- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balli
őstag
Digilan 20Mbit-es netem van. Azureus letöltővel kiválasztottem jo seed,peer arányú filet amit letöltenék: viszont lassan tölt (900kbit) fel meg egyáltalán nem tölt. 1hsz olvastam, az alapján először probalatm megállapitani hogy aktiv vagyok-e.
Az emlitett oldalon leellenőriztem a portot és azt irta ki hogy OK, de nem vagyok bizos benne hogy jo portot ellenoriztem.
Azt kell ellenorizni ami az Azureus-ba automatikus be volt allitva mint bejövő TCP/UDP port?
SMC router bios-ban a Virtual Server üres ott nem allitottam be semmit, az UPnP aktiv
Esetleg ezt [link] mindenkeppen be kellene allitani?[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
Vasinger!
nagyúr
Az, hogy passzív vagy, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fogsz tudni max sávszéllel tölteni...
Nekem aktív a porforwardom, apámnak passzív és ugyanannyival töltünk mindketten.Én először a speedtest.net-en nézném meg a sebességem, hogy minden rendben van e, de attól mert sok a peer, nem azt jelenti, hogy max sebességgel kell jönnie.
Biztos, hogy nem írtad el? Mert 900 kbit az ~ 90 KB/s kilobit és kilobájt között nagy a különbség.
-
Balli
őstag
válasz Vasinger! #5554 üzenetére
Speedtest eredmény: 8.3Mbit le és 5.6Mbit fel.
JA igen elirtam tehat 900KB/s-el szed le azaz nagyjabol 1MB/s-el a legnébszerűbb fileket (120seed, 50 peer) bár ez még lehet normális is a furcsa hogy nem tolt fel vagyis mar azt is elkezdte de csak 800b/s-el ez miert ilyen lassu nem allitottam semmilyen korlatozast erre.
A fő kérdés hogy akkor most hogyan tudom meg biztosan hogy passiv vagyok-e, hol kell kinéznem a portot amit le kell ellenőriznem[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
Daudi Baldr
tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne:
Tegnap óta nem tudtam a bH honlapját csak anonym web böngészővel megnyitni, torrent kliensem se tudott a trackerhez kapcsolódni.
Először a szolgáltatóra gyanakodtam, hogy blokkolni kezdte az oldalt, de szomszéd srácnak megy /ugyanaz a szolgáltató/. Kipróbáltam router nélkül hátha..és lám működik. Semmit nem változtattam az eddigi beállításokon, semmi nincs tiltva benne és csak a bH-nél jelentkezik ez a hiba.Ha vki tud erre okosságot, ne tartsa magában. Előre is köszönöm!
-
trebron86
tag
én biztos azt csinálnám hogy a hibabejelentőnél megnézetném velük megkapom-e azt amiért fizetek!
Ha igen akkor jöjjenek ki és nézzék meg hogy nem!
Ha kint vannak akkor pedig mondanám a magamét...
Nálam be vált igaz nem nálam de havernál volt ez a baj illetve még volt hogy nem is volt net mikor ki jött a szerelő pont ott voltam és mondta a gyerek a magáét amíg ott volt!
Bejött mert azóta nincs baj a szolgáltatással.
"Előtte meg hetente hívták ki ugyan ezért. ki is jött 2napig minden zsír majd u.a."
szóval van ahol a temperamentum a szerelőkre hat, s van hogy a szerelő egy tróger.[ Szerkesztve ]
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
Balli
őstag
válasz trebron86 #5559 üzenetére
Ezt ugy erted hogy azert csak 900kb/s mert 8Mbit-es a neten ha nagyobb letoltest tudna gyorsabban toltene le mint 900
Egyebkent a 20/10Mbit/s-es csomagra itt [link] oda van irva hogy a 4/2Mbit toltes ami garantalt azaz reklamalasnak helye nem igazan van -ennek megfelel az enyem szerencsere meg a duplaja is. Nem is panaszkodom 2.500Ft/ho-ert elegefett is vagyok.Athens 2004
-
Core2duo6600
veterán
Ha több seedserveres is van, akkor sajna az van, hogy senkinek nem kell az a kicsi amit te feltöltenél.
Az oldalon kell megnézni, hogy mit ír ki.
Ill. az uttorrentnek van port tesztelője, ha zöld pipát ír ki, és az van beállítva a kliensbe akkor aktiv vagy.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
ivcsi86
tag
hali.
segitség kéne: utorrent 1.8.3am van és UPC silver (15/2) és utorrenten fut kb 15 torrentem, 100 feletti az össz peer is, de a feltöltés nem kúszik 20 kB/s fölé...
sőt van olyan is ha nem állitok be vmi feltöltési korlátot hanem korlátlaul hagyom akkor egyltalán nem tölt fel...vmi 5let?
-
Balli
őstag
válasz Core2duo6600 #5563 üzenetére
Koszi, este majd letoltom ezt az uTorrent progit es letesztelem majd rajta. Lehet le is veszem az Azureus letoltot mert amiota felraktam azota egyszeruen bedoglott a kis teljesitmenyu laptopom meg ha kilepek akkor is (PIV 1.6GB, 512MB ram) errol meg olvastam hogy a legkisebb gepigenyu progi.
Mar csak azt aruld el lszi hogy mi az a kliens ahol meg kell nezni hogy az a port van-e beallitva?
Athens 2004
-
őstag
válasz Core2duo6600 #5541 üzenetére
Thx!
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki tudna egy olyan oldalt ahol ez megtalálható: Black Eyed Peas - Monkey business flac vagy wma formátumban érdekelne az album?
Esetleg torrent file-t is elfogadok.
-
Vasinger!
nagyúr
Most akkor a "kalóz"bay végleg bezárta kapuit?
[ Szerkesztve ]
-
Core2duo6600
veterán
Nekem az Athlonomat ki tudta akasztani az azureusnak a régi változata
Tehát nem is ez a mostani.
Mivel java s, ennek köszönhetően baromi nagy a hw igénye.
ÉS nehogy már egy torrent kliens leterhelje a gépet.
Ez kb hasonló ahhoz, hogy egy cd író ne legyen 50-100 megas, ezért dobtam ki a nerot.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Apollyon
Korrektor
válasz Vasinger! #5578 üzenetére
Nincs most regisztráció, szerintem egy ideig nem is lesz, általában csak különleges alkalmakkor (karácsony-újév, 1st szülinap, húsvét, egyéb ünnepnapokkor) szokott regisztráció lenni.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Tschoewy
csendes tag
Üdv!
Windows 7 RC1 op. rendszerem van.
Szeretnék torrentezni, az előző gépemen már töltöttem le, ez a gép 2 hete van most akartam letölteni de valami nem működik.
A portra az ellenőrző azt mondja OK, de a tracker folyton szétkapcsol időtúllépés miatt.
Mi lehet a hiba és a megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Nem írták el. Csak délelőtt volt. Így jártatok
-
Vasinger!
nagyúr
Nagyon szomorú vagyok, hogy sehol sem találom meg kedvenc számaimat LossLess-be, vagyis FLAC,wv,waw formátumban.
Ha esetleg összeírnák egy listát valaki utána tudna nézni. Nagyon fontos lenne, mert vettem most egy hangfalat, ami megköveteli a minőséget. A "nmag" oldalt és a "ÁVÉ lossless" oldalt is átnéztem, de semmi. Nagyon idegesít a igénytelen mp3, mert az van mindenhol.Minden egyes segítő PÜ.-t szívesen várok.
Tosee: Nem sok mindenről maradtál le... Akár a majmos acc.-om is odaadom fentebb leírtak teljesítésért cserébe.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki megmondaná, hogy miért kapcsolja szét minden torrentemet időtúllépés miatt, aminek a trackerre a "kalózöből"?
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
Elköltöztem otthonról és az addig jól működő utorrentem most azt csinálja hogy a feltöltése maximális sebességű, viszont lefelé pl. csak a pirbay-ről jön le tartalom. A port átirányitással még mindig gond van, hiába állítottam a tüzfalon de a fentebb említett oldalról továbbra is tudok tölteni, míg magyarokról nem...
(eddig adsl volt, most gemininetes, talán mikrós internet van )
előre is köszönöm válaszaitokat.üdv:
mynames[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest