- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #5150 üzenetére
nem buktad el, announce-nel az osszes feltoltott adatot jelenti le a kliens, nem a legutobbi jelentes ota feltoltott-et
szoval ha a torrent inditasakor meg elt a tracker, el fogja szamolni az egeszet (elviekben)probalj meg amugy egy olyat, hogy notepad ikonjan jobbklikk, run as administrator (futtatas rendszergazdakent) es ugy nyisd meg benne a file-t
-
No.01
őstag
Sziasztok,
"N"-es oldal csak nalam nem megy?? Reggel ota probalkozom, de semmi...
-
Core2duo6600
veterán
válasz VladimirR #5151 üzenetére
Hát mostmár mindegy.
Mert amikorm átírtam az ip cimet, akkor megállt, majd ujra elindult.
Win 2003 serveren nincs olyan, hogy jobb klikk run as administrator, most megpróbálok utána menni, hogy mi fogta nekem azt a file-t.
Administratorként vagyok bent a rendszerben.
Így fut a torrentező felhasználom, cfosspeed miatt. azt írta anno, hogy neki administrator kell, hát megkapta.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #5156 üzenetére
valami akkor ott nagyon nem jo (es foleg nem tul biztonsagos igy hasznalni)
1: ha adminkent vagy bent, elvileg csak az foghatja meg eloled a file-t, ha valam,i lock0olta maganak, de a hosts file-lal elvileg semmi nem csinal ilyet
2: cfosspeed-nek csak a driver-ek es a service telepiteseig kell admin jog, utana a service automatikusan indul, meg van egy plusz folyamat, ami a user neveben fut (az latszik a talcan) -
Core2duo6600
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
uTorrent 1.8.2 -t használok és olyan bajom van vele, hogy a sebességkalauznál ha beállítom mondjuk az xx/100mb sebességet,hogy maxon töltsek felfele, akkor ugye megjelenik, hogy a feltöltési korlát 10,9Mb/s. De ha 5 perc múlva megint ránézek, akkor teljesen visszaveszi, hol 10kb/s-re, hol 40kb/s-re és nem töltök fel maxon, pedig lenne rá vevő. Ez normális?
Net chello 4/1-es.-
-
eastsider
nagyúr
Hello!
az miért van, hogyha elindítom a torrent klienst (utorrent 1.8.2) egyből meghal az egész net?
mozilla nem megy. csak tetű lassan, de msn pl megy.
a feltöltés le van korlátozva pl 25K-ra (40-45K-s feltöltés)
eddig ez nem volt gond.
amint bezárom megjavul
ez mitől van?
winxp. giga router, tré onlány net -
eastsider
nagyúr
válasz VladimirR #5169 üzenetére
meg is találtama 4226-os hibakódot.
valóban lassan jön be a router webes felülete is.
200-on volt a kapcsolatok maximális száma.
eddig miért nem volt ez probléma? ill. mit tegyek? vegyem lejjebb a kapcsolatok számát?
azthiszem kell valami értelmes router tényleg a gigabyte helyett. amúgy is megadja magát hamar, ha folyamatosan megy a torrent (rebootolni kell, akkor kapcsolódik újra)[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz eastsider #5170 üzenetére
"eddig miért nem volt ez probléma? ill. mit tegyek? vegyem lejjebb a kapcsolatok számát?"
passz, ez a korlatozas mar windoze xp ota megvan
nalam az segitett, hogy elkezdtem csokkenteni a megengedett kapcsolatok maximalis szamat, s ez 70 koruli erteknel megszuntek a hibak, megszunt a lassulas"azthiszem kell valami értelmes router tényleg a gigabyte helyett. amúgy is megadja magát hamar, ha folyamatosan megy a torrent (rebootolni kell, akkor kapcsolódik újra)"
igen, sajnos az olcso router-eknek (vagyis a legtobb ilyen otthoni hasznalatra szant szarnak) megvan az a hatranya, hogy ha sok kapcsolatod van, fogja es eldobja magat (en dc++ hasznalataval tudtam nagyon gyorsan felboritani az alberletben levo surecom-ot) - azota osszeraktam a p1-esem router-nek ^^ -
VladimirR
nagyúr
-
Core2duo6600
veterán
válasz eastsider #5172 üzenetére
Igaz nekem wrt54GC van, de simán ki lehet akasztani, ha csak 1 gépen megy a torrent akkor 90 körül birja a max kapcsolatok számát (Összesen nincs ennyi), torrentenként max 50 re van állítva.
Egy kérdésem is van a az utorrentben van egy olyan, hogy feltöltési száll torrentenként, no ez mit jelent ?
Mert a torrentenkénti peer kapcsolat száma az azt, hogy hány userhez kapcsolodhat 1 torrentre vonakoztatva, ha jól értem.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #5174 üzenetére
"Mert a torrentenkénti peer kapcsolat száma az azt, hogy hány userhez kapcsolodhat 1 torrentre vonakoztatva, ha jól értem."
igen, azt"Egy kérdésem is van a az utorrentben van egy olyan, hogy feltöltési száll torrentenként, no ez mit jelent ?"
te ennyinek tolthetsz fel tenylegesen (kapcsolodhat es kerhet tobb is)bar ez nem 100%, a forras es/vagy erre kiterjedo reszletes dokumentacio hianyaban ezt pontosan megmondani nem lehet, de bevett gyakorlat, hogy a kapcsolatot elfogadja/felepiti a kliens, viszont choke-olja a peer-t, vagyis adatot nem kuld neki
feltoltes csak az unchoke-olt kliensek fele tortenik (amennyiben azok kerik ezt), ezek szamat szabalyozza az upload slot (ennek szokott lenni globalis es torrentenkenti korlatja is) -
csyo
senior tag
melyik a legjobb net szolgáltató most?
ami olcsó, és jó is (Budapest)
Legyen szép a napod!
-
Core2duo6600
veterán
Milyen platformon ?
Mit értesz azon, hogy legjobb ?
Elég összetett téma.
Attól legjobb, hogy leggyorsabb ?
Atól legjobb, hogy neki van a legtöbb előfizetője ?
Netán a legolcsóbb ?Szóval milyen platformon ?
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
csyo
senior tag
válasz Core2duo6600 #5179 üzenetére
a platform is számít?
AMD van most, de váltogatom.
A legolcsóbb kell, ami szünetmentes, megbízható.
Az adatokért ne keljen fizetni pluszban.
P2P torrent, stb menjen vele,
Korlátlan, szélessávú.
Ezek közül a legolcsóbbat keresem.
Legyen szép a napod!
-
Core2duo6600
veterán
A Platformot úgy értettem
hogy kábelnet vagy Dsl ?Mellesleg, ha olyan helyen laksz, ahol elérhető a digi LAN NET szolgáltatása, akkor szvsz attól jobban nem találsz.
Legalábbis ami az ár / sebesség arányt illeti.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
csyo
senior tag
válasz Core2duo6600 #5181 üzenetére
kábelen jön most (UPC)
a digi LAN NET az egy szolgáltató neve?
Legyen szép a napod!
-
joe2005
senior tag
"Have you tried turning it off and on again?"
-
Louro
őstag
Nem értem mi a baj a csellóval. Eddig sose korlátozott? Vagyis régen volt egy korlátja, de az már évek óta megszűnt. És torrent simán megy. Bátyám folyamatosan feltölt rajta, amivel az én netem öli meg :S Böngésző mindig meghal, ha megy nála a torrent :S
Mess with the best / Die like the rest
-
csyo
senior tag
nem szűnt meg a korlátozás,. az csak duma.
itt tudod megnézni, hjogy hol tartasz a letöltéssel.
Szerződésben nézd meg, hogy az apró betűs részben hány GB után csökkentik a sebességed a hónap vgéig agyatlanul lassúra
Legyen szép a napod!
-
Louro
őstag
Havi 3-400 GB is szokott lenni az adatforgalmam és eddig nem éreztem egyszer sem, hogy 600Kb alá mentem volna, ha ráálltam egy letöltésre. Pedig én nem tartom magam soft downloadernek : Azért ha rámjön, akkor nagyon beletudok lendülni
Mess with the best / Die like the rest
-
-
twollah
nagyúr
Kijott a BitComet uj verzioja (v1.12).
Letoltes a szokasos helyrol.
-
Psychonaut
veterán
Valaki tudja, hogy ez mitől lehet?
KATT![ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
válasz Psychonaut #5197 üzenetére
Az utorrenten belül mit ír ?
-
VladimirR
nagyúr
válasz Psychonaut #5197 üzenetére
valoszinuleg valami hasznalja a file-t, amibe irni akar a µTorrent
-
csyo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest