgysem lehet neki semmi baja, hanem úgy hogy ha véletlenül elromlik, akkor ne legyen váratlan és fájdalmas egy esetleges nagyobb kiadás.(motorgenerál közel 1 milla) Ellenkező esetben elég nagy lehet a pofáraesés és ismét olvashatjuk tőled a topikban hogy mekkora egy szar a BMW.
    Szvsz inkább legyen egy szép, esetleg felújított motoros E36 M3 3milla körül, mint egy kétes, legolcsóbb (5M alatti) 46 M3. Teljesítményben nincs sok különbség. Az persze kétségtelen, hogy a haverok előtt kevésbé lehet vele villogni. (BMW-khez nem értők előtt biztosan)

Új hozzászólás Aktív témák