- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #38849 üzenetére
Alapon + power limit?
@Ormanyos: udv. ujra koztunk...nem mondom hogy hianyzol (en ilyet soha senkire nem mondok) de azert jo olvasni amiket irogatsz ide.....
Vegre hazaertem....hulye napnak vege...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #38851 üzenetére
ott is kell, mert ott sem bírja tartani, de ez az összes boost 7950-el így van, 45%-os power limittel képes tartani bármi áron atomstabilan a 990-et, és szilárdan az 1050-et gpu órajelben. de kell 40% legalább, hogy megtartsa az alap órajelet is, igaz, csak furmark alatt kell neki ennyi, a 3dmarkban semmi változást nem hozott, így is, úgy is megelőzi a 7850
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #38852 üzenetére
ez nem normális dolog
milyen dolog az, hogy piszkálni kell...
sz@r
rövidenui: kuccs a hétvégével
szombaton kezdek csak hogy nekem ne legyen jó[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #38856 üzenetére
És most ide keveredtem a barátom miatt.
Még jó hogy van Trap City, Nation. Ha ilyen lesz 2015 én komolyan kilépek a Youtube ezen oldalából, és visszamegyek a másikba.
Miért 2016? Most kezdődött 2015.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz mackosajt #38855 üzenetére
mondom az összes boostnak kell szinte a tdp limit kitolás, nekem is kellett, játék alatt elég a 20%, de valahova kellett az 50, de azt kb. a kártya életében egyszer kellett használnom, többet nem is tervezem
amúgy nem a kártyában a hiba, ekkonál tökéletesen futott minden, vagy deszka, vagy psu lesz nálam a hiba okozója, valamelyik cicereg is, mikor betöltés van, játék v nagy benchmarkba
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #38858 üzenetére
Tápot cseréltem én is, egy ágas XFX jól csapatja, nincs cicergés, semmi zaj.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Malibutomi
nagyúr
válasz norbert1998 #38849 üzenetére
Mi az hogy még power limit? A power limitet beszereléskor maxra toljuk, és nem nyúlunk hozzá többet. Te ezt nem tudtad?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #38860 üzenetére
AMD-nel vagy tuningnal.
-
ViZion
félisten
WTF? én nem adtam rá semmit... mert minek?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
CJ4567
nagyúr
Barátom adott egy kihívást: hallgassam végig ezt 0.5x lassításban. Végigcsináltam, de most minimum egy hétig tényleg Trap Nation meg Trap City lesz. ÉS MOST A FÜLEM SZINTE SÍR HOGY MIÉRT KELLETT EZT?
No Sana No Life
-
Balathruin
veterán
válasz CJ4567 #38863 üzenetére
Ezt nézd végig x0.5-tel.
2017 hátha rájössz végre
#38865: 2018[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #38864 üzenetére
Nem értem.
Akkor lesz a könföderációs kupa
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #38864 üzenetére
Mégmindignemértem.
#38867: nem értem, hiába linkeltél be engem.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #38867 üzenetére
Komolyan nem értem.
2019-re lesz egyénim? Vagy 2018?2016.Jah és 2020 már.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
alapon hagyom, ha kell felteszem 10-re, ha nem elég 20-ra, most 50-en volt
most csak zsóóófikaaaa!
DEFINETELY NOT
oké, 0.5x-ben 1:37-nél már vérzett a fülem, gyhogy abbahagytam, nyertél, CJ4567!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #38867 üzenetére
lokál sztem nem számít, de már rég néztem...
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #38869 üzenetére
Nyertem, viszont most csak Trapet hallgatok. Ez talán kigyógyít a fájdalomból meg az érzésből amit érzek, elég volt.
No Sana No Life
-
DiszNóÓl
senior tag
Ezt hallgassátok meg: [link]
HATER
-
norbert1998
nagyúr
aki ezt tovább tudja nézni az nyer egy kekszet, aki a legvégén a pofázásról olyan dologra gondol, ami tavasszal jókor jön (nem spoilerzek), az egy egész kexgyárat!
a zene az elmegy, a videót kell lesni, lehetőleg full screenben
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz norbert1998 #38877 üzenetére
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz CJ4567 #38853 üzenetére
...meg Skrillexhez..
Hmm-hmm értem én kell néha a zaj is hallgatok én is sok mindent, de zenét hallgasz-e? Gondoltam mutatok ilyet is, bár az eredeti az igazi, de így tán fogékonyabb a fiatalság.
Amúgy meg ha már zajról van szó, asszony is hallgat néha Innát, ahhoz csak hozzá szoktam fűzni ha most youtube klipben tolja ki azt a vonaglást 47"-ra akkor vállalja a következményeit, mert úgy tekintem h felhívás keringőre.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Emlékeztek még a Suzukireklámra?
Cáámé, Cáámé, Cáámé-é-é-ééé! Ijjohéééé! Ijohééé-é-é-é! Cááméé-é-é-ó! Cu-cu-cuhuAmúgy maga az eredeti zene nemrossz.
Mrm94: nem, kellett volna?
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz DiszNóÓl #38873 üzenetére
nem rossz
@(#38877) norbert1998: Hm.. legtovább. Végignéztem onnan nincs tovább.
(#38863) CJ4567: Végighallgattam.. qrva szar.. Soha többé nem akarom hallani
u.i.:Szent sárkány:
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #38884 üzenetére
háhh nemtudom én mást nemláttam meg nemhallottam.
Ok metálica jó.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
Nem fújok én a dubstepre, minimális humorérzék szorult belém. Lám minden kor zenéjének megvan az aktuális divathoz illő parodistája.
Amúgy chillstep még nálam is belefér, alkalmanként.KanD. Úr.: látom a lényeg átment :] Csak követem a topik alapszabályát ( . )( . ) or G T F O.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Akkora arc ez a gyerek élőben.
Székely srác az egyik énekes havernak, nagyon jó barátja és pofám leszakadt mikor élőben meghallottam énekelni..Utána tudtam meg,hogy ki ő [link]
A Bohemian rapsody-t tolta el úgy hogy pofám leszakadt.
sztratoszaurusárkányva: Helyes
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz stratova #38891 üzenetére
Vagyis hazudok mert asszonypajti és anyóspajti nagyon odáig meg vissza volt érte.hát mondom román ikszfaktoros sötöbö akkor biztos valami tucat.. Aztán láttam a checkint facebookon a havernál ,hogy ittvannak a városkámban s megláttam élőben is aztán asszonypajti megkért hogy kérjek már egy autogrammot neki.
Aztán kiröhögött,"de most ugye viccelsz?"
Aztán dumáltunk pár szót.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
A videoklipp az nagyon ott van
Meg igazából a zene is kissé bejövős forma. Bár nem igazán ez a stílusom. -
cskj1
tag
válasz Balathruin #38880 üzenetére
Hali, na ezt tudom uberelni az enyem majd 9 evig allt
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
-
MiklosSaS
nagyúr
Emberek...megtudnak venni egy ilyent olyan 45K HUF korul...bontatlan...a bolti ara az olyan 60K HUF.
Valakinek valami velemenye? Most ilyenem van.
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #38892 üzenetére
Konkréttan nem arra gondoltam Hanem arra, hogy vajon mit kellene most itt gondolni..
Jóccaka'
-
cskj1
tag
válasz Balathruin #38899 üzenetére
jah..
[ Szerkesztve ]
"Life isn’t about waiting for the storm to pass… It’s about learning to dance in the rain."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest