- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizzah
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem, egy kb 10mb-os file kellene nekem ami valamilyen oknál fogva egyedül a zé mint zárt nevű trackeren található csak meg, szóval ha valakinek van accja oda és hajlandó lenne ezt letölteni nekem privizzen már rám legyen olyan kedves.
Előre is köszönöm.
-
Csabee.
nagyúr
válasz trebron86 #5502 üzenetére
nem fognak kirúgni, ha szólsz nekik hogy töröljék ! Moderátort keresek topic-ban! de már szóltam, így hát te NE szólj , mer BAN-t kapsz.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
trebron86
tag
köszi
yetike segített
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
Jarod1
addikt
hali feltettem a utorrent2.0 betat, de hiaba beloadrol nem tölt semmit..
-
Beerwolf
senior tag
uTorrentet használok. Verzió 1.8.2.
Miért lehet az, hogy ha használom akkor a gépem teljesen random idöközönként egy kék-halállal ajándékoz meg? -
trebron86
tag
válasz Beerwolf #5512 üzenetére
lehet hülyeség, de ha lefuttatsz egy dos-os ram tesztet ami legalább 1 félnap(nekem a 4gb egy másfél napig tesztelte mire végzett) akkor kiderül milyenek a ramok lehet csak ideiglenes kontakt amitől épp az a szektor hibázik amit a u használna.
vagy épp valamely programoddal ami fent van a gépeden ütközik.
azt próbáltad már hogy teljesen szűz win-re raksz u-t és töltesz majd vársz? (a kék csodára) egyébként sp1,2,v 3 az amin ezt csinálja...?
vissza térve a ram tesztre nekem xp-n mindig volt egy vissza térő üzenetem amivel nagyából azt értelmeztem hogy a memóriám nem ír egy bizonyos helyre illetve nem tud írni ezért az egyik programom leált. és ezt kb naponta játszotta. mikor futattam a dos-os ram-t (persze azért volt furcsa mert full újj volt akkor a gép minden része.) a teszt 100%-os ok.-ot írt de a hiba nem szűnt volt hogy kék volt a gép erre be pöccentem csökkentett módba hálózattal internet exp-el online virust kerestem és hát 3 féreg volt a gépen azután 2hetente jelentkezett, ismét u.a online virus , semmi.. az xp-m sp3-as volt de cseréltem egy másikra sp2-re aztán letöltött sp3-at raktam megszünt. lehet valami elvolt k*va a win telepítőbe v nem tudom de már nem volt ilyen problémám most meg a w7 hát az sztem sokkal jobb mint az xp.u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Nem tudna vki küldeni egy majomparádés meghívót? -
trebron86
tag
1hsz?
u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
ToBeY
nagyúr
A mag nekte se megy?
-
trebron86
tag
válasz Tele von Zsinór #5517 üzenetére
igen arra.
de nekem egy régi win buhera van joco1114-től winter,blade, ezekben a menübe épített, nem kell elcseszni rá még 1 lemezt. ha valamelyik megvan.u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
zoltanz
nagyúr
Friss hír a banános, oldalról:
Az oldalt minden héten egy előre meg nem határozott napra (24 órára) kinyitjuk
és szabadon -meghívó nélkül- lehet az oldalra regisztrálni egy bizonyos létszámig, ami mindig változik.
A nyitás időpontjáról nem küldünk tájékoztatót, minden regisztrálni szándékozó álljon készen, mert bármikor megtörténhet.
Az akció visszavonásig érvényes! -
kozmate
tag
Sziasztok!
Szeretnék elküldeni pár barátomnak néhány gigabájtnyi képet, nemrég olvastam valahol egy olyan szolgáltatásról ahova feltöltheti ez ember a saját torrentjét, egy ingyenes tracker, pont ilyen célra volt kitalálva, fájlfeltöltő oldalak helyett. Nem tudja valaki hogy mi ennek a neve? Egyszerűen nem találom.
köszi!
-
betyarr
veterán
sziasztok!
az a problémám,hogy nem tudom magam aktívvá tenni valamiért.routerem nincs,a pc tools firewallban beállítottam a full access-t,sőt a windows xp tűzfalában is,de mégis passzív vagyok.kábeles a netem,tehát a wifi miatt sem kell aggódnom.de akkor mi a probléma?
-
rii
nagyúr
bithu-s meghívót kérhetek valakitől?
esetleg valamiért cserébe?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
zoltanz
nagyúr
Ezzel találkozott már valaki, ha nem zárt oldalról töltök valamit igen sokszor a torrent indításakor felmegy a fel/letöltési sebesség maximumra egy pillaanatra utána meg vissza esik, nagyon és úgymarad? Peer is van rendesen neki, lehet valami beállítás hiányzik?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
UTorrent webui-n keresztül szeretnék egy torrentet hozzáadni a letöltendőimhez, amit a torrent url-jél tudok csak megtenni. Honnan tudom ezt kibányászni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
kozmate
tag
válasz Csabee. #5530 üzenetére
Ma egy másik hír kapcsán megtaláltam asszem: [openbittorrent.com]
[ Szerkesztve ]
-
trebron86
tag
leszeded a t.file-t majd a webui felületén hozzáadás... tallózás...(itt megkeresed a t filet), végül fájl hozzáadása ikon vagy ok aztán elvileg a webui megnyitja
aztán a gépedre meg ftp kapcsolattal tudod leszedni.u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Keresnék egy torrent oldalt, de igazából nem is muszáj magyarnak lennie. Az lenne a lényeg, hogy az oldal csak és kizárólag zenével foglalkozzon. De ha zene akkor .flac, vagyis audió formátum, ha videoklip, akkor .mkv vagyis HD legyen. Szóval, valaki tud ilyet? A válasz jöhet privibe is.
-
Core2duo6600
veterán
Bemégy a trackerre, és jobb klikkel rámész arra a linkre, ahonnan letöltenéd, bár, hogy hogyan fogja a utorrented azonosítani magát, azt nem tudom.
Célszerübb lenne a remote desctop használata ilyen esetekre.(#5540) Vasinger!
pu ment[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
szokeherceg
aktív tag
Sziasztok van egy óriási problémám, suliban a http-én kívül mindent blokkoltak.. Lehet a vhogy ez alatt torrentezni?
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz szokeherceg #5544 üzenetére
Igen, otthon
-
trebron86
tag
válasz szokeherceg #5544 üzenetére
De még úgy is ha elkéred a rendszergazda jelszavát...
Gondolom szívesen odaadná egy kedves diáknak.u.i.: bocs a helyes írási hibákért nekem nem megy a nyelvtan,de ki nem s***ja le ... ha minden a [B]matek[/B]!!!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest