- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #110398 üzenetére
Az egy frankó Abit volt, a venti az mindenkinél megdöglött egy idõ után.
Még vadásznom kell valami lapot hozzá, apró pénzért vettem, nem hagyhattam ott, az egy legendás FX....
@Laci: taposd ki a belét annak a processzornak abba a lapba. Nekem 2013-ban volt ugyanaz a lap csak a Z verziós, ha jól tudom nekem ment elõször 5 GHz-en a 8350-es...a max az 5.1 GHz@1.57 V-al.
Ha alaposan keresgélek még vannak valahol lementett beállitásaim.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #110383 üzenetére
Az a két proci olyan, mint az i5 6500 ls 6600, nem két genráció.
Amúgy szerencsére órajekben Skylake (v2) létükre jobban szerepeknek, meg elméleti síkon olcsóbbak, mint a Skylake-ek. -
stratova
veterán
Jól látom, hogy Asus a Pro Gaming kategóriás lapot átemelte a RoG-ba? [csak lespórolta a PS2-t ]
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #110407 üzenetére
most nem értelek... minden évben ez van, vagyis persze elvileg nem tartják már a tick-tock-ot, de gyártástechnológia váltás, aztán rá következő ugyan az, viszont fejlettebb picit, illetve nagyobb generációs IGP
mert mi lenne az értelmes szerinted? ha minden évbe duplázódna a teljesítmény? 1 magon szinte már elérték a végét...
Xbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
Megvolt a nagy AMD bemutató a Vegáról...szokásos esti mese. Csoda kártya meg csoda hardver...de semmi kézenfogható információ.
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #110412 üzenetére
áhh, prociba mindig ennyi volt évről évre, IGP terén jöttek a fejlődések, meg ugye 2 évente a nm-ben lentebb mentek és ennyi
hackeeeee : na az a ciki inkább nem is megyek sehova akkor
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #110412 üzenetére
Ez részletkérdés.. Most minden kezdő darab megy reális fesszel 5Ghz-t.. ezt nem tudni, hogy később mennyire fog realizálódni.
De, beszéltük már skylake topic-ban, valszeg annyi lesz, hogy ami eddig 4.6-4.8 között volt, az most 5Ghz körül lesz..
Csak tényleg az a kérdés, hogy mi lesz a következő revíziókkal.. Mert ezt nagyjából senki sem tudja.
Szal, nem rossz ez.. De várható volt, hogy ennyi lesz.. Ez egy vérfrissítés volt, semmi több.
@bandi0000: Idefelé nem esett akkor sem..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #110415 üzenetére
de ne a tiedből indulj ki, átlag 4,5 öt tudnak ezek értelmes fesszel, neked meg mákod van, bár 1,3 körüli fesszel nyomatod nem?
CPU fan controllnál mi ez a DC mód? ha arra kapcsolom akkor egész halk lesz, nem is a hangosság zavar, hanem hogy most szabályozza folyton és hol fel hol le pörög a venti
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #110416 üzenetére
Jah. 4.7 az 1.265V, a 4.8 az 1.35V.
5GHz-n is játék stabillá lehetne tenni, de arra már kevés az SA, vagy, delid kéne.
Fesz alapú szabályzás. Annó a 990FXA-UD5 sokkal jobban szabályozta úgy a ventiket. Ha pwm-es a venti, akkor nem a legjobb, sok venti nem szereti.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Malibutomi
nagyúr
Na a 6900k orajelet mar atugrotta a Ryzen, 3.6/4.0 peldanyok mar vannak kint.
-
Habugi
addikt
válasz Malibutomi #110422 üzenetére
VEGA-ról pedig így nyilatkozik Abu: [link]
Nem azért mondom de ilyet sem sűrűn olvastam még tőle, AMD-től is elég szokatlan és vitatható húzásnak tartom hogy előre eltemetik a Voltát de basszus, ha tényleg így sikerül a VEGA?!
Egy játékra is alkalmas jó kis Ryzen, illetve egy atombünti VEGA, bahh de jó kis év lenne hardveresen 2017 ha ezt összehoznák.
(#110386) LaciCRM:
Nem mondod bakker..
Húzzál már, keresteted itt velünk a 20K-s belépő lapokat erre behúzol egy ROG-ot..
Nem kérdezem meg milyen mert pepitában a lényeget már leírtad, esetleg ha mégis CPU-két kezelnéd azt a Visherát ami nálad van és OC-ra adnád a fejed akkor szólj és pillanatok alatt összedobjuk!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #110423 üzenetére
Meglátjuk..
Csak ez innentől egy érdekes téma lesz, ha fellövik a felső kategóriába, akkor vajon milyen áron lesz..
Hát, elnézve a CES-t, simán lehet, hogy lesz még valami belőle idén.. Mert ott ott van a kártya már, és működik. Oké, demo.. de, akkor is működik!
Jó lenne, ha odapakolnának valamit "masszív 4K" gaming-re. Ha mondjuk a titan x árán felmennek teljesíményben a titan X fölé, vagy akár egy kicsivel olcsóbban, az bizony nagy szó lehet!
Kíváncsian várom. Főként azt, hogy akkor vajon tényleg HBM 2 lesz-e.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Malibutomi
nagyúr
Azt fejtegettem masik topicban, hogy HA tenyleg a Vega mar a Volta ellenfele (vagyis tenylegesen gyorsabb mint a TX, de rendesen), akkor az AMD jot huzott, mert az allando felzarkozasbol ezzel az egy ev kihagyassal visszajott az adok-kapok meccsbe.
Amig az NV ket kicsit lep elore (Pascal - Volta), addig az AMD egy nagyot.
Ha tenyleg uti a Pascalt, akkor fordul a kocka, onnantol nem a Pascal ellen jott keson, hanem a Voltat elozte be rendesen.De mondom ehhez az kell hogy komoly szazalekokat verjen a csucs Pascal-ra is. Amennyi egy ujabb generaciotol varhato.
Jo lenbe ha bejonne nekik, mert ugye a 780ti ota csak loholtak az NV utan.
Ha el nem kefelnek valamit az 1080-at elveri siman, mert baromi nagy chip, de lassuk meg tenylegesen mit hoznak ki belile, ismerjuk mar az AMD-t.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #110424 üzenetére
Milyen TXP?
Papsza, a Voltát temetik előre.., megvagy?!
Volta --> NV @2018 ..., lol.Iszonyat arrogánsak és ha valami ez nem jellemző rájuk, valamiért tombol az önbizalom és ez itt a lényeg.
Ár?? Blehh
Felsőházba ahova szánják a nagyobbikat kb senkit nem érdekel, nézd meg a címeres NV fanatikusokat, kijön egy Ti és 200méteres sorban állnak érte, nem érdekli őket az ár, őket a teljesítménnyel lehet megszólítani nem az árcédulával.(#110425) Malibutomi:
Igen ezt olvastam tőled a találgatósban is és maximum annyit tudok rá mondani hogy ámen atyám, a próféta szóljon belőled.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
Vedd ki a kezedet a biliből, ébredj fel....szilveszter már elmult, ma már 5-ike van. Fogtündér sem létezik.
Annak idején ugy promózták az FX-et hogy a 6 szálas (6100) lazán, simán "megveri" az intel 4 magos i7-ét aka 2600K-t. Aztán a f@sz másik oldalára kerültek amikor a kicsi két magos i3-2100 elp!csázta a kazán 8150-et.
Akartam már kérdezni, téged fizet Lizuka?
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Habugi #110426 üzenetére
Az szinte tuti sztem hogy a Voltaval az NV visszavag( ha egyaltalan tenyleg olyan jo a Vega), lesz idejuk rakeszulni, majd egy ev, de ha tenyleg az ellen megy, akkor a Pascalt siman el kell hagyja.
Ha ra egy evre a Volta megint atveszi a vezetest az mar nem baj, utana jon a Navi.
En optimista vagyok, ugy nez ki vegre alapoktol atterveztek a cuccot nem csak foltozgatnak mint a GCN1 ota. Lerazhatja a regi chipek hatranyait.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #110427 üzenetére
"Akartam már kérdezni, téged fizet Lizuka?"
Azért remélem elolvastad amit írtam, csak kiemeltem hogy gyanúsan magabiztosak.
Nyugodjál meg szépen, attól majd megnyugszol..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Habugi #110426 üzenetére
Olyanra felesleg szerintem lepedőt húzni, amiről senki sem tud semmit.
Most temetik persze, mert nincs.. Túl sokat senki sem tud róla. Persze valami belsős infó biztos van.
Jah, ez így igaz.. az RX480-nál már hiszti volt, hogy AMD, és drága!
És amúgy.. Igen, bő 1 év lemaradással illik valami rendeset odapakolni a felső kategóriába. Mert lényegében a 390-ek, Fury X óta ez lényegében nem létező kategória. (a maguk kategóriáját nézve).
De, egy olyan kategóriát eltemetni, ami még nincs, azért szerintem kicsit tú máccs.. Ez már kicsit nVIDIA-s megnyilvánulás.
A HBM-el elég nagy előnyt élvezhetnek, ha jól ki tudják használni. Én remélem, hogy így lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Habugi
addikt
válasz CJ4567 #110430 üzenetére
Az megvan gondolom hogy FHD-n Nightmare textúrával & árnyékkal benyalja a 6GB vRamot shimán a gama, ha minden igaz a 8GB-os verzióval csinálják/ták ezeket a videókat, SW BF-ben is, namost gondolom mondani sem kell hogy 4K-ban/Nightmare mellé az a bizonyos 8GB úgy fogyhat el mint a huzat.., kvázi jah, majd lesz az Nightmare is csak a 16GB-ossal.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #110434 üzenetére
Ela, megint trógereskedsz?
Vagy neked is van jegyed Abu hájpvonatjára...ahol Habugi a kalauz ?
-
Habugi
addikt
válasz Lacielvtárs #110434 üzenetére
Új AMD kártya a láthatáron, ilyenkor mindig becsípődik szegényke.
Aztán lehet csak labdázni akar megint nem tudom () de az mindenesetre látványos hogy rámborítja az agyrémét nem pedig amcsiverdásra mondjuk, pedig csak annyit emeltem ki lényegében h mennyire arrogánsak.
Kövi karácsonyra meglepjük valami mérgező, AMD piros díszhallal ami mehet majd a gépe mellé/fölé egy polcra, ilyen időszakokban szugerálhatja/hipnotizálhatja majd erősen, szemmel verik majd egymást, a halak ebben amúgy is erősek..
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Mass Effect 2 ingyenes Originen! (On The House)
No Sana No Life
-
-
norbert1998
nagyúr
Na úgy fest megvan a szállás[link]
180 pénz 10 napra 6 embernek (asszonypajti is jön) -
MiklosSaS
nagyúr
Nesztek...ROG! Kivancsi vagyok mikor lesz ROG nokedli vagy ROG karperec.....
-
-
törölt tag
Belőtte nekem Meti frankón a gépet 4ghz-re, tök jól megy minden.
Azé ez a Watch Dogs 2 nem néz ki rosszul:
Be is húztam, holnap majd kipróbálom. Kicsit olyan mintha besült volna ez a széria. Alig van róla videó a youtubeon (relatíve, bizonyos vga-kra rákeresve 1-2 találat) a fórumtémája is kihalt, és már elég olcsón meg is lehet venni.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #110445 üzenetére
4 GHz-en abban a lapban jaratni egy 8 szalas FX-et...hat na, ahoz is pofa kell. Ott a minimum a 4.6 GHz volna, de az optimalis a 4.8 GHz.
4 GHz-en csak uresjaratban kellene menjenMas:
Kiprobaltam ma este a DOOM multit..egesz jonak tunik, a story mod nem fogott meg..de a multi az hasznalhato. Vegre valami ajtek ami tekeri a processzort +35 %-on...
.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
válasz MiklosSaS #110448 üzenetére
ti olyanok vagytok mint a béemvések, csak ti vagytok az intelesek. aminek lehet, annak ki kell nyomni a szemét D
akkor kötöm fel magam ha bencselgetni fogok hobbibúl
annyi jó játékom van most ami már legalább faszául is megy, hogy azt se tudom mihez kezdjek
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #110449 üzenetére
Tudod, a legtobb inteles AMD-skent kezdte...de az AMD-sek 90 %-a meg kezeben sem tartott Intel CPU-t
Na, azert mondtam hogy kicsit el kellene szorakozni mert kar azert a lapert hogy csak 4 GHz-en menjen bene az az FX. De majd ha kap egy erosebb VGA-t akkor huzzni kell mert ott olyan CPU limit lesz mint kina. Lesznek majd ervek, rezolucio skalazasa meg hasonlo f@szsagok....de majd a sajat boron fogod tapasztalni hogy igazam van.
De ez egy 970-es NV-tol felfele...Mind1...megyek aludni! Susson rad a holdfeny!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest