- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz norbert1998 #116301 üzenetére
Na pasztmek, nem nagyon vannak..
Inkább azt fotóztam le, hogy mennyi paszta volt rajta mikor szétszedtem.They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
mackosajt
addikt
Fáj a fejem.
Tudom, mindenkinek a leggyengébb pontja fáj...Na de éjszakás héten ez kifejezetten kellemetlen.
Nóri lányom meg dörzsöli az alsó inyét, nyáladzik, nyűgös.
Ha ez annak a jele, hogy fogzik, akkor elég korán kezdi.
Így még pihenni se nagyon tudok jól.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
Nah.. gyerek felébredt... Máskor ilyenkor alszik... Esti műszak on...
-
xatos3
senior tag
-
Methionyl
senior tag
válasz MiklosSaS #116304 üzenetére
Nagyobb bajom a VGA hőfoka mint, hogy kihajcsa vagy sem..
De amúgy meg 1440pben 60+ fps és bőőven elég de van ahol tényleg nem hajcsa ki.They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Habugi
addikt
válasz xatos3 #116312 üzenetére
Nem lenne gond ezzel mert rá lehetne mondani hogy az a felület összefogja/szelektálja a ...., szóval érted, az a gond h egy idő után a többség elhiszi a magáról tálalt kényszeres/mesterséges képet, ami egyébként baromi törékeny és amikor széthullik akkor széthullik azzal együtt az alany is.
(#116313) Methionyl:
Ezt nyomasd rá a Winfosra, gyakran a feledés homályába merül de áldásos hatása van még gyiiIntelek esetén is.
Check status & Unpark All
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Methionyl
senior tag
válasz Habugi #116314 üzenetére
Lassan 10 perce csinálja..régebben emlékszem hamar megtalálta. Most csak malmozik..
Illetve ha már bench..cpu 4,5, VGA stock. Jó, nem jó? mi kevés mi nem..
(#116317) norbert1998 igen én is így emlékszem még régebben..
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Habugi #116314 üzenetére
Nekem a facebookon az a kedvencem mikor ket b*szott ronda ember feltesz magukrol kepet/bejelolik hogy ok most egyutt vannak, es jonnek a kommentek hogy "szepek vagytok".
Nem Bmeg nem szepek...irja azt hogy de jo boldognak latni, vagy sok boldogsagot, orulunk nektek de ne azt hogy szepek vagytok mert ok is tudjak hogy rondak mint egy dogkuti legy ketnapos hullaja, azert ronda a parjuk is mert mas nem nez rajuk.Mas:
Arma talan jovoheten lesz nekem, napok ota taknyos vagyok most kezdek kilabalni csak belole[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Na, gyorsan egy par gyors teszt, nyersen...semmi finomhangolasal:
7700K: 4.9 GHz @ 1.325 V, 5 GHZ - 1.35 V stabil de forro mint a pokol, 5 GHz-en mar nyalja a 100 fokot. Indul majd delidre, mert ez igy lehetetlen.
GTX 1080: eletem eddigi nagy csalodasa.....meg a +60 MHz is bajos tuningban, alapon 2040 MHz-re boostol de 2100-an elhasal, 2090 MHz ami stabil FS olyan 25K korul kaptam alapon.
Finomitom, aztan ha lesz meg erom akkor linkelek par eredmenyt.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
válasz Habugi #116311 üzenetére
Ebből a time igaz nagyrészt a többire ilyen mértékű panaszom nem lehet Szimplán kérdéses átalussza-e megint az éjjelt a kis főnök úgy hogy délelőtt 2 este 2 órát már aludt (18-20) s 10 perce tettem le, amikor asszonykáék hazaértek a színházból.
Mackó Úr: kitartást, nálunk is hamar volt fehéres a felső fogíny pereme de időben jöttek csak a fogak, pocskfájás?
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
válasz MiklosSaS #116321 üzenetére
Látom neked is tuning bajnokod van
Én pedig már nem bírtam..nem hiszem, hogy gyárilag ilyennek kéne lennie
mx-4 el újra pasztáztam
nyertem kb 5-8 fokot
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #116321 üzenetére
Enyém sem bír 100MHz-nél több OC-t, sőt, inkább 90-95-t, de nem hajtom, mert 1440p-re bőven elég gyári órajelen. Ram tuningot viszont bírja cserébe. Feszt toltál neki? Akkor max boost-kor elmegy 1.093-ig 1.05V helyett. Sokat számít. Mivel elvileg ua. mint a GLH, elvileg lehet neki engedni.
Nálam a stock boost 2050, full alapon 2025-ig veszi vissza, és ~65-66 fok.
A procinak pedig delid kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #116325 üzenetére
Fehér az oké, végig néztem a netet mindenhol az van, egyedül az a "körkörös" felület fúrja az oldalam, senki másnak nem ilyen.
Mind1 amúgy mert most kicsit jobb (meg a kedvem is ), így elleszek vele fél-1 évig aztán ahogy ismerem magam, csere lesz.They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #116329 üzenetére
380x G1 Gamingről váltottam, azt imádtam..semmi bajom nem volt. Igaz fele akkora teljesítmény de noh
Talán ezek segíteken: [link] [link] ennél kicsit görgetni kell
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #116324 üzenetére
Feszt még nem toltam. Kicsit a 980Ti után csalódàs , az qrva jól birta a tuningot. Ez meg....
Processzort meg stabilra fogtam 4.86 GHz-en. IBT-ben 88 fok a maximum. 146 körüli GFlops amit kicsit kevésnek tartok. De nem is piszkálom egyelőre, ebben benne van az 5 GHz simán, csak ordit a Delid-ért. Lehet majd elküldöm @morcosmedvének...hátha ...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #116331 üzenetére
Ez egy kicsit más világ.. Én is kerestem a végét, elég gyorsan rá is leltem. De abból kiindulva, hogy írva elméletileg ~1900MHz körül van a boost, ahhoz képest elmegy 2050MHz-ig.
Ha nyitható a fesz unclock (szinte tuti), akkor elmegy 1.09-ig, lehet még fog bírni egy kicsivel többet. Ami más, hogy itt ugye %-ban van, 100% a max. Viszont, ugye max feszt sem mindig tolja neki oda, szal, lehet nem fog annyit adni OC-ban, mint amit várnál tőle.Elvileg Curve OC-val tovább el lehet vinni, de Én abba nem mentem bele. Őszinte leszek, máig nem nagyon szoktam meg az nvidia féle boost lelkivilágát.
A vram viszont bírja az áldást, elég jól bírja a GDDR5X. Viszont Én, hála szunya fórumtárs kis "nyüstölésének" nem hajtom, full alapon megy, és így is megvan minden ami kell, 1440p-ben.
Nálam most ennyit tol 4.8-on a 6700K, kicsi ramos játék után, szal csak keményen:
4900-on tud ennyit:
Methionyl: Hm.. Oké, lehet nem volt cserélve a pad. De azt fenntartom, hogy szerintem próbálták polírozni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #116332 üzenetére
Ennyit sikerult ma tesztelnem. Az 5 GHz nem jott ossze egyelore, a 4.95 visszont igen 1.34 V-al, de IBT-ben vissza kellett hogy vegyem mert 98 volt az elso korben. De sajnos 4.95 GHz-en 1.33 V-al elhasalt a masodik korben, es igy is atleptem a 90 fokot. Mese nincs, vagy egy kellemes 4.7 - 4.8 Ghz 1.26 V korul, vagy irany a delid.
Nagyjabol meg vagyok vele elegedve, a processzor jo fajta, delid utan meg az 5.1 GHz is lehetseges....
A kartya kicsit csalodas, de ez van......alapon is eleg eros...de remeltem hogy a 2100 - 2140 MHz osszejon. De jo igy is....legyeg hogy nagyon halk es 70 fok alatt van minden tesztben, zart hazban.
A napokban amikor lesz idom, rafekszem kicsit a finom hangolasra. De ma mar faradt vagyok, megyek is aludni. Jo ejt!
-
Lacielvtárs
nagyúr
Jobb reggelt.
A héten már másodjára van hétfő3:34kor keltem es nem bírtam vissza aludni
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #116334 üzenetére
Nálam mindig hétfő van. 4.30-kor keltem mert szólt az ébresztő...de vagy 10-ig simán aludtam volna.
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #116334 üzenetére
Szeretném visszautasítani a még el sem hangzott vádakat, most nem én küldtem üzenetet...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Mahrenburg #116336 üzenetére
alátámasztom, miszerint az Ön állítása, helytálló
Apám, jogos az észre vételed, szinte minden nap hétfő, de hát ezért jó a szökéknek
mert nekik minden nap dolgozni kell, nincs hétvége.
és miért?
hogy ne kelljen újra betanítani őket"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
Reggelt
Mily korán megébredtem, el se hiszem.
Meti! Pasztázáskor remélem kikérted szakértő véleményét. Ha nem, akkor én tudok ajánlani egyet 😈
-
MrM94
addikt
Tavaly mintha 17edikén lett vón születésnapja a sassnak,Na de boldog születésnapot magának!
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
1979 március 15 23.51-kor láttam meg a napvilágot. Csak a hülye orvos március 16-ot írt 00.12 órát.
-
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #116349 üzenetére
Akkor mindkettőtöknek boldog születésnapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest