- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz inspiroyhome #62187 üzenetére
ezt pofázzuk már elég rég óta, h nem elég a jó graf. Legyen benne ötlet, történet, etc.
Zeneileg sok játék már elég magas szinten van -pl. Halo-, ugyan akkor azt nem értem, h miért nincs így az itemekkel. Többnyire 3 féle láda, 2 féle lift, 5 ajtó, 4 kerítés, 3 úttípus, 8 féle ház...Kis pénzért kezdő építészmérnökök annyi és olyan fantáziadús épületeket, boxokat meg minden szart terveznének, hogy nem győznének válogatni...
Meglesem majd, mert nagyfiam májkráftolni szeretne, de az fizetős, ha jól tudom.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Malibutomi
nagyúr
Jonak tunik
Nalam Mafia 1, Saboteur, Dark Omen, GTA V, Tropico, Dishonored, Trine, Valiant Hearts (ezt mindenkepp nezzetek meg ha nem ismeritek, egy gyongyszem a mai felhozatalban!!!)
-
inspiroyhome
senior tag
Tényleg, mafia I és Mafia II lemaradt a listámról, na meg a Postal 2 Share the pain szigorúan magyar szinkronnal.
-
Beretvás
veterán
megsült a husi lassan lehet enni... babázás is megvolt..
-
-
Beretvás
veterán
válasz hszilard666 #62209 üzenetére
várjuk az eredményeket
-
MiklosSaS
nagyúr
Tyukhus leves es marha hus volt az ebed. Most leguritok par sort egy faCCa helyen...csalad+ismerosok.
Relax!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Beretvás
veterán
válasz hszilard666 #62212 üzenetére
hideg sör fojik benne?
-
Beretvás
veterán
válasz hszilard666 #62216 üzenetére
na ezaz.. medig mennyire rajos lenne már..
-
inspiroyhome
senior tag
mood: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Jónapot, sziasztok: zene
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Habugi
addikt
válasz inspiroyhome #62218 üzenetére
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Ekkora marhát.....
-
stratova
veterán
Sírok... és tényleg komolyan vennék a bankok a facebookot hitelbírálatnál? Oké lényegesen gyorsabban lehet szűrni egy réteget ez tény.
-
hszilard666
veterán
Most már értem miért jut eszembe a 69 es szám ha jó csajt látok! A Plútó miatt!
Zene amit én hallgatok, szeressétek! [link]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
stratova
veterán
válasz hszilard666 #62225 üzenetére
Érdekes én azt hittem a 69-es szám ilyenkor egy 2 párnás arcmelegítőre utal. De valóban a plútó lesz nem a tesztoszteron.
iszilard sebaj ezt majd kinövöd, de pár klasszikus azért megmarad. :]
A black és death metált nekem sosem sikerült megkedvelni a trash-t sem nagyon más azért jöhet.CJ4567 A GEMA nyaljon sót, hogy DE-ben még a YT-ot is szűri...
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Nem sorrendben írom: Life is Strange, GTA V, GTA IV: The Ballad of Gay Tony, Skyrim, Oblivion, Stalker Shadow of Chernobyl, Stalker Call of Pripyat, NFS Underground 2, NFS Most Wanted, NFS Carbon, Assetto Corsa, The Chronicles of Riddick: Assault of Dark Athena/Escape from Butcher Bay, Hitman Absolution, Swat 4, GTA:SA, Mafia 1, egyelőre ennyi jutott eszembe.
Zene: [link]
iszilard: a zenéről nekem valamiért a Painkiller jutott eszembe, az is nagyon jó játék Csak elindítod, és hentelsz(annak direkt ez a lényege).
stratova: akkor címet írok, hogy rá tudj keresni: Hollywood Undead - Usual Suspects
Vagy Hola Unblocker addon.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hszilard666 #62225 üzenetére
óóó te vagy az én emberem
amúgy sajnos igen, ezek valós dolgok. az ott kommentelők 90%-ban nyugdíjasok, vagy alkoholista munkanélküliek.
a zene kinövése szerintem nem teljesen létező dolog, nálam legalábbis legtöbbször a hangulat határozza meg. de pl ilyen RTM meg ak26 szerencsétlenségeket egyáltalán nem hallgatok
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #62228 üzenetére
Ohh ya! Nagy metálos vagyok Jut eszembe rocker csajok. MOnd valakinek valamit az a bolt hogy rockpince? Na most 2 napja voltam ott hogy megvegyem az inflames pólómat, és nagyon bejött a csaj, aki a pénztáros volt nem tudom hogy miért, ilyen spontán nem szoktam cselekedni elkértem a számát. Annyit tudok róla hogy a neve Alexa és hogy holnap viszem ebédelni! Nagyon okosnak tűnik, és a szeme is gyönyörű. Persze facsén nem találom A lényeg drukkoljatok holnapra összeszedném a lánykát. Azt elfelejtettem megkérdezni hogy hány éves, én 17 vagyok, de 22 nek nézek ki ő meg kb 23-24 körül lehet. Annyira izgulok mint az atom
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hszilard666 #62230 üzenetére
a mázlista.. gratulálok nekem soha nincs bátorságom, ha meg van, akkor túl sok. érts úgy ahogy akarod, házibuli, jó nők, sok pia..........
-
stratova
veterán
válasz hszilard666 #62230 üzenetére
Nem is te lennél, de nagy kalappal
A hangulati vonatkozással egyetértek, de én spec. sosem tudtam KORNnál súlyosabb zenét hallgatni, úgy hogy annak bármilyen haszna lett volna, az előbbihez is eléggé rossz kedv kellett.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz stratova #62226 üzenetére
Gyó jó kis trash metál! [link]
Voltam koncerten életem legjobb élménye volt! (feltéve hogy a hölgy társasági cselekvést nem számítom. )NagyNorbiMan, Stratova:
Thank you!NagyNorbiMan:
Én is csak olyan csajokkal merem megcsinálni akivel nem találkozom többet ha nem jön össze, 2x vallotam osztálytársnőnek, mind2 elküdött a kecibe
Az annyira rossz, a mostani osztályomban még mindíg szivatnak a másodikkal[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hszilard666 #62233 üzenetére
Az jó ha csak ennyivel szivatnak.
COB
[link] -
stratova
veterán
válasz hszilard666 #62233 üzenetére
Btw: tud vki jó autós unity vagy flash alapú kanalasgémet (céges laposra nem dobhatok fel akármit). A high speed 3d mezitlábasnak még egész jó is lenne webes létére, ki lehet csúsztatni az AI-t és kötekedik is néha, de sajnos laposra lehet verni a teljes mezőnyt a legalapabb kocsival, súlyos hiba után is 1 körön belül az élre lehet kerülni az időmérőn meg 0:35-1:10-et lehet verni a gold időre :/
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Vegre haza ertunk....eleg jo nap volt. Latom itt megy a kellemes delutani muzsika. Nekem a Nirvana volt anno a kedvencem...16-18 eves koromban. Ma mar eleg zajosnak talalom...
Az orok kedvenc az a QUEEN
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #62234 üzenetére
A children of bodom nagyon faxa de a children of batman sem semmi. [link]
Stratova:
Basszus de szép az a csaj! Ment a subKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #62237 üzenetére
Sass-koma a Queen jó, igen jó. Legfeljebb a nálunk lényegesen fiatalabbak már nem feltétlenül ismerik. Abból kiindulva, hogy 6 lehettem, amikor ők még aktívan zenéltek és tizenévesen hallgattam a zenéiket a szülők polcán talált kazettáknak hála.
Kövezzetek meg én most Monstercatet hallgatok.Btw múlkor a balatoni zaj nagyon masszív retro volt, komolyan benyomták a Mr. President számokat. Csak kamilláztunk. Élő Captain Jack klipp bezzeg nem volt lent.
iszilard nem véletlenül linkeltem a leányzót
[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hszilard666 #62238 üzenetére
Dethklokot én is nagyon szeretem. Főleg a murmaider, kill you, illetve az I Ejaculate Fire számaikat..
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintetek mennyire lehet rossz dontes megvenni egy darabka termo foldet? Kertnek...mit'tom en, paprika, hagyma, burgonya...stb...ami kell a konyhaba? Foglalkzoni vele, ontozgetni.....megmuvelni.
Legalabb azt ennem amit termelek es nem adnam ki a penzt a Tesco-s muanyag kajara...
Kesobb mondjuk mehet par gyulocs fa is...alma...szilva..cseresznye..stb.
Szerintetek jo otlet vagy hagyjam a p!csaba? Ido volna...vagyis szakitanak...olyan 8 KM-re volna a hazunktol.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #62242 üzenetére
Attól függ mennyire fogod:
ontozgetni.....megmuvelni.
Időigényes és ha hasznot akarsz belőle látni két ember kevés hozzá, konyhakertnek ha van kapacitásod még jó lehet.8 km még sétálva is vállalható, az nem táv, csak akkor nem a kilépsz a konyhakertbe és behozod ami kell, hanem elmégy zöldségért a piac helyett a kertbe kategória lép életbe. De egy szabadföldi paradicsom vitathatatlanul finomabb pl mint egy import vagy üvegházi (de utóbbitól nem is lehet ezt elvárni). Igazából a konyhát lehetne úgy alakítani, hogy szezonális zöldségeketgyümölcsöt használjon fel az ember s akkor nem feltétlenül kell ízetlen cuccokat ennie. Ok, mondjuk trópusi gyümölcs nem nagyon él meg nálunk.
Haveromnak a ház előtt van a kertje, jó dolog csak néha egyedül még egy konyhakertet is nehéz jól kihasználni, ha mellette mást is dolgozik az ember. Néha el kell hívni a haverokat is kicsit kertészkedni
nagynorbiman persze meg majd egy kis zöldet is termeszt majd rajta.. mármint sóskát meg spenótot, mi mást.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #62248 üzenetére
az ma sajnos kimaradt, nem volt időm foglalkozni vele
azért már a költözésre készülünk, így nem tudom mikor lesz idő rá.
azt hittem ma összehozom de nem jött össze, de ami késik nem múlik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Seagate 8TB kulso hdd USB 3.0
- Novellista Velvet Dusk EDP 75ml
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest