- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XZoli
aktív tag
válasz spanglee001 #81536 üzenetére
ne vedd meg a G440 nagy hulladék szétkopott fél év alatt
Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Mr.Csizmás
titán
válasz spanglee001 #81536 üzenetére
hama urage
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
jacint78
addikt
válasz gali777 #81549 üzenetére
Talán azért mert előre figyel és épp a seggedet fedezi baszki gondolkodj már... Nem azt mondtam, hogy mindegyik sniper hasznos, de ezen az alapon minden kasztban vannak balfaácánok..
Szerintem nem voltam olyan haszontalan, példának okért...
kisza25
Komolyan kérdeztem, amúgy sejtettem is, ezért nem értettem, hogy miért fáj valakinek, ha a lista aljáról írja ezt, attól még élvezheti a játékot.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
nagyúr
válasz Csabroncka #81553 üzenetére
Abrams?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
dokee78
félisten
Nincs fenn még senki,hogy segítsen az Open Fire assigmentset megcsinálni?
Pár perc 3 halált kérek.DS3-Decoyt még be szokták venni?
-
kriszpontaz
veterán
válasz dokee78 #81556 üzenetére
Én használtam párszor, amikor felmentem tetőre irtani snipereket. Amíg a közelében vagy, az enemy számára csapattársként látszol, valamint elrejti a fegyvered hangját az enemy elől. Frankón lehet vele trollkodni. Ott szaladgáltam a csipák közt és észre sem vették hogy sorba késelem le mindet.
-
dokee78
félisten
válasz kriszpontaz #81557 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #81557 üzenetére
baz ilyen is van a játékban? többet kéne olvasnom
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
fuvi
senior tag
több streamer szerint ma v jövő hét kedden jelenik meg Dragon Valley
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Van esetleg valahol egy összefoglaló amit egy új multi játékosnak érdemes elolvasnia? Mit takarnak a játékmódok, melyik fegyvert hogy érdemes használni, mi az a battlepack stb.? Köszi
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Elvileg holnaptól kezdődik.
December 9 – December 15
Zodiac Mission: Sagittarius
Jump into any Battlefield 4 multiplayer mode and map and score 25 Kills with the QBB-95 to get the Sagittarius Dog Tag. This mission is active between December 9, 2015 9AM PT and December 15, 2015 9AM PT**.™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
dokee78
félisten
válasz LLKobe #81565 üzenetére
Szerintem hasznos dolgokat mond:
Más:
Reggel próbálkoztam 2p-s szervereken assignmentset megszerezni és a 1. próbára hiába írtam neki a chatben leszedett,mint a sz@rt.
Utána össze futottam egy kis csapattal és az egyik segített az egyikben.
Kicsit telhetetlen voltam és gondoltam még egyet megszerzek,de azt már elutasította,sebaj örültem,hogy segített.[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #81568 üzenetére
Látom nagyon gyökérnek néztek De játszottam, sokat toltam a BF3-at is, viszont elég kevés időm van játékra, gondoltam ha van valami leírás elolvasom, és nem magamtól kell rájöjjek, így gyorsabb lett volna
Pl. hogy mik ezek a battlepack-ek, mire jók, hogy kapod, stb.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz LLKobe #81573 üzenetére
Ha sokat játszottál BF3-al akkor ez sem különb. Battlepack pedig minden első 100 kill után,rang lépéskor,és a fegyverek unlockja,utána (például heavy barrel az utolsó unlock) már csak battlepackot kapsz ami random dolgokat ad.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
pulyka jocó
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #81571 üzenetére
Ez a szuttyort fegyó?
-
LLKobe
veterán
Köszi mindenkinek Este belevetem magam
-
Laraxior
titán
Mennyire kell a játéknak a Hyper Threading? Megvettem az alaplapot, de látom, hogy 1150-es foglalatban csak a 4770-nek van HTje, meg felette...
i5-el mennyire szaggat be nagyobb harcban?
Anno nem sok gondom volt a 6 magos 12 szálas processzorral, de nem akartam 1366-os konfigot"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kisza25
félisten
válasz Laraxior #81579 üzenetére
szereti a HT-t, de egy i5 is elég szaggatásmentes játékhoz, itt válaszoltam neked
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
dokee78
félisten
Most meg csak retardálttal találkoztam.
Szól,hogy segít megszerezni a GOL magnumot,erre kiszed helivel a toronyból. -
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #81561 üzenetére
azt tudtam van ilyen kütyű, csak nem tudtam mire jó
-
Laraxior
titán
Szuper, köszönöm. Akkor keritek egy 4670K-t. Mondjuk VGAra már nem maradt igy a karacsonyi hajraban, ugyhogy majd jovore talalkozunk
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz pulyka jocó #81577 üzenetére
Igen,supportos fegyver lesz.
-
pulyka jocó
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #81587 üzenetére
Köszi!
Úgyis régen BF4-tem, szerintem meg is fogom szerezni -
prokxy
veterán
IRAM adminok!
Mikor lesz a HC levéve? Mert 30Hz-en az inf az elég vicces, 60-on jó lenne, de ez a HC-s bohóckodás nem pálya nekem! Sosem lesz meg így a 10ó!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Deftyyy
tag
Valaki mondja már meg hogy miért bugol állandóan az a retkes siege of shanghai akárhányszor felmegyek. Tehát így csak a lövésnek van hangja és tele van láthalatlan emberrel az egész szerver. Semelyik másik pályán nincs ilyen csak ott.
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mr.Csizmás #81592 üzenetére
2 hete 20€ volt .
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #81593 üzenetére
a premium, vagy a premium edition, mert ez utóbbi
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nem tudom ki vette észre,de DOUBLE XP van......csak kérdés hogy milyen okból?!
-
jacint78
addikt
-
LLKobe
veterán
Nagyon adja ez a BF4 Még ki kell ismerni a pályákat, de eddig nagyon bejön. Na majd ha meghozza a jézuska a G402-t A futár ma meghozta, de az csak közvetítő volt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest