- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz #81556480 #109277 üzenetére
Semmi köze a tojáshoz. Én ahogy vezetek, pláne... ha nyomom, ha nem, mindig fél literes hibahatáron belül vagyok xD ahhoz van köze, hogy a szomszédba megyek vele, meg munkába. Dízel nem szeretné ezeket a távokat, sőt, nem valószínű, hogy városozni, kistávokon bàrmi jelentős fogyasztás különbséget elérhetnék hasonló méretű dízellel (melegítés/lehűtés, plusz ott van a sok start/stop).
Forgatónyomaték nagyon jó, ahogyan a turbó lyuk is
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #109304 üzenetére
Ez igaz, ha nem hasznalod ki a dizel adta elonyoket akkor semmi ertelme kormolni...inkabb keverd a benzint az olajjal
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
Na lészen valami? Lassan leszek TS-en
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #109306 üzenetére
mejik ts? megyek izibe bár iluminált állapotba vagyok erösen
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #109308 üzenetére
Ja, a literes BMW az egyik legjobb dizel motor.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #109306 üzenetére
Kicsit kesobb szkájpon.
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez hatalmas:
Édesanyámék szeretett, újonnan vásárolt Renault Thalia Perfect felszereltségű “autója” eladósorba került. A kilométeróra állás valós, anyámat elvitte a templomtól fodrászig, sőt körmöshöz is. De megbirkózott a kis francia tragacs havi egy nagy bevásárlással is. Apám maximum a szomszéd faluba ment vele boltba, amikor anyám elküldte valamiért.
Anyám szédületes tempójától a motor dinamikus maradt, apám buszsofőr mivoltából adódon a kisnyugdíjas 60-as tempó sem ijesztette meg az 1400 köbcentis, 98 lóerős vasat. A Balatont már jó párszor látta, de ettől messzebb sosem merészkedett. Törve sosem volt, bár idén nyáron egy paraszt kombájnos meghúzta a bal első részét, amit amikor apám meglátott, letérdelve 2 órán keresztül zokogott. Anyám hajtóvadászatot indított, és megtalálta a kombájnost, aki annyira megijedt anyámtól, hogy a nevére akart íratni egy Renault szalont a közelben. Végül megállapodtak, hogy a sofőr önköltségén megjavíttat mindent.
A központi zár tökéletesen működik, az első két ajtót nyitja, a TSZ elnököknek viszont mechanikusan kell nyitni a zárakat. Ebben még sosem dohányoztak, sőt mikor én is cigiztem, csak fogmosás után ülhettem bele.
A manuális klíma is kb. 5-ször volt használva, mert anyám szerint arcüreg-gyulladást okoz, apám szerint meg: “ááá, nem kapcsoljuk be, sokat fogyaszt” mondat után az első elektromos ablakemelőket lehúzva hűsítettük magunkat a 40fokos beáramló huzattal.
Ködlámpa is van a kocsin, bár sosem használtuk, mert ködben busszal jártunk, mert az “ingyen vót”. Luxusfelszereltség a kormányról vezérelhető rádió, amiről anyám a Mária rádiót, apám az MC Hawer cd-ket hangosította vezetés közben. 2 hónapja kerültek rá Barum téli gumik, amik a kocsi legértékesebb részei. Ezeket ajándékba adjuk a kocsi mellé, bár lényegében a kocsi az ajándék a téli gumikhoz.
Eladás oka: új francia sz.rt vesznek.”
hirdetés
-
Jakuskacsa
senior tag
Reggeltet, vagy inkább jó étvágyat! Tényleg most már nagyon kellene egy kis segítség, akár ki is tud, ne tartsa magába! Vezetéknélküli billentyűzet és egér kombó kell, de záros időn belűl. Tegnap már tetlegességik fajultak itthon a dolgok, és miután sorozatban 3x buktam el az nfs run utolsó futamát a billentyűzet impotenciája miatt, ezért erős behatással élve "kézrátétellel" próbáltam gyógyítani a dolgot. (Ruszki módszer, de most bevált, de nem fogom ököllel ütni hogy működjön). Kb 1 évig tök normálisan működött, majd jött a jelvesztés, pedig a gép és köztem semmi nincs, aztán már kihagyás, majd nem reagál a legfőbb billentyúzetekre. Nincsenek nagy igényeim, 4-5 méter hatótávolság, úgy, hogy ne hagyjon ki egy pillanatra sem, nem kell, hogy világítson, az kell, hogy újra játszhassak, úgy, hogy nem esz meg az ideg, mert nem reagál. Logitechet nézegettem, mások is ajánlották, viszont ha beleolvasok akár az ipon, akár az árúkereső vevői értékeléseiben, sajnos azt látom, hogy az is egy kínai/lengyelpiaci bóvli lett úgy 2014/15 után. Aki előtte vettek tök jól értékelte, majd mikor másodjára is ugyanazt vette, vagy ez volt az első választása, már csak azt látom, hogy megy a kakidobálás, mert nem működnek a billentyűk, vagy épp nem azt a régi jeladót adják hozzá, ami 3 háztömbön is átment, hanem valami fost. Na de akkor mi a fenét vegyek?
Más: Win10. Csütörtökön lejött az új frissítés, azótta csak másodjára hajlandó betölteni a win10, ha be is tölt. Vagy még a win jel után, vagy a betöltést követően fogja magát a gép, és ujraindúl, majd utánna teljesen normálisan működik. Csak nálam van ez a jelenség? Mást semmit nem buzeráltam, se nem telepítettem, szóval kizárva minden más, csak a frissítés produkálhatja. A bosszantó az ilyenkor, hogy sok beállítást elfelejt, (ventivezérlést is gyakran újra kell lőnöm mert defaulton marad). Tippek erre? Vagy valami olyan beállítás nem tetszik most a frissítéssel a win-nek amit eddig megemésztett?
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #109312 üzenetére
most erre a wines dologra mit mondjak? nálam teljesen jo..
-
Jakuskacsa
senior tag
Na.. a win problémám megoldódott. Fogta magát a bios, és visszaállította a ventivezérlési megadott profilra + a cpu feszt levette 1,33 voltra (persze minden más meg úgy ment ahogy volt, azaz 4,8Ghz-n) csoda hogy nem akart betölteni... de ezek szerint 1,416 volt helyett 1,33volton tolom már 4 napja és csak induláskor volt fagyásom, meg néha kidobált játékokból. Szóval amit teszteltem is lehet hogy fals, mert alig kapot feszt szerencsétlen cpu...
viszont billentyűzet továbbra is kellene, használ valaki egyáltalán rajtam kívül vezetéknélkülit?
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #109314 üzenetére
nem hallottam itt még rajtad kivül senkitöl sem , hogy használna..
nézzél valami komolyabbnak kinézö valamit és tul rossz nem lehet..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Úgy szétcsaptam magam hogy az 5. szám után már egy taxiban feküdtem hazafelé.
Vell dán keci
Ez szép vót
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #109312 üzenetére
Jól gondolom hogy tv-n játszol azért kell a vezeték nélküli?
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #109324 üzenetére
Autós játékhoz én ajánlanám az xbox360 controllert egy pc receiverrel. Én is így játszok sok játékot.
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #109322 üzenetére
Nem mindenki ilyen masterrace. Én se mindig értem hogy középszerű játékosok miért okolják a monitor vagy valamilyen periféria miatti nagyon minimális késést, mikor jön egy orosz cségóba oszt egy commodore szintű gépről lealáz
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #81556480 #109326 üzenetére
Egyet értek. Nekem volt egy haverom aki már akkor is 1000 éves géppel játszott sok mindent mikor nekem középszintüm volt. Amikor meg quake party-t toltuk lealázott mindenkit. De olyan szinten hogy soha nem volt ellenfele. Volt hogy 3-6 arányba toltuk mert nem volt értelme miatta egyforma csapatra osztoznunk. Tegyem hozzá, akkor is elpucsázta a szánkat.
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #109328 üzenetére
Hagyjuk már ezt a tv témát. Soha sem volt gondom vele. Ugyanúgy játszok mindent lehet ügyesebben mint akinek félmillás cucca van...
Világ életemben tv-n toltam nem vagyok hajlando kisebb kijelzőre váltani.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #109328 üzenetére
Én nagyon sokat szenvedtem ezzel mert egy időben hatalmas volt a pingem és volt hogy mire befordultam a sarkon már le voltam lőve. Szóval tudom miről beszélsz csak szerintem autókázásnál nem olyan vészes egy billentyű miatti pici késés.
A tv-vel nekem sincs gondom pedig nagy az input lag az én plazmámnál.
Gondolom csak megszoks kérdése. Elvégre a konzolosok majdnem mind tvn jáccccodnak
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jakuskacsa #109329 üzenetére
"Világ életemben tv-n toltam nem vagyok hajlando kisebb kijelzőre váltani."
Nincsen ezzel semmi gond, de ne mond, hogy nem létezik.
LaciCRM: Én pont autós játéknál engedtem el, hogy majd én TV-ről játszok, önmagában nem rossz, ha direktbe PC-re van kötve minden, de ahogy beteszem a hosszabb HDMI-t (TV helyére kerül), meg a periféria toldásokat, aztán nem lesz az igazi.
© asszongya'hogy
-
törölt tag
nyertem a lottón 1524 forintot
-
bandi0000
nagyúr
bármennyire is sarazva vannak a 3D TV-k, nekem még mindig tetszik, sokkal többet ad mint a 2D társa, nyilván nem jönnek ki a dolgok mint ahogy promózzák,de a mélységérzet az nagyon durva, kár hogy egyre kevesebb tv t gyártanak már
Xbox One: bandymnc
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #109331 üzenetére
1.5 méteres hdmi -vel van összekötve a pc a tv-vel. Pont a tv alatt van a mashína. Azon nem sok veszteség van. Egyébként meg pont a múltkor néztem tesztet a TV-mről, és igazából egy középkategóriás pc-s monitorral simán felveszi a versenyt.
A 3d ről jut eszembe, azért a Tomb Raider 3d ben (tv-n) iszonyatos élmény. Én úgy toltam végig az egész játékot.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Jakuskacsa #109339 üzenetére
van hivatalos 3D támogatása vsgy csak rányomtál a 2D ből 3D re?
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz bandi0000 #109340 üzenetére
Hivatalos támogatása van. A 2d ről 3d re rányomni a legnagyobb hiba amit el lehet követni. Shemmi látvány nincs benne. Ahhoz kell, hogy a játék is az legyen. Egyébként a crysis 3 ban is van ilyen támogatás.
-
Jakuskacsa
senior tag
Nah erről olyan sok rosszat nem írnak, viszont az emagon a legolcsóbb, annyi rosszat hallani róluk, hogy lehet nem éri meg onnan rendelnem. Megér kb 4-5000ft megtakarítást, hogy az emagon rendelem?
-
Popes
őstag
válasz Jakuskacsa #109342 üzenetére
Nyugodtan veheted az Emagról, viszont azt vedd figyelembe hogy nem magyar kiosztású.(nehogy meglepi legyen )
Deus ex machina
-
MiklosSaS
nagyúr
Végre itthon. Csavargás, sétálás...cukrászda volt a mai program.
-
norbert1998
nagyúr
Megy valaki szerdán a Rogue One- Zsivány Egyes-re?
-
bandi0000
nagyúr
egyáltalán mi ez a zsivány egyes? mi értelme van? miért nem a 8 at vetitik? miért?!?
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #109349 üzenetére
ezt én értem,de ennyi erővel 3 év alatt lezavarják a trilógiát, aztán indítanak még egy trilógiát
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen monitort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs