- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Forgalmi díj nincs, az adott napi 10 MB adatmennyiség felhasználása után aznap nem áll rendelkezésre további forgalmazási lehetőség a blue NapiNet adatdíjcsomagban. Az adott napi adatmennyiség elfogyásáról a Szolgáltató SMS üzenetben tájékoztatja az Előfizetőt. A tájékoztató SMS üzenet +36 30 440 8400-as hívószámra való továbbküldésével lehetőség van további 10 MB adatmennyiség igénybevételére 161 Ft-ért, amely a blue NapiNet adatdíjcsomaggal megegyezően az adott nap végéig (23:59:59-ig) használható fel. A 10 Mb-os forgalombővítő opció egy nap többször is igénybe vehető.
-
Pipi75
tag
Maradt valaki a Bluemobile díjcsomagban vagy Dominora váltottatok?
-
ledgeri
nagyúr
A simkártya csak egy "rendszerbe illesztő modul", az hogy most melyik számot hívva melyik sim csörrenti a telót, és az ügyfél egyenlegére mekkora összeg kerül az független tőle, a fizikai kis plasztik darabtól...Ez kb házon belüli számhordozás lesz...
Az simán megoldható a "kiküldjük a SIM-et x dátumig, X+5 dátumkor 3 és 6 között nem lesz elérhető, mert a rendszer akkor állítja át, ekkor cserélje ki a két SIMjét.. Utána csak az új sim használható"Tapasztalatból írom, így lettem Blue Mobilos!
(vodától a dJuice-onát pannonos/telenoros, most meg majd akkor valamikor Blue-val meg dominós... ugyan azzal a számmal)Az hogy az egyenleg marad vagy sem az meg ASZF.
Ja és maradok.... vagy nem változik semmi, vagy hátha valami jobb ajánlattal forszíroznak át
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
kiskakas
senior tag
de ha maradnek blue-s,hol tudok feltolteni,csomagokat venni? a bluemobile.hu átdob a telekom domino oldalran
-
Pipi75
tag
-
kiskakas
senior tag
Lehet én vagyok a hülye, de ..
.. ha maradnél bluemobileos, jelenleg semmilyen módon nem tudom kezelni a csomagom,igaz? Pénzt elvileg tudok feltölteni rá, de net/tel csomagot venni, módosítani,stb-t nemtudok..Ergó ha lejár a most rajta lévő mondjuk 1000ft,akkor konkrétan nem tudok hívni és engem sem tudnak.. Akkor mit jelent az ,hogy "maradok" Bluemobileos? mert ez igy kezelehtetlen..
Az 1 vicc,h online nem lehet Domino-ra módosítani, gyerekem kártyája, a tököm szaladgáljon be egy ügyfélszolg irodába, jelen helyzetben főleg.
-
Pipi75
tag
válasz kiskakas #8472 üzenetére
Ha lejár az ezer ft,Téged tudnak hívni,amíg a hívószám rendelkezési ideje tart. Tudsz módosítani net csomagot,telefonon vagy emilen : ugyintezes@bluemobile.hu. Ugyanitt módosítják a Blue Duó számokat,ha kéred. Hívásból eddig csak egyféle csomag volt,a 22 ft-os percdíjjal.
[ Szerkesztve ]
-
Tulipa
kezdő
Ti tudtok netezni bluemobillal? Be akartam kapcsolni egy netcsomagot, de sem sms-ben sem 1777-en nem lehetett, online ügyfélszolgálat meg nincs. Arról nem volt szó, hogy nem fognak szolgáltatást nyújtani. Nagyon nem korrekt a telekom hozzáállása a bluemobilosokhoz.
-
totron
addikt
válasz 4Grider #8473 üzenetére
A Blue Mobile netcsomagja tovább használható a Telekom égisze alatt vagy kötelező csomagváltás lesz a Telekom valamelyikére? Amelyek ugye pont ellentétes filozófiájúak a Blue eddigi csomagjával: korlátlanság kis sebességen az egyenleg erejéig (eddigi Blue) <-> sok ideig megmaradó (meddig is?), fix adatmennyiség (Domino megújulók). Más a kettő.
A Blue eddig kínált csomagjára milyen alternatívák vannak Digin kívül? Árban, csomagtípusban nem nagyban eltérve.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Na engem ma hívtak, hogy "X-Y comagot tudunk ajánlani", mert hogy "januártól már nem tudom használni majd a kártyámat, ha maradok". Mindezt pont ugyanolyan hangsúllyal, mint az egy évvel ezelőtti, és egy hete újból felhívó Vodafone-os megkereső, aki szerint "kivezetésre kerül a a házi internetcsomagom".... ami egy éve sem történt meg.... Szóval lehet hogy ez még csak bokorból ugrasztósdi.... azért még az ASZF-et bőven átbújom, mit is írnak, mert csak az számít!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Pipi75
tag
válasz ledgeri #8484 üzenetére
Ezzel engem is hívtak,amiről kiderült,hogy keverik a MOL MOBILlal!!! Az valóban megszűnik Januártól es előtte HÓNAPOKKAL ki is írták a Mol es Telekom/ Mol mobile oldalra!!!! 2 hónapra nem vették volna át a Blumobileosokat akkor rögtön megszűnt volna. És a Molosok is még januárban is tudnak Dominora váltani,ha lemaradnak Dec.végéig!
[ Szerkesztve ]
-
Tulipa
kezdő
A bluemobilhoz hasonló csomagok: a vodafonnál van ugyanúgy 1 GB-os és 3 GB-os csomag, az ára is hasonló. Sőt épp ma vettem észre, hogy az egyik új net, a 3x5GB-os az még kedvezőbb árban. 3 hónapot előre ki kell fizetni (4990 ft), így 1 hónapra 1663 ft-ba kerül 5 GB, ez jobb mint a blue 3 GB-os csomagja.
-
Predator2
addikt
Helló
Feltöltőkártyás csomagban vagyok, felhívtak, hogy fáradjak be az egyik telekom üzletbe mert simkártyát kell cseréltetnem.
A weboldalon meg ezt olvasom:
"Semmilyen teendőd nincs, a szolgáltatás változatlan formában üzemel tovább."
Most szórakoznak velem?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kiskakas
senior tag
jobban jársz kezelhetőség szempontjából, ha minél előbb váltasz dominóra. én 1 órát ültem egy tmobile shopban, "nem megy a rendszer, bluemobile-nál ez mindig ilyen", viszont estére hordozás is megvolt, másnapra megvolt az egyenlegem és minden egy appból kezelhető.. (mint ahogy ennek már a legelejétől működnie kellett volna...)
-
Pipi75
tag
válasz ledgeri #8494 üzenetére
Ez marhaság! A Lidl üzleteiben csak 2022.Január 31-ig lehet feltölteni a Bluemobile-os kártyákat, utána már csak úgy,ahogy a Domino kártyákat is! És most is lehet úgy tölteni,a Telekom honlapján is,tegnap töltöttem fel. A Telekom messengeres ügyfélszolgálata rögtön válaszol bármilyen kérdésre! Nem szűnik meg a Bluemobile januártól! Az Mol mobile, sajnos telefonon rossz infót adnak,az Ügyfèlszolgalat elnézést kér emiatt!
-
totron
addikt
A sok felkiáltójel között felhívnám a figyelmed némi ellentmondásra. Az igaz, hogy a feltölthetőség kijelentése úgy pontos, hogy a Lidl kasszáknál szűnik meg a dolog januárral.
Ugyanakkor: "A mobilszolgáltató ugyanakkor jelezte, minden ügyféllel felveszi majd a kapcsolatot, hogy a „számukra legmegfelelőbb módon tudják folytatni”." (media1) <-> "Akkor kell sim kártyát cserélned, ha átváltasz Domino-ra. Tudtommal a Bluemobile ilyen szinten nem szűnik meg." / "utána már csak úgy,ahogy a Domino kártyákat is!"
Tisztázzuk a fogalmakat, igényeket is. Csak? Is? Ahogy? Akkor most Domino csomagról beszélünk? Úgy a tarifák, feltételek változtak! Vagy van olyan Domino csomag, ami ad 32/32kbits lassítást, illetve bármely/minden elemében letükrözi az addigi, blue-s csomag tulajdonságait? Nem, te Dominós leszel. Tehát kijelenthetjük, hogy megszűnik a jelenleg konstrukció. Lost in translation. Szerintem legalábbis nem egy fizikai SIM-en, hanem a csomag tulajdonságain és szolgáltatói vonatkozásain múlik, hogy merre vagyok arccal, kinek fizetek.
kiskakas érve sem utolsó, jobb a gördülékenység, de mégjobb, ha nincs lenyomva az ember torkán a teljesen más ugyanazként. Azt nehezen viselem és még a valósághoz sincs köze, nem tudom, ti hogy vagytok vele. Ha valamit benézek, javítsatok..
-
YLi
tag
Fals információt ne terjesz kérlek szépen. Mint olyan, h blue mobile virtuális telkó (telekom égisze alatt) amit a magyar Lidl üzemeltetett megszűnik 2022 január-tól. A Telekom vette át az ügyfélkört prepaid csomagja ként. Tehát a brand megszűnik és igaz a név marad csak egy prepaid csomag neveként.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest