Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Lacielvtárs #138414 üzenetére

    Ez egy jó forrás szvsz: [link]. :K

    Összefoglalava (+ saját tapasztalatokka), az a töltés a legjobb, ami nem melegíti túlzottan a telefont, akkut (ezért volt okosság pl. a Dash töltésnél, hogy az Oneplus a töltőbe rakta a melegedésre hajlamos töltésszabályozó áramkört, eredmény: forró töltő, hideg telefon töltés közben), nem tölti túlzottan gyorsan (kb. 1C a határ, azaz egy 3000mAh akku 3000mA-el töltve, afölött speciális akku is kell), és, ami bár némi odafigyelést igényel, de nagyon hasznos, ha nem hagyod 20% alá, és 80% fölé menni az akku töltöttségét (a linkelt írás 30 és 80%-ot említ). Ha ez a néhány apróság pipa, akkor igen sokáig lesz erős, megbízható az akkud. :K

    Nálam a Mix 2s a régi "lassú" gyorstöltőmmel 1500mA-el tölt, az kb. 0,45C, így nagyjából 1,5 - 2 órás procedúra, míg jóllakik 80-90%-ig.

    A vezetéknélküli töltés jópofa, én is gondolkoztam rajta, ha már ott a hardver hozzá a Mix 2s-ben is. Ott a sebesség tökéletes (QI, 5 - 7,5W az enyém esetében), a melegedés a kérdéses, arról hallottam panaszt, sajnos saját tapasztalatom nincs róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák