- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz VladimirR #4950 üzenetére
Az alábbi a grafikonon most az látszik, hogy az összes torrent feltöltését levettem 1KB-ra max.
A 220+ letöltésből 120 lett, az egyik beállt stabilan 50K-ra, a többi 30 ill. 20K-ra.A grafikonon nem látok korlátot, viszont miután Korlátlan-ra állítottam a feltöltést, látszik hogy a letöltési sebesség is megindul felfelé.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Egon
nagyúr
Van valami mód sávszél osztásra két különböző tracker között, a feltöltés tekintetében? Kb. 40 Kbyte-tal tudok feltölteni úgy, hogy mellette még lehet böngészni, ezt szeretném mondjuk 10-30 vagy 15-25 arányban osztani. Az a probléma, hogy általában csak az egyik tracker torrentjeit seedelem, pedig lenne igény a másik trackeren is (ha leállítom a feltöltést A trackeren, egyből beindul B tracker vonatkozásában).
Van erre valami megoldás? µTorrent-et használok."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Core2duo6600
veterán
Nem, akárhány ip ről használhatod , mivel a felhasználó névhez kötött az azonosítás.
ezzel semmi gond nincs.
A gond akkor van ha neked is van pl az ncore ra elérésed, meg egy másik családtagodnak is, hiszen ekkor úgy látszik kivülről, hogyha 2 accountod lenne, amit tilt az oldal szabályzata, na ilyenkor jelezni kell feléjük ezt.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #4955 üzenetére
igy viszont tunhet ugy, mintha kolcsonadna az account-jat, amit szinten nem szeretnek, szoval jobb, ha utanakerdez a dolognak
Egon: amellett, amit fradi81 irt, meg probalhatsz a savszelkiosztasi bealliatokkal is jatszani (torrent-en jobbklikk, bandwith allocation, low/normal/high), bar nem tudom, hogy ez fel- vagy letoltesre vonatkozik, esetleg mindkettore...
-
Penge_4
veterán
válasz Core2duo6600 #4955 üzenetére
Nem, akárhány ip ről használhatod , mivel a felhasználó névhez kötött az azonosítás.
Igen. Akárhány IP-ről használhatod. A gond ott kezdődik, ha egyszerre több IP-vel töltenek a passkeyeddel, mert ezzel az erővel fog mindenki egy 20 fős baráti társaságot, akik mindent becsületesen visszaosztanak és nem lesz értéke az acc-nak. A meghívónak meg mégúgyse, mert meghívni is olyanokat szokott az ember, akiket ismer és megbízik benne és felelősséget is vállal érte.
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #4958 üzenetére
mert atlag user nem torrentezik egynel tobb helyrol
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #4960 üzenetére
hat, ezt toluk kerdezd meg
en pl sehogy nem jelzem felejuk, nem is tettek ki meg sehonnan, de ennek ellenere, ha valaki parazik, inkabb kerdezz meg, nem fogom azt mondani, hogy ugysem teszik ki -
twollah
nagyúr
Kijott a µTorrent uj betaja (v1.8.3 build 15104 beta).
-
macikos
addikt
Üdv!
Szerintetek mitől lehet az, hogy így néz ki a sebesség diagram? [link] Tehát periodikusan lineárisan növekszik, majd pedig csökken.
e-Mule-ban például teljesen vízszintes a sebesség diagram, uTorrentben viszont ilyen...
-
Penge_4
veterán
válasz macikos #4964 üzenetére
Ezt így ennyi infóból nehéz megfejteni. Milyen neted van? Milyen olyan szoftvereid futnak akár a háttérben is, amik sávszélességet igényelnek?
Mennyi torrentet futtatsz? Állítsd 1 másodpercesre
Ha Vistád van, akkor a Win+R->perfmon->Itt pedig a sávszélesség szerint rendezd a processzeket és próbáld megfejteni mi okozza.Ez mindig így van, vagy csak most?
-
macikos
addikt
válasz Penge_4 #4965 üzenetére
20Mbites Chellom van. Nem fut a háttérben más, ami enné a sávszélességet. Ez konkrétan 1 torrent volt most, de ha több van akkor is sokszor ilyen, ha nem is ilyen szépen, de ugyanígy változik a sebesség. Nekem leginkább az a legfurcsább, hogy szinte ugyanúgy, periodikusan nő és csökken.
Az is érdekes, hogy valamikor meg a feltöltési sebességgel "szinkronban" változik a letöltési sebesség. Majd csinálok arról is képet.
A nettel semmi gond, nincs szakadás, stb., de ez a torrent valahogy nem stimmel. Ha a UPC korlátozás miatt lenne (ami nálam nincs), akkor nem változna ennyire.
-
Moonline.
aktív tag
válasz macikos #4964 üzenetére
Nekem is ilyen szokott lenni, mondjuk nem ennyire szabályosan. Érdekes jelenség
Amúgy egyik ismerősömnek is UPC-je van, és amikor töltene le fullon mindig szakad neki a net, msnen ki-be jelentkezget 10 mp-ként. Írt levelet a UPC-nek, válaszban azt kapta hogy a torrent rendszernek alacsony a prioritása, mert azt nemtom hány tíz % használja csak. Hozzám jöv héten jön a digi szerencsére bekötni a 30/20as netet, kíváncsian várom Remélem nem lesz ilyen problémám mint kedves ismerősömnek, hogy folyton megszakad a net[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
Kijott a µTorrent uj verzioja (v1.8.2 Build 15123 Stable).
Letoltes a szokasos helyrol.
-
fradi81
veterán
hello
A Vuze titkosítása chello ellen még véd? Mikor chellom volt nekem megoldotta de most itt vagyok egy upc netes gépnél és rc4 titkosítás bekapcsolva a feltöltés mégis 30K max.moto g72, Ninebot d28e
-
-
joe2005
senior tag
válasz ragazzo #4974 üzenetére
Ez lehet, hogy így van.
Nálam a utorrent 1.9-es bizonyos privát torrenteknél max 200-al megy, az 1.8.x a privátnál akadozik max 100, nyílt torrenteknél (sok helyről titkosítás nélküli kapcsolatra van szükségem) ezt használom.
Halite-t legújabb alfája privát torrentnél lekorlátoztam 1400-ra, hogy tudjak böngészni is. Úgy teszteltem, hogy ua. a torrentet indítottam (nem egyszerre) az egyes kliensekben. Nekem csak így működik."Have you tried turning it off and on again?"
-
skizo86
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam egyértelmű választ a problémámra, ezért felteszem itt a kérdésem:
Van egy ZYXEL Prestige-334 routerem, minden flottul megy rajta, portok is forwardingolva vannak, de amint bekapcsolom a uTorrent klienst elmegy a net. A torrenten való letöltés megy tovább, de azonkívül semmit mást nem tudok csinálni ami internetet igényel(böngészés, e-mail, online játékok). Egy idő után visszajön ugyan az internet, de pár perc múlva megint eljátssza ezt velem. Ha kikapcsolom uTorrentet, akkor helyreáll az egész és lehet böngészni, stb. A kliens portja is forwardingolva van, XP tűzfalnál is kivételként szerepel, mégsem megy a torrentezés.
Van valakinek bármilyen javaslata a fenti problémával kapcsolatban?Előre is köszi a segítséget!
-
Core2duo6600
veterán
A bitlove al mi van ?
Megváltoott a címe ?
vagy csak nem megy ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
sonykor
tag
Bármilyen torrent oldalra nem tudtok meghívót? Főleg eredeti DVD releaze-k érdekelnek.
20/10 Mbites diginettel töltögetnék.
Köszi.
-
vzsolo2225
tag
válasz Core2duo6600 #4978 üzenetére
Hy!
Nálam sem megy, mint ahogy a moobs sem.
Nem tudom mi lehet. -
Core2duo6600
veterán
válasz vzsolo2225 #4980 üzenetére
Lehet, hogy ez az oka.
Indep sem megy.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
dokee78
félisten
Meggyugodtam,pénteken indul el a kedvenc trackerem!
-
VladimirR
nagyúr
válasz Tele von Zsinór #4983 üzenetére
felhivnam a figyelmedet (es a korabbi post-ot torlo moderatoret is) az elso hozzaszolas rakovetkezo sorara
"Ezeket nem a PH! alapelvei, hanem a zárt oldalaké tiltja. Ha valaki leírja, az igen jó eséllyel repül az oldalról, vagy nem kerül be."
innentol pedig maganugye, hogy megfogadja-e a tanacsot, vagy megkockaztatja-e a dolgot (bar ha nincs bent sehol, nincs vesztenivaloja) -
Moonline.
aktív tag
Meginnt razzia van
-
twollah
nagyúr
Új verzió jelent meg a népszerű ingyenes torrent kliensből (v1.8.2 Build 15157).
Letöltés a szokásos helyről.
-
Face8814
őstag
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz VladimirR #4991 üzenetére
Hirtelen mekkora sláger lett a warez elleni küzdelem. Mindenhonnan ez folyik.
Az átlag Pista bácsi Makkoshotykai házában a Junoszt TV előtt meg csak azt hallja hogy a csúnya tolvajok ellopták Lakodalom Lajos kottáit, meg Koltai Robi legújabb filmjét.
A lényeg meg ......... á nem is mondok inkább semmit...
Érdekes a hírek kommentálása a médiában mostanság....ui. Egyébként meg az Index cikke utáni kommentekbe érdemes beleolvasni....
Elsősorban persze nem a magyar "akcióra" gondoltam a postal, hanem a TPB-re.
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
sonykor
tag
Most hogy a rendőrség lekapcsolt egy torrentoldalt nem lesznek meghívók a többi torrentoldalra?
Valaki nem tudna megdobni egy meghívóval?
-
Core2duo6600
veterán
-
sonykor
tag
Hadd kérdezzem meg, az aszfaltos torrentoldalon ki kell kapcsolni az uTorrent DHT-ját (Beállítás -> Kapcsolat -> DHT két pipa).
Hogy külső hálózatokból ne tudjanak hozzám kapcsolódni. Vagy nem így van?
Köszi!
-
Core2duo6600
veterán
válasz sonykor #4996 üzenetére
Minden torrentoldalon ami reghez kötött és ahol létezik olyan fogalom, hogy arány, ott ki kell kapcsolni, egyszóvan az összes privát, zárt oldalon.
Ha be is van kapcsolva sok esetben akkor sem muxik.
A torrent készítésénél, a privat opciót kell kiválasztani, hogy enélkül elfogadja -e a tracker a torrentet azt nem tudom.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #4997 üzenetére
"Minden torrentoldalon ami reghez kötött és ahol létezik olyan fogalom, hogy arány, ott ki kell kapcsolni, egyszóvan az összes privát, zárt oldalon."
nem kell, ez egy kozkedvelt baromsag, amit szinte minden torrentoldalon leirnak
1: a kliensek a privat flag meglete eseten automatikusan kikapcsoljak a dht-t (pex-et, lpd-t, es miden mas hasonlot)
2: ha megse kapcsolnak ki, akkor sem szamitana, mert a privat flag erteke modositja az info_hash erteket is, mely egyertelmuen azonositja a torrent-et"A torrent készítésénél, a privat opciót kell kiválasztani, hogy enélkül elfogadja -e a tracker a torrentet azt nem tudom."
legtobb esetben erre sincs szukseg, mert a traacker ugyis belenyul a torrent file-ba, atirja a tracker url-t, es beallitja a privat flag-et
nehol egyeb valtozas is tortenik, pl bithu-n a creation date mezot is megpiszkaljak (azt nem sikerult megtudnom miert, csak hogy hogyan), illetve sajat, a szabvanyban nem szereplo mezot vesznek fel -
Core2duo6600
veterán
válasz VladimirR #4998 üzenetére
Így igaz, de a dht bekapcsolt állapotában elég jelentős lehet a hálózati kapcsolatok száma, ami routerek esetében néha belassítja a netet, még ha a gép és az OS birná is.
Nálam legalábbis nem figja annyira a torrent a vonalat ha ki van kapcsolva.
Csak nyitott trackeren szoktam használni.
1 kattintás az egész, nem nagy dolog ki és bekapcsolni.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
VladimirR
nagyúr
válasz Core2duo6600 #4999 üzenetére
en nem tapasztaltam hasonlot, de vegulis igazad van, okozhat ilyen jellegu gondot
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest