- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #81049 üzenetére
Hehe, legalább lenne értelme újra játszani, ha nullázzák a statom!
Csak pár kör erejéig, egy operation makro-ra! 1 kör miatt úgysem banol, szarni rá!No, komolyra fordítva a szót, mikor lesz TCE party?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #81052 üzenetére
Kéretik streamelni egyik este majd!
Te vagy még BF4-ben?
Gyula is kilépett TCE-ből, más is váltott klánt, még a végén elfogy a brigád.
Egyik este tankozni kéne, azt sem tudom már, h mi merre![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kriszpontaz
veterán
válasz prokxy #81053 üzenetére
*By participating in this Alpha, you are accepting confidentiality terms. Sharing or posting any content related to this Alpha test is strictly forbidden. If you violate the terms of the Alpha Agreement, you will be banned from this and any future test including the DOOM Beta, and may be subject to further legal action.
Valamelyik nap nyitottam egy potya Battlepacket .
Lassan visszatérek csak a Mass Effect-et toltam elölről.[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #81054 üzenetére
Gondoltam, h nem engedik...
Néha jó lövöldözni kicsit, egyik este mehetne vmi unranked majomkodás, mint anno Hainanon, ígérem, h az AEK-ot nem hozom, Te meg a PKP-t hagyd a szekrényben pls! Szólok majd a népnek, szombat este fél9?
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #81059 üzenetére
akciós most a játék vedd meg újra
vagy hárdlányt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
prokxy
veterán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ez a mare's leg? [link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
sensejke
aktív tag
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Gyula84
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #81066 üzenetére
Szerintem igen legalábbis másik videóhoz hasonlítva
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
biggamer
veterán
Sziasztok ... megvettem ma a Tescoban 6000 Ft-ért a BF4 Premium Editiont.
Kérdezném Tőletek, ha van Origin fiókom hogyan kell úgy feltelepíteni a gamét, hogy az Originben is benne legyen arról induljon. Régen csináltam még BF 3-al, de már nem emléxem rá sajna.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
pohár
félisten
válasz biggamer #81069 üzenetére
csak simán kódbeváltás, aztán vagy letöltöd a kliensben, vagy lemezről feltolod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
dokee78
félisten
válasz Mr.Csizmás #81072 üzenetére
Új vagy?
Láttalak becsatlakoztál mellém Caspianra.
Vélemény a 4-ről?[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget az Originnel kapcsolatban
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
marilllyo
veterán
Miért írja a Battlelog, hogy hiányzik egy fegyver a gyűjteményemből? Ott lent a sávban... Holott nézem a fegyóknál elvileg megvan minden.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
-
gali777
őstag
Ja én ilyen szerény vagyok Amúgy van nekem is egy BF4-es videó, meg még most tervben van még egy, csak kedvet meg frageket kéne gyűjteni, nem is tudom melyik lesz a nehezebb BF3 azért jobb volt ilyen szemptontból, bár így, hogy már a tv legalább a jeteket 1 hiteli...
Azért erre a videóra vagyok a legbüszkébb, ebben van életem frage 2:20nál
(#81092) bucketb0b: De, az is kéne
[ Szerkesztve ]
-
eugabesz
őstag
(#81078) kisza25: Köszike,már javítva.
(#81079) VAN der BOSS:Nem,akinek magas és kidobálja,lesz szíves jelezni,megy a kivételek közé.Ugyan ez vonatkozik a k/d kickerre is.
(#81081) Franklin: Fog alap pályákon is menni,a legutóbbi játéknál is megkapták a nem prémiumos userek is a lehetőséget.Fogom jelezni.
(#81083) gali777:Sajnálom,kötekedéssel eddig sem mentél semmire,ez után sem fogsz...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
20ár
tag
Srácok, tudom ez egy BF4 topic, de kérdésem lenne. Mitől jobb szerintetek a 4, mint a 3? Vásárlás előtt állok, de egyelőre nem tudok dönteni. Érdemes lenne mindkettőt megvenni? Főleg multizni szeretnék. Előre is Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest