- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
én elhiszem hogy ennyit tudtok melózni, de minek?
én is tudok melózni, de úgy vagyok vele hogy annyi pénzért amennyit fizetnek, örüljenek a cégnél hogy kárt nem csinálok, nehogy már hasznot termeljekplusz egy a hétfőn is keményen dogozóó Mesternek is
szerk: én meg oylan hülye voltam reggel hogy elmentem az üzemi orvoshoz a göthösségemmel, és felírt antibiotikumot, ozt bevettem
most oylan kómás vagyok, imbolygok mint szarka a dögön[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #32151 üzenetére
Kedden k.o. voltam multhéten azóta most jöttem helyre nagyjából,énis kómáztam meg szédültem..jauószarvót.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
no akkor tudod milyen
én meg rámentem az antbacira mint pulyka arra a valamire, ami nyúlik és zőőőd
és most meg iszonyat kómás vagyok, kell magamban tartani az életet, azért is sokkollak itt titeket
és ezért külön elnézéseteket kérem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #32153 üzenetére
ódikkhámoré nattyon thájszóúlásos hangulatomban vagyok.
mondjad nyugottan,legalabb addig énis szociális életet élekKattintsrákattintsrákattincsáááááá
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #32155 üzenetére
Most takony úszkál az agyadba vagy az agyad a takonyba?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Micsoda nagyívű humor!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz BomiBoogie #32158 üzenetére
látjátok, szenvedek mint disznó a jégen
de már mehetek haza
és bevágódom az ágyba"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Hogy vernem az osszes kozgazdaszba aki belepofazik a mernokok munkajaba....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
Automelnyomot lehet valahogy hasznositani otthoni felhasznalasra?Ha igen hogyan? N00b vagyok ilyen teren,valakinek valami tipp?
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #32165 üzenetére
Felek en oda bemenni..Gondoltam olyasmira,hogy havernak van otthon egy automelnyomoja amit nemhasznal s mivel en akarnam hogy dubogjon a haz,valahogy ossze kene eszkabalni valami mukodokepes valamit.S kerdes,hogy lehet ilyet csinalni?S ha igen ,hogyan vagy na erted. ilyen Chiggánmunka.
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
bármilyen szobai erősítő
viszont,
arra figyelj, hogy vágni kell róla a frekiket. mert nem kéne minden hangot ráegendni.
szóval vagy beiktatsz egy hangváltót, vagy olyan erősítőt keresel amine állítható a vágási freki"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Shokkolo #32170 üzenetére
+1
Mondjuk a hangváltó filléres dolog. Ha itt para, akkor a hobbielektronika oldalon kell fórumozni, ott pont az ilyesmikkel foglalkoznak. De szvsz a taknyolással, mindennel elmegy az idő és közel annyi lesz a vége a taknyolt sz@rnak, mint venni valami aktív sub-ot PC-re...Ehh, nem küldtem el, remélem még aktuális...
Sass: nálunk is javasoltam, ami a nyomdában bevált: az aznapi/másnapi sürgős munkákra +20-30 % felár. Nyomdában hamar kiderült, h a legtöbb munka nem is sürgős... Itt meg mindenki a fejét vakarja, mert jajj a régi partner, etc... de mással meg kibaszik, ha régi ha nem.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #32172 üzenetére
Az a baj hogy nalunk minden tegnapra kellene....de rendesen menjen, keves hibas darab...es ha lehet 120-130 %-os kapacitassal nyomjam.....mondom hogy ezek hulyek neha.
Az ilyen semmirevalo idiotakat szivesen levinem a termelesbe hogy elszorakozzanak par hetet. Hatha pozitiv hatassal volna rajuk.Most erdemes VGA-t vasarolni, megy lefele mindennek az ara.
EVGA ACX GTX 780 - 93K HUF
XFX R9- 290 - 88k HUF
XFX R9-290X - 108k HUF
-
CJ4567
nagyúr
Windagi 10, a boltokban 150GB-s lemezeken!
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Lacielvtárs
nagyúr
no jó éjt a legjobbaknak
megyek kiheverem a mai napot"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32175 üzenetére
Ma este en is koran lefekszem. Jo ejt nektek!
-
ViZion
félisten
Jó éjt! Meg mindenkinek. Hagyom a játékot én is, holnap meló.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
caindwan
aktív tag
Mindenki ilyen koran elmegy aludni (amikor en mar reg aludtam ), es reggel meg senki se bir fekelni? ej,ej
P.s.: legyen ilyen reggeletek!
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz caindwan #32178 üzenetére
Beszólogatunk? Kettőt pillantasz, mikor én már supportolok
Sajnos az ilyen kivitelű reggelem, ma 5-kor ébredt (így én is) és 7-re ment dolgozni. Lassan nekem sem ártana elindulni.
-
MiklosSaS
nagyúr
jo reggelt!
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #32180 üzenetére
uhh, bakker. Legalább csajokat raktok ide. Este FX topik "bemelegedett"
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #32183 üzenetére
Ja, jo volna ha jo volna! Olyan lehangolo ido van....reggel 6.15-kor szakadt az eso, sotet volt.....8 fok. Meg a jokedvu embert is odavagja
[ Szerkesztve ]
-
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #32183 üzenetére
öööö... igen. nézd meg a klippeket. Ha Eldiabloét végignézed, jár egy keksz.
Sasss... itt is car, ködös, meg mittomén... cserébe délutánra meleg van. Tehát reggel fázol, délután izzadsz. Csak nem esik.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #32186 üzenetére
no majd meglesem, de alapvetően szoktam neked hinni Mester
így elég ha te mondod és elhiszem
nah hamarosan jön a köcsög hidegfront és elvileg lesz eső, nem kevésjah, de ez a hideg meleg idő, nem semmi
nem is csodálkozom hogy göthös vagyokszerk: jah, amúgy a doki az mondta azért vagyok beteg mert az immunrendszerem gatyán van és erősítenem kell...
erre gondoltam, szerintetek jó ötlet?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #32187 üzenetére
Svédcsepp (Rossmann, 24 gyógynövényes) + Csalántea.
Meg a Hubi.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Shokkolo
addikt
Jobb reggelt.
Itt is szakad az a tetves eső és Qva hideg van."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MrM94
addikt
elegge nyomott egy ido van...tiszta szurke minden..tegnap autostali volt,azelott meg sorozes evfolyamtarsakkal..
-
otto14
őstag
Megyek fogdokihoz.....
asd
-
MrM94
addikt
válasz Lacielvtárs #32197 üzenetére
dehogy az,hallanad hogy hogy hisztizik ha kell menni fogdokihoz,mint egy kis tinipitsa
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest