- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android szakmai topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3099 üzenetére
Nem tudom, nyomtatás közben sosem piszkáltam az AMS-t, de szerintem pont annyira tekeri vissza, mint amikor végzett a nyomtatással. Az meg elég.
Én nem tapasztaltam azt a többszínű nyomtatáskor, hogy a nyomtatás végén minden egyes tekercset még extrában visszahúzott volna. Annyi érzékelő meg nem hiszem, hogy lenne benne, hogy olyat csináljon, mint amit írsz. A motorok meg úgy emlékszem, hogy nem léptetősek, így azok sem fogják a filát. -
poli27
Topikgazda
Én megrendeltem 4600ft ot megér
-
poli27
Topikgazda
Ez jópofa rendszerező szerintem
Bambu Lab - Tools and Accessories Box by jorge | Download free STL model | Printables.com
[ Szerkesztve ]
-
poli27
Topikgazda
Beraktam az összefoglalóba a P1S modellt plusz az árakat is átírtam , van amit még beraknátok oda?
[ Szerkesztve ]
-
Dalee
aktív tag
válasz JulianSinulf #3101 üzenetére
Ma lekkeltt nyomtatnom valamit és megpróbáltam amit írtál. Addig jó, hogy kihúzom a filamentet és betolom az új ötödiket, de sajnos nyomtatás közben nem lehet állítani az adott slot beállításait, amit ki is ír. Bár most jut eszembe be lehet csapni. Az utolsó rétegeknek is azt a színt adom meg amit kicserélek, így nem kell módosítanom a beállítást, de a filát közben kicserélem.
-
2thletme2day
őstag
Ha valakit érdekel a P1S upgrade kit akkor most elérhető. Valamilyen furcsa oknál fogva csak telefonon látom elérhetőnek, asztali számítógépen nem.
Szerk...
Asztali gépen át kell kattintani az okt. 7 dátumúra és elérhető ott is. Valszeg telefonon már automatán oda dobott. Ebből a batchből sikerült rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 2thletme2day #3116 üzenetére
Október 7-re ígérik a szállítást, azt lehet megvenni.
Közbe észrevetted.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
2thletme2day
őstag
-
axlfsi
veterán
válasz 2thletme2day #3116 üzenetére
Köszi, hogy szóltál!
Töbször is néztem ma, több címmel is felíratkoztam, hogy értesítsenek, de persze, hogy nem jött ... de erre most lecsaptam!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz 2thletme2day #3121 üzenetére
...bizony, a visszaigazoló levélben már az áll, h oct 7-ig shippelik
Sebaj, ráérünk!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
moat81
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom egy ideje a fórumot, bő egy hete boldog X1CC tulajdonos vagyok.
Még kezdő vagyok a dologban, a garázsban egy Ender és egy daVinci porosodik, amiktől jó lenne megválni... Ebbe a gépbe beleszerettem, pár hétig álmodoztam aztán sz*rtam a farmra és berendeltem...
Nagyon tetszik, hogy trabiból mercibe ültem!
Pár napja sikeresen kinyomtattam első lámpámat, ahol persze 5 szín kellett...
Nem volt vészes dolog, BS-ben simán felvettem az 5. színt, megnéztem milyen sorrendben nyomtatja a színeket és egy olyan slotban váltogattam a tekercset, ahol az adott két szín sosem jött egymás után (az új layer mindig a már használt színnel kezdődik ugye).
Persze ezt csak 3 layer-en kellett csinálni, egy minden szinten színezett tárgynál azért elég macerás lenne a dolog.
Jó lenne ha legalább a színek sorrendjét meg lehetne határozni, de erre nem sikerült rájönnöm és ahogy keresgettem a neten, másnak sem annyira.
Volt ötlet, hogy az Objects szekcióban Ctrl+C Ctrl-V párossal alulra kerül a szín és fentebbről törölhető, de nem eredményezett változást, így a leszeletelt sorrendet kellett alapul vennem.Hogy kérdezzek is:
Szilika gyöngyöket honnan érdemes venni? Szárítással újra használhatók?
(Most nyomtatja a rekeszeket hozzá a gép...)[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Használd egészséggel!
Igen, szilikát sütőben szokták újra kiszárítani, de nem tudnám neked megmondani, honnan a bestbuy, mert amíg nem volt szárítóm (egy dupla Sovol), addig egy egyszerű macskaalomnak valót (pl. Aldiból) használtam, nagy megelégedéssel.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
moat81
csendes tag
Köszi!
Nekem a "régi időkből" van egy eBOX-om, ami egy tekercses, de az egyre szaporodó tekercsek tárolását próbálnám valahogy hatékonyan megoldani, no meg akkor már az AMS-be sem árt újra használható szilikát tenni szerintem.Csatoltam képet is a hozzászóláshoz, de valamiért nem kerül ki, láma vagyok még a PH fórumozásban (is).
-
poli27
Topikgazda
Új P1P firmware van !
P1 sorozatú OTA verzió:01.04.00.00(20230807)Summary
Multiple language support.
Added protection for the heatbed when homing close to the bottom.
Canceled the secondary menu for the light switch control.
Optimized printing pause/AMS resume function.
Other improvements and bugs fixed
Remaining Issues -
ptesza
senior tag
-
ptesza
senior tag
Támogatni kell a tervezőt ott is .
Kicsit olyan érzésem van mintha a kettő doboz tesó lenne. Az meg egy másik kérdés, hogy ki koppintotta le a másik ötletét. Ha jól számolom 13 hotened-nek van hely a printables verziónál. Remélem, hogy ennyit nem kell majd cserélgetni.
Nekem is jó lenne egy ilyen doboz. Szeretem ha cuccok szépen rendezve vannak. -
2thletme2day
őstag
Én a P1P-vel vagyok ugyanígy. Leesett az állam a tesztnyomtatás indítása után és meg azóta is azt keresem. A hétvégén ment szinte folyamatosan. Elnyomtattam 3 kiló pla-t és egyedül az utolsó nyomtatásnál volt egy kis baki. Bár az inkább a hanyagságom miatt volt mert nem takarítottam le a nyomtatás előtt az asztalt. Egy nagyobb projektbe kezdtem bele ismét aminek a megvalósításától korábban elment a kedvem mert egy szegmens olyan 5 óra körül volt a Predatorral. Most a P1P-vel 6 db olyan 7,5-8 óra egy kicsit jobb minőségben. Kellett 34db szegmens. Amúgy ez a projekt. [link]
Már csak a bútorlapra várok, hogy elkezdhessem összerakni. A hétvége alatt sikerült kinyomtatni hozzá mindent.
Reggel ez várt. Csak tudnám, hogy az Istenbe sikerült neki teljesen a levegőben nyomtatva ezt így befejeznie és mindeközben a mellette lévőket nem elrontani? 😅
-
poli27
Topikgazda
válasz 2thletme2day #3134 üzenetére
Én nem kinlódok azzal, hogy valami leesik, én minden tálcára fújok 3DLAC sprayt, még soha semmi nem jött fel
-
Dalee
aktív tag
Szia,
Gratula a géphez és üdv a csaláldban!
Szilikagélt (indikátoros) én itt vettem: Alföld Pack
Én átalakított gyümölcsaszalóban regenerálom, amit alapvetően fila szárításra használok. Terveztem hozzá egy regeneráló dobozt.
[ Szerkesztve ]
-
Dalee
aktív tag
Au orcából eltűnt az eddigi összes beállított custom fila profilom. Eddig nem jártam még így egyik frissítésnél sem. Ráadásul most nem is frissítettem, még az 1.6.3 van fenn, de ma ahogy elindítottam, végig akart vinni a beállításokon. Jártatok már így, illetve vissza tudom szerezni a beállításaimat?
[ Szerkesztve ]
-
-
JaniS
senior tag
Bambu Studioval már jártam így. Annyira sok filament még nem volt eltárolva benne, ezért újratelepítettem, később megjelent benne minden hibátlanul. Akkor arra gondoltam inkább, hogy a szerverükkel lehetett gond, ezért nem tudta betölteni. Mondjuk azóta vezetem egy Excelben is a paramétereit.
[ Szerkesztve ]
-
2thletme2day
őstag
Soha nem kentem semmit a tárgyasztalra eddig egyik nyomtatómnál sem. A nyomtatóval kapott ragasztó is pihen a karton segédeszközök dobozban.
Az a baj, hogy elfogyott az IPA-s törlőkendőm amivel minden nyomtatás előtt áttörlöm az asztalt ezért ez most elmaradt. Ez már a harmadik adag cucc volt az asztalon tisztítás nélkül. Ennek tudom be az elrontott darabot. Ezidáig nem volt ilyen jellegű problémám ha áttöröltem az asztalt a törlőkendővel.
Más...
Az ABS mennyire szívja magába a levegő nedvességét? Amíg nem jön meg a P1S upgrade kit nem akartam abs-t nyomtatni de most lenne egy kisebb tárgy aminél annyira nem nagy probléma az esetleges warping de lehet utána csak akkor fogok abs-t nyomtatni ha megjött az upgrade kit szóval nem mostanában fog elfogyni ez a tekercs.
-
fabula
őstag
Kijött a Bambu Studio 1.7.3 [link], ami az 1.7.2 hotfixe, ami meg az 1.7.1 hotfixe volt . Várom az 1.7.4 hotfixet .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest