- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
V!ck
senior tag
válasz hszilard666 #67099 üzenetére
Én nagyon keményen négynegyedes vagyok, főleg tech house és minimal, de ha elgurul a gyógyszer, akkor őket üvöltetem itthon
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
Whysperer
addikt
Ez az ÉN XFX 550 Pro-mnak az utódja? "Seasonic belső és ADDA venti"
https://ipon.hu/webshop/product/xfx_ts_series_550w_bronze/526853
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
Re,
Pasztmek.., ebédre hivatalos voltam sógoromékhoz, 3 ember születésnapja ögyben..
Gyáhh, 11re értem oda, nem sokkal később meglett a bográcsozés eredménye is jókis marhapörkölt formájában. Utána.., te jóságos úr isten..Sógorom apjával, nagyapjával nekiálltunk féltve örzött házipálinkákat "végig kóstolni", ahha.., években mérhető mikor borultam fel ennyire utoljára.
Drágán hozott haza a taxi.., 4től aludtam mostanáig, lavór bevolt téve az ágyam mellé.., még mindig gombóc van a torkomban, iszom egy korgy kávét és páleszt büfögök fel.
Atttya úr isten ez de kemény volt....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
norbert1998
nagyúr
válasz xatos3 #67092 üzenetére
Elvileg nem az. Max ilyen fényérzékenység és hdr-el babrálós. Discovery oldalán láttam.
Hablaty: Ezen olyan jót nevettem, ne haragudj
Megnéztük az Extinction-t. Nem rossz, nem rossz
Horrorfilmek terén meg egyenesen kiemelkedő. Nincs sok jumpscare, de ami van az a helyén van, tudja fokozni az izgalmat és az idegességet. Bár a pincés jelenet elég klisés, míg meg nem oldódik. -
mackosajt
addikt
válasz Habugi #67104 üzenetére
Egészségedre!
Gyerekek, az normális, ha ma megittam legalább 4-5 liter vizet reggel óta, és az utóbbi 3-4 órában 5x csorgattam? Előtte csak reggel+délben.
Asszem nincs vesekövem most.
Viszont érzem a fejemen, hogy kezd fűteni a "kazán".
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #67107 üzenetére
wtf?
Azt tudod, h vízmérgezést is lehet kapni... és meghalni tőle? Felborul az elektrolit egyensúly, kampó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #67108 üzenetére
Akkor hiába vagyok szomjas, inkább szomjazom, mintsem kómáljak a végén, mert tényleg ilyesmi alakulna ki.
bacódjon meg...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #67110 üzenetére
A tuCC-TuCC nekem sem tetszik.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
Éjt
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
Kösz-kösz..
Kezdek magamhoz térni, 3-4 deci kv, cirka másfél liter víz meg ugye 4óra alvás után.
Sajnos túl bátor voltam mert bennem volt egy akkora adag marhapörkölt ami után kaszálni lehet menni.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hszilard666
veterán
válasz Habugi #67114 üzenetére
Nagyobb bajod sose legyen! Én nem szeretem a páleszt Tegyétek le a köveket! Amit megiszok az a jó sör és a jó whiskey! Mind2 kólával.
Jóccakát Mesterek, Valamit mondanátok a transporteres ötletemre? Reggel még benézek ám!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #67115 üzenetére
Szerintem hanyagold a Transportert/
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #67009 üzenetére
Amit tegnap kérni teCCett: [link]
Annyi van, hogy a 24/7 FSB 230as beállításokkal újratoltam, tehát CPU-NB 2530, RAMok 2144 CL10, míg ugye a tegnapi @5.2 (dat ól tájm globál Vishera + Tahiti FS rekord) az ugye FSB 217 volt, 2600as CPU-NB-vel, kicsit szarabb RAM órajellel.
(#67117) miklosss2012:
Bünti..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Végre a 6-ik bios-al most már kezd úgy alakulni a skylake is mint ahogy elvárom. Már nem ugrál a feszültség....a kulcsszó az az adaptiv és nem offset.
Hihetetlenül nagy a különbség a kettõ között, most stabilan fut az IBT 4.6 GHz-en 1.325 V-al, a max hõfok az 75-76 ami nagyon jó.
Olvasás, piszkálgatás és lassan alakulgat ugy ahogyan elvárom. Lehet még a végén meg is fogom szeretni6 bios...1 hónap alatt, ez mindent elmond.
-
MiklosSaS
nagyúr
Eleg jol megbaratkoztunk ma este a skylake-el...vegre az idiota Asus mernokok irtak egy rendes BIOS-t, ahol az is tortenik amiket felulirsz benne.
4.6 V - 1.325 V-al stabil, kusssban a hutes, 1 ora Crysis 3 utan 52-58 fok kozott voltak a hofokok, kicsit tekerek a ventin es a pumpan es akkor 48-52 korul all meg. Ami nagyon jo...
tehat a 4.6 GHz-en jaro 6700K kb az 5 GHz-es 4790K szintjet hozza. 4.8-on mar kb 5.3-as 4790K-t hozza.A jo hir az hogy kezdek vele bekulni, es ha igy is marad akkor lehet nem fogom eladni es nem valtok 5820K-ra.
Megyek aludni, jo ejt!
(Hablatyi, remelem eg a gyomrod rendesen )
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, a rossz üdvözöl minden munkába indulót
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #67124 üzenetére
Ne mondj ilyet. Motorral megyek
Jó reggelt.
-
CJ4567
nagyúr
Reggelt
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mackosajt #67107 üzenetére
Ha előtte nem ittál sokat, akkor teljesen normális, mert megindul a veseműködés.
Az átlagos napi folyadékbevitel elvileg 2,5-3 liter volna, de persze ez sokmindentől függ, és emberenként is változik. Ha meleg van, akkor kicsit másképp hidratálsz, akkor lehet észre sem veszed, ha több folyadékot iszol. Nekem volt olyan napom, hogy 3 üveg bubimentes vizet ittam meg 1 nap..
Ilyenkor más, persze ettől neme árt, mert tisztít.. Persze csak okosan.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
Jó reggelt!
Hablatyológus ése Mackósajt jobbulást!
Vicces amikor 6:30-ra jön a reptérre menő taxi és 4:20-kor tudtam elaludni. Legalább már a beszállókapunál akarok elbóbiskolni (sebaj majd röptében).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Őőő...
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #67123 üzenetére
Ja, de 3 eves platform....ez meg egy honapos.
@stratova: jo utat es szep almokat
Jo reggelt!
-
Lacielvtárs
nagyúr
Lendületes hetet
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Whysperer
addikt
Amúgy miylen problémával találkoztatok win 10-el kapcsolatban? nekem most a 8.1-re rátlepül tmagától ,de nekem gyorsabb.. betöltés játékok mindne gyorsabb lett mint az eredeti 8.1 pro-nál.
milyen problémákra figyeljek oda?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
Senkinek sem tetszik a Wolkscedes?
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #67139 üzenetére
Az elso kep az nagyon fincsinek nez ki
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #67139 üzenetére
Hinnye az a forma!
-
MiklosSaS
nagyúr
Gyerekek, nagyon nagy bajba vagyok...elvesztettem egy fogadast...meg kell nezek 5 darab Balazs show-t
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #67145 üzenetére
Remelem tul fogom elni...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #67146 üzenetére
nem az a kérdés Apám hogy túl éled e, mert hidd el nekem van élet a Balázs show utána is, hanem hogy fog e majd maradandó károsodás érni...
ott a Balázs még a szellemi teljesítőképessége elején járt, no most meg a határát súrolja, mondjuk ennek ellenére és bírom búúráját[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Napot.
Utánanézek, hogy a középfokú nyelvvizsga felmentést ad-e az angol óra alól, mert ez a tanár valami katasztrófa, de a többi szerencsére nem.
Vagy van-e erről valakinek bármi tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest