- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Psychonaut
veterán
válasz VladimirR #5199 üzenetére
Tuti, hogy semmi nem használja, legalábbis az én engedélyemmel nem...
Még a mappája sincs megnyitva, nemhogy valami komolyabb...uTorrent amúgy kiír a letöltést jelző kék nyíl helyére egy piros X-et, de ha megnyomom a letöltés gombot, folytatja gond nélkül, csak lehet, hogy 1 óra múlva megint kidobja az üzenetet...de az állomány egyébként hibátlan, most teszteltem foobaron...
-
ádyz
addikt
válasz Psychonaut #5202 üzenetére
Nem lehet, hogy a víruskeresőd ellenőrzi a fájlt és azért nem fér hozzá?
-
Core2duo6600
veterán
válasz Psychonaut #5202 üzenetére
Ha au utorrentet adminként futtatod, akkor is ez van ?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Psychonaut
veterán
Letöltés közben ellenőrzi?
Nm tudom, nm hinném, mrt eddig ezt nem csinálta, pedig már évek óta ezt a kombót használom (AVG+uTorrent)@Core2duo6600: Nem tudom, őszintén ez még fel sem merült eddig. De az a durva, hogy ezt nem is minden torrentnél csinálja, hanem csak úgy, ad-hoc...
-
twollah
nagyúr
Kijott az Azureus Ultra Accelerator uj verzioja (v2.7.9).
Allitolag fel lehet vele gyorsitani az Azureus letoltesi sebesseget.Letoltes a hivatalos oldalrol.
-
Csapi007
veterán
Hy
Sok torrentet töltenék egyszerre. Elindul a letöltés el is éri a max sebességem majd alul a státuszsoron kiírja hogy megtelt a 100% lemez és leállítja a torrenteket. Majd ezt kezdi előről.Milyen lemezről beszél, vagy mi ez egyáltalán? Ki lehet kapcsolni?
"Csak úgy mondom"
-
tigerjoco
tag
Hali!
Én utorrent 1.9 béta változatot használom.Idáig semmi gond nem volt vele, de amióta újraraktam a rendszert csak akkor hajlandó feltölteni az aktuális torrentet ha közben töltöm le. Segítsetek please! -
VladimirR
nagyúr
válasz Csapi007 #5207 üzenetére
1: ne tolts sok torrent-et egyszerre, senkinek sem jo
2: milyen klienst hasznalsz? vaktaban nem sokmindent lehet mondani
3: amit megis lehet, az az, hogy:
- nezd meg, hova teszi az el nem keszult file-okat, lehet az ideiglenes konyvtar meghalytoja kicsi
- nezd meg, spare file-okat hasznal-e, ilyenkor megeshet, hogy nem derul ki egybol, nem lesz eleg hely -
Core2duo6600
veterán
válasz Psychonaut #5205 üzenetére
Mivel a torrentezés aránylag intenziv hdd tevékenységgel jár, nézd meg, hogy a hdd vel minden rendben van.
Ha nem találsz semmit, könnyen lehet, hogy megért a rendszered egy teljes reinstallra.
(#5210) Csapi007
Lehet, hogy a file rendszeredben, tul lépi a max nyitott file ok számát.
Mindenképpen kevesebb torrentel is nézd meg.(#5205) Psychonaut
A letöltés alatt lévő file nevében van ékezetes , vagy valami spec karakter ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Csapi007
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz Core2duo6600 #5211 üzenetére
1, Vinyó már ellenőrizve, teljesen jól működik.
2, Rendszer teljes cseréje? Ciki lenne, mivel pár hetes még csak a Win 7.[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz Psychonaut #5213 üzenetére
elso korben azert gyozodj meg rola valamivel, hogy valoban nem hasznalja semmi az erintett file-t, meg ha te ugy is hiszed, hogy nem (mert az uzenet ellent mond annak, amit hiszel)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Psychonaut #5215 üzenetére
feladatkezeloben van filehasznalatrol barmi is?
amugy tudom javasolni a sysinternals process explorer es process monitor programjait -
mr_hp
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám:
Az a helyzet, hogy néhány napja letöltöttem pár torrentet (ps1 játékok) egy külföldi trackerről. Azóta, ha elinditom a torrnet kliensemet (utorrent 1.8.2) a böngészés nagyon belassul, 1-2 perc mire bejön az oldal. Ez mitől lehet?
Ezelőtt mindig rendben volt minden..
Az oprendszerem vista 32 bit hun.
Már újra raktam a torrentet, vista managerrel takarítottam többször is. Olvasgattam itt trükköket, azokat is kipróbáltam, amit tudtam. Visszavettem a kapcsolatok számát is. Kivettem azokat a torrenteket, akkor is lassú a böngésző (firefox 3.0.1).
Nem a netszolgáltatóm (DigiNet) korlátoz le, mert ha kilépek a kliensből pár perc után minden rendben megy. Speedtesten néztem a sebességem, az is rendben van. Ha megy a kliens, akkor is helyes sávszélességet ír ki, csak amikor rányomok a teszt indítására, nem kezdi el egyből, hanem vár.
Szóval, ha valaki tud valami okosat mondani, akkor segítsen légyszi!
Előre is köszi!
-
Sziasztok,
Melyik torrent klienset érdemes mostanság használni? Ami legkevésbé foglalja el a sávszélt fölöslegesen, és stabilan müxik?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Core2duo6600
veterán
Eme topic elején 7 es hsz körül van a megoldás a problémádra.
FF ből tedd fel a legfrissebb nem bétát.
Torrent fogja a sávszélességet, Cfosspeedet neki, vagy korlátozd a feltöltésed,(#5219) sonar
Windows on UtorrentGigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
mr_hp
csendes tag
válasz Core2duo6600 #5220 üzenetére
Az a helyzet, hogy elolvastam azokat a HSZeket, de nem voltak jók az én problémámra....
eddig soha nem kellet semmilyen cfos vagy bármi más, mindig jó volt minden, tehát ez nyílván nem lehet jó megoldás.....Esetleg valami más lehetőség?????
-
válasz Core2duo6600 #5220 üzenetére
Csak melyik release-t érdemes feltenni? Mert annyi minden jót rosszat hallani...
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
twollah
nagyúr
Kijott az µTorrent uj beta verzioja (v1.8.3 Build 15520 Beta).
Letoltes a szokasos helyrol.
-
fradi81
veterán
hali
Gondoltam kipróbálok egy másik klienst linuxon, a transmissiont(1.51) teszteltem. Feltöltöttem 1 gigát egy noname oldalra, elszámolt az oldal 0,29-et, a letöltés megegyezett. Ez mindig a kliens hibája, vagy lehet a torrent oldalé is? Holnap kipróbálom másik torrentoldallal is de azért gondoltam megkérdezem itt is. Remélem nem a transmission volt a gyenge láncszem mert nagyon bejön.moto g72, Ninebot d28e
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz fradi81 #5226 üzenetére
az announce rendben lezajlott? mert a tracker csak abbol latja, hogy te mennyit toltottel fel
ha az announce elszallt hibaval (probald ujra), vagy a legutobbi announce ota toltottel fel, az nem fog megjelenni az oldalon, csak a kovetkezo announce utan (esetleg meg az oldal ekkor sem jelzi ki, lehetnek szerver oldalon is keslelteto tenyezok, mint pl az emlitett cache, vagy a tracker es a webes felulet kozti szinkronizacio) -
fradi81
veterán
Egy nagyobb oldal jól számolta el úgyhogy minden ok.
moto g72, Ninebot d28e
-
twollah
nagyúr
Kijott a BitSpirit uj verzioja (v3.5.0.256).
Letoltes a szokasos helyrol. -
Beerwolf
senior tag
Lehet még Sötét Oldalas acc-al menni bh-ra?
Pont ebben a hónapban már fel se néztem oda és teljesen véletlen értesültem róla, hogy megszünt. Én is nagyon szerettem az oldalt, sajnálom, hogy megszünt, de meg tudom érteni a tulaj okait. Viszont már nagyon régóta vágyom egy aszfaltos meghívóra, így annak tudnék nagyon örülni, ha menne még ez a rendszer. -
Majom p@...dé-n van vkinek ismerőse?
Egyik havert kizárták és szeretném felvenni a kapcsolatot vkivel a staffból.
Priviben légysziA tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
twollah
nagyúr
Új béta verzió jelent meg a népszerű ingyenes µTorrent kliensből (v1.8.3 Build 15562 Beta).
Letöltés a szokásos helyről.
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
majmos oldal felhasznaloitol szeretnek segitseget kerni. a jelszoemlekeztetovel nem jon e-mail a cimemre az uj jelszoval es szeretnek valakit megkerni hogy privatban legyen szives elkuldeni egy admin cimet, hogy tudjak neki irni eme ugyben.
koszonom a segitsegeteket: fulmi
-
Core2duo6600
veterán
Van a weboldalon egy link, amire rámész, és e-mail nélkül is be tudsz menni de csak 1 ser
Akkor generál egy jelszot, amit kiír.
Majd belépsz azzal kicseréled az e-mail cimed, egy normálisra.
ök eskudöznek a gmail-re
Nekem oda sem jött meg, de lehet az oldalt használni a megerősítő mail nélkül is.Mondjuk ha a címük változik hirtelen meg, akkor szarban vagyunk....
-
katona.t
tag
Helló
Átolvastam az első ~10 hszt.
Gondom a következő: Passzív vagyok.
Comodo tűzfalat használok, torrenthez így beállítva: [link]
Másoknak jó így és ha leállítom a tűzfalat, akkor sem jó. Fent van még a cfos és a spybotsd, fut még a peerguardian. Ha mindent leállítok akkor is passzív vagyok.
Felraktam a notimra is az utorrentet, új win-el ott egyből van zöld pipa.
Nem értem mi lehet a gond. Mit próbáljak állítgatni?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Ferikeeee
csendes tag
nem kell valakinek egy majomparade acc? 1.45 ös aránnyal... cserébe ncore vagy bithumen meghivo vagy acc érdekelne...
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy lehet a legtökéletesebben beállítani a Utorrent nevű programot szerverre!
Kinek milyen beállítási tapasztalata van?
A problémám az lenne, ha rendkívül hamar betelik a cache a letölés folyamán. Eléri a 40-45Mb/s-et letöltéshez, demég emelt (200Mb-os) Cache-el is rendkívül hamar betelik és ezek után nagyon lassan jön. De mire letöltődne az állomány akkor is ki kell írni a cache-ből az adatot ami elég hosszú folyamat.
Hardwarek:
Q6600 CPU
Asus Workstation alaplap
4Gb/1066MHz ram
4db 320GB SATA 2 Samsung 32MB Cache-s wincsi
1db WD raptor 150GB HDD
16 portos adaptec hardwares sata raid kártya.
De bármit csinálok nem megy rendesen!PLS HELP!
KÖszi előre is!
https://autofejlesztes.hu Ahol az autódhoz szinte mindent megtalálsz. 06/70-507-08-38
-
Fulmi
senior tag
válasz Core2duo6600 #5237 üzenetére
nincs ilyen lehetoseg.
aki majomparades, az legyen szives keressen nekem egy cimet, ahova tudok irni az adminoknak.
koszi.
-
katona.t
tag
válasz VladimirR #5241 üzenetére
Helló
Nincs router, Motorola sb5101e modem van, utp kábellel. A notit usb-n dugom rá és engedélyezem a dht-t akkor szinte egyből kizöldül a pipa. Dht nélkül csak nehézkesen. Viszont egyszerre is megy a net a két gépen, ha az egyik usb-n a másik lan-on van rá dugva. --> működik routerként? Beállítások között nincs semmi csak dhcp szerver engedélyezése. (engedélyezve van)
upnp engedélyezve van.A 1099-es és 1100-ás portom nyitva van az online portscannerek szerint. Ezen sem megy az aktív mód.
-
VladimirR
nagyúr
válasz katona.t #5243 üzenetére
nem ismerem ezt a modemet, de ha egyszerre tobb gepet is kiszolgal, valoszinuleg routerkent is funkcional, ekkor be kell allitanid vagy a portforward-ot, vagy az upnp-t (ez megcsinalja automatikusan a port-ok atiranyitasat)
ezenkivul ennek a post-nak a masodik felet olvasd el
-
katona.t
tag
válasz VladimirR #5244 üzenetére
Üdv.
Portforvardot nem tudok, mert csak ilyen beállítások vannak:
Frequency Plan
Upstream Channel ID
Frequency
DHCP serverPersze én sem foglalkoznék vele hogy mit ír ki, ha megy rendesen. De nem megy, és azt is írja hogy nem jó valami. Ezért kezdtem aggódni. Kb 20 torrent van a listában, amit többen is szednek. De a feltöltésem alig éri el a lehetséges sávszél. negyedét.
(teljesen jól ment, aztán winreinstall és ugyanazok a torrentek, alig mennek) Ebből gondoltam, hogy a beállításokkal lesz valami. -
twollah
nagyúr
Új béta verzió jelent meg a népszerű µTorrent (v1.8.3 Build 15571 Beta) kliensből.
Letöltés a szokásos helyről.
-
atesss
addikt
Üdv !
Mivel nem nagyon írnak vissza a másik topicban (meg a Hálózatok Alaposan-ban sem), ezért itt is megkérdezem :
[link]Most már a 6. programot próbálom ki, eddig a legközelebb a DU Meter -el jutottam, az tud olyat, hogy egy adott napi forgalom átlépésekor:
- Üzenetet jelenít meg
- E-mailt küldd
- Lebontja az összes Dial-Up és VPN kapcsolatot
- Kikapcsolja a gépet
Ebből az e-mailt küldést egy megfelelő tüzfallal (az adott portot figyelve) talán meg tudom valahogy oldani, de elég nehéz.Úgyhogy azon is gondolkoztam, hogy csak a torrent forgalmat figyelve (majd adok egy pár 100 MB rátartást, és ha sokat használom a VNC-t vagy esetleg lentvagyok netezni a géppel, manuálisan felülbírálom) egyszerűen az uTorrentben vagy más kliensben figyelem a kimenő forgalmat.
Tud valamelyik (inkább Windows-os, de ha nagyon nincs más Linuxos is lehet) kliens olyat, hogy egy adott napi kimenő forgalom elérése után arra a napra leállítja a seed-elést, és következő nap újból elkezdi ?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest