- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #62551 üzenetére
Nem posztolt még ide annyit a fórumtárs hogy kellően találó/frappáns keresztnévvel illethessem..
Az alapján amilyennek eddig ismerem elég dinamIQs..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Mindjart vege a melonak...
Ha holnap megjonnek a ramok es lesz idom osszedobom a gepet. A batch alapjan sikerult egy eleg xar peldanyt kifognom
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
SP4C3
veterán
válasz Habugi #62563 üzenetére
Épp letöltöttem a l4d2-t, ha steames lenne, akkor lehetne tolni coop-ba, de sajna csak crackelt. Mennyi volt?
Így reménykedek cracked serverekben. :S
A vasamhoz mérten vártam játékokat :S sajna dying light-ot valószínűleg soha nem fogom ezen a gépen játszani.
L4D és L4D2 is kicsit fps hiányosan megy.
Edit: Amit letöltöttem az meg RIP és hibás
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Habugi
addikt
3euro.., épp akció van ezért is ugrottam rá, ennyiért ingyen van.
Játszottam vele két órát, bejövős-eszelős-hentelős, persze legnehezebb fokozaton, hullok mint a franc, zergelnek.
(#62565) MrM94:
Egen, ezt a sztoryt már mesélted..
Részemről mehet majd a multi/coop, Steamen ugyan ez a nevem csak 1db "i"-vel.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
SP4C3
veterán
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Beretvás
veterán
szép estét a mindenkinek...
korán van még az alváshoz...
-
Whysperer
addikt
Koszi es koszi. Pentek este felszerelem. Aztan go Greece.
Kosz macska...
Shokkolo.. Hjaja... 8 eve van meg csak a kotelezot javitattam rajta.meg nem hagyott cserveb es 5 litert eszuk pedig 2.0 Turbo diesel.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Shokkolo
addikt
válasz Whysperer #62577 üzenetére
az még ugye az adagolós... meg is lepődnék ha ésszel vezetve szomjasabb lenne
nekem egy 2.0 PD passatom van, az a reggeli dugóba is 6 liter klímával
benzines párti vagyok, de...
ezek a dieselek igazi igáslovak.
ráadásul a mazdakat mindig is imádtam"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Whysperer
addikt
Nezzetek a hullocsillagokat. 21-tol 1-ig
-
norbert1998
nagyúr
Paszteeemk!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #62583 üzenetére
Max 4-en lehet simán coopozni, de van azt hiszem más mód is amiben talán többen lehetünk.
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
...igen.
Tesztelgetem az új játékszerem...Egyszerű, semmi extra. Csuklótámasz kicsit hiányzik.
O gumikat és keycap-okat kergetek most hozzá, etc...[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz hackeeeee #62592 üzenetére
jajj, enyém nem Ducky, az kicsit drága lenne...
Steelseries 6Gv2, Cherry MX black
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
V!ck
senior tag
válasz MiklosSaS #62594 üzenetére
Ismerős... most pl SZERETTEM VOLNA végigolvasni a Bulldozer és Vishera tesztet is, csak hogy felelevenítsem az elméleti részét a dolognak, de közben ruhákat próbálgatott és hátra kellett fordulnom percenként, hogy véleményezzem... meg egyéb lényegtelen dolgok... kb 20 perc után vette a lapot, hogy "ja hogy olvasnál..." Nem mintha most ez olyan nagy gáz lenne, vagy haragudnék, csak annyira rohadtul nincs most kedvem az ilyen semmilyen dolgokhoz, hogy az nem igaz...
Amúgy mindig akkor jön rá a szófosás, amikor szakmai (kb mélyvíz) cikket olvasok vagy épp ugyanez csak angolul, szóval amikor baromira oda kéne figyelnem, hogy felfogjam... egyem meg...
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
norbert1998
nagyúr
Csillag csillag kurv@ szád
Nem lát téged north-bikád.Egy párat láttam mondjuk,
De olyan gyorsak voltak, mint a fene.
Az ido, hogy kivansagainkat mondjuk
Nagyon rövid, annyira, mint a fene.Pasztmek miért mondom én ezeket?
Majd 3orakor kimegyek újra.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem mondod....az egesz hetem le lesz foglalva a butor cipekedesel....meg az sincs kizarva hogy holnap osze sem fogom tudni rakni a gepet....
Nem baj, a csalad az elso...majd esetleg vasarnap!
@Csoki: remelem te mar tuningolod is
-
V!ck
senior tag
válasz MiklosSaS #62598 üzenetére
Úgy bizony, család az első
Kicsit azért stresszel, hogy hazazuhanok 10 óra meló után este 6-kor, zabálok, kicsit leülök, relax, aztán kb 8-tól fél10-ig locsolom az a telibeb*szott kertet, vagy épp akármi, aztán már kb le is kell dögleni, mert 5:20-kor kelek... kezdek kicsit kimerülni... leülök a gép elé, kicsit olvasgatok cikkeket, topikokat, de hsz-t írni már kedvem sincs... meg ez a k*rva meleg megvisel nagyon, deka erőm nincs... most pl lenne kedvem megnézni egy Lie to me részt, de akkor 1 órakor sem fogok még aludni, holnap meg hulla leszek... WÁÁÁÁÁÁÁ
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
MiklosSaS
nagyúr
En amiota hazban lakom es van kert, garazs...meg lassan epul egy kisebb muhely (szamitogep vezerlesu mini eszterga [sajat projekt], furogepek, godor, heggeszto, stb) is, azota jobban erzem magamat...kevesebb idot cseszek el a szeken ulve es a monitort bamulva.
A haz korul mindig van mit csinalni....igaza volt az Ormanyosnak anno...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mini PC
- Java programozás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest