- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@rdel
őstag
az hogy van az Iram játékban, hogy a Rank, Score, Score/Min mozog.
A Time Played meg nem?
Négy játékot nyomtam, 0 perc alatt?[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #81698 üzenetére
most mijjjért mondod?
idén csak GTX 750ti 2GB, 750 2GB, 960 2GB, 960 4GB, 950 2GB volt
i5-3470, i7-2600k, i5-4460 és i5 4690k
XFX TS 450, Hamburg 530, Superflower 450
crucial balistic sport, hyperx fury
asrock Z77e itx, MSI B85I
CM T2 Blizzard, Xigmatek Loki II, AC LEPA 120, Scythe Katana 4
TT Core V1, Thermaltake Versa H15
ami így hirtelen eszembe jutott
meg Lenovo y510p, Fujitsu life book
guftabi96: ja 7790-em is volt de az csak 1GB rossz a drivertámogatottsága, meg a 260x-nek is[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dokee78
félisten
1 ribbon minden fegyver esetén 6 kill?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz dokee78 #81705 üzenetére
A pisztoly és a kés ribbonokhoz 4 ölés kell, a többi fegyverosztály ribbonjaihoz kell 6 ölés.
(#81704) kisza25: Én meg már több mint egy éve egy R9 290-nel szomorkodom.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz kisza25 #81704 üzenetére
Majdnem sikerült lekörözzelek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
LLKobe
veterán
Üdv! Az egér makrók csalásnak számítanak? Szeretem automatizálni a dolgokat, pl arra gondoltam megcsinálom hogy amikor célzok egyből spotoljak is. Ez megengedett?
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
dokee78
félisten
Érdekes mostanában nem egyből a party után könyveli el a játék a megszerzett dolgokat és pontokat.
Sőt a Dao-12 után most egy markolatot újra meg kellett szereznem.
-
dokee78
félisten
Semmi kiemelkedő battlelog.
Lényeg,hogy a csapat többi tagja nem sok mindent tett a nyerés érdekében.
Szerintem azt sem tudták milyen rendezvényen vannak. -
@rglaaf
veterán
AK5C-re mióta van bipod? nem csak az LMG-re van?
PSN:BiZzare_0 ️
-
fornettisuti
veterán
mai termés:
a qbb-akármi egy hig fos (medálhoz kellett)
tank lövege (ap-shell) szikrázik-elporzik a kisheliniPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
daveoff
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #81721 üzenetére
Te is azt nyomatod mi....?!
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
LLKobe
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #81721 üzenetére
Nem, nem szoktam csalni, az élvezetért játszom, és sikerélmény is csak akkor van ha én ölöm le az ellent Csak a 8 gomb keresgélésétől akarom megmenteni magam
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
prokxy
veterán
válasz Edem05 #81728 üzenetére
Ünnepek után simán lehetne, de akár 2 ünnep közt is.
Kovyval mizu? Készíthetné az xls-t! Vagy őt is beszippantotta a SW?
(Ma megyek a G502-ért és a G240-ért, este leszel? Ki kéne próbálni! )
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
lotTóni
tag
Tudom,hogy már volt ez a kérdés valamikor,de nem találom:
Amikor spottolni próbálok flag fele fordulva leaderként csippan spot helyett.Ezt valahol ki lehet kapcsolni.Csak nem tudom hol.
Meg volt már ez,csak reseteltem a beállításaim és elveszett.[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kisza25
félisten
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
pohár
félisten
válasz gali777 #81742 üzenetére
szerintem azért a többesszám, mert ugye csinálják a Noshar Canals-t is, lehet azzal jön majd együtt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gali777
őstag
válasz daveoff #81746 üzenetére
Hátha akkor mást csinálnak titokban Egy Dalian Plantnek, Daqing Oilfieldsnek tudnék örülni vagy a kiegekből is jöhetnének mapok, voltak ott is éjszakai pályák a Special Forcesban, egyszerre két legyet is üthetnének, ha már ennyire ráizgultak az éjszakai mapokra Armored Fury pályái is jók voltak, lenne hova visszanyúlni, ha már Legacy Operations, meg a BF4 pályái nem sikerültek olyan jól
[ Szerkesztve ]
-
-
pohár
félisten
válasz daveoff #81749 üzenetére
legalábbis volt, ahogy látom, most nem elérhető, gondolom majd visszateszik később, a pofozgatás után
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest