- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axel 007
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a GTS 450-emhez a legújabb drivert--->újraindiítás---> 640*480 , 16 szín és hiába húzom vissza a csúszkát a "régi" 1920*1080-ba kép eltűnik és ugyanúgy visszadobja 640*480-ba....mi lehet a gond????[ Szerkesztve ]
''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein
-
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok! Mivel nem alszok én sem, bekérdezek egy egyszerűt.
Van egy Gigabyte HD5770 batmobil zsugám, ami olykor olykor színes foltokat jelenít meg game közben (BC2,Dirt2) mással nem tolom mostanában. Ezek olyanok mint a mozifilmeken a jelölések, ami azt jelzi a mókusnak hogy pl. tekercs csere. Először azt hittem hogy haluzok, de hallottam mástól is, meg hát nincs mitől Aztán leszedtem egy vram tesztelőt, amit ráküldtem gyorsítva, és kijelzett néhány sor hibát. Ezt leszámítva minden klappol, nem melegszik, full HD-ban repkedek, nem fagy ki...
A kérdés: el lehet ezzel sokáig lenni, vagy romlani fog a helyzet, és kezdhetek gyűjteni másik vga-ra?Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
agressiv
addikt
válasz SüdiLaller #24803 üzenetére
A a kérdésre a válasz: majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
M5Norbi
őstag
Gyűjtögess.
Tesómnak volt kari ami így kezdte.
Még pár hónapot bírt.
Egyvalamit próbálj ki:vedd ki és portalanítsd.
Nem nagy remény de sose tudni.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
VGA-ra gyűjtést nem, hogy el kell kezdeni, hanem sosem szabad abbahagyni.
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
válasz BomiBoogie #24806 üzenetére
Könyvet írhatnál az Élet értelme a számítógépek vonatkozásában címmel:-)
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz BomiBoogie #24806 üzenetére
true
Maradnék AMD vonalon, ettől jobb, árkategóriában hasonló?
szerk: Használom amíg életképes, eladni nem fogom így főleg nem itt, tesóknak. Ha letérdel veszek másikat.[ Szerkesztve ]
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz SüdiLaller #24808 üzenetére
30K körül egy 7770 a legjobb alternatíva vagy használtan még olcsóbban.
-
tomsics
senior tag
-
Zolom89
senior tag
HAli.
HD 7770 kártya van játszásra, ha másik pci-e foglalatba belerakok egy gts 250 kártyát PhysX-re annak van értelme?
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
-
drmazsi
aktív tag
Sziasztok
Most szereltem be a gépbe egy asus eah2600xt videókártyát.
Kép van, minden jó, csak az xp nem ismeri fel , nem felismert multimedia eszközként kezeli.
A hozzá adott cdről felraktam minden drivert, nem kéne problémának lennie, de amikor próbálok belépni az ati catalyst centerbe, a gép fogja magát és ujraindul.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Probáltam netről leszedett catalystot feltenni, a telepités végén is ujraindul a gép.
Don't hate the player, hate the game ...
-
Andor22
aktív tag
üdv!
Az ASUS HD6870 DirectCU kártyám van
Melyik Nvidiás kártya van ezen a szinten teljesítményben?
thx -
drmazsi
aktív tag
válasz BomiBoogie #24820 üzenetére
Nem, már próbálkoztam vele egy csomót
És ha be akarok lépni a catalyst centerbe, amit már felrakott, akkor ujraindul a gép
Nem csak a divre telepítése után, az egyértelmű nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
M5Norbi
őstag
válasz BomiBoogie #24825 üzenetére
Holnap jön a 7770:-)
Nem is alszom:-)Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
M5Norbi
őstag
válasz BomiBoogie #24827 üzenetére
MSI lesz. Ghz Edition. A pontos tipust most nem vágom. Köszi:-)
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Mclovin
senior tag
Hali!
Egy főleg netezős, néha játszogatós (de akkor sem durva felbontáson: 1280x1024) gépbe melyik karit ajánlatok: Hd 6570 vagy Gt630? esetleg + pár ezer forinttal ezek felett vmi másik kari ?
Várom a válaszokat! -
drmazsi
aktív tag
Sziasztok.
Az előző problémám sem oldódott meg sajnos, itt egy újabb....
Van a másik gép, Ebben egy AMDA10-5800k processzro van. IGP-vel ment minden, nem volt gond.
Volt itt egy HD6670-es kártya, ezt ajánlják mellé dualgraphics-hoz, be is tettem, biosban engedélyezem (enabled) majd windows 8 alatt catalyst rendszerben be is pipálom a dualgraphics-t.Na már most ha be akarok lépni egy játékba, elindul a kezdőképrenyő, de ahogy jönne egy intro, vagy a játék maga, kidob az asztalra, és azt irja, hogy : A képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen újraindult.
Erre nem tudok már mit lépni, a catalystban nem tudom beállítani külön külön, csak együtt.Mi lehet a baj?
-
DjKriston01
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne a nagyérdeműhöz, hogy vettem egy hp full hd 3d monitort, milyen vga-t ajánlotok, hogy ki is tudjam használni? Tehát ami tud adni neki 3d jelet?
Előre is köszi!
Amd FX 8320, Asus M5A78L/USB3, 8Gb Kingstone HyperX+8Gb Corsair Vengeance Black, Gigabyte Geforce GTX 770, FSP Raider 750, Razer Ouroboros, Logitech G510, Zalman Z11,Hp 2311 gt
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz DjKriston01 #24832 üzenetére
3D-hez legalább egy GTX 660Ti-t érdemes. Mennyi rá a kereted?
-
Tomix24
addikt
válasz DjKriston01 #24832 üzenetére
3D jelet? Vagyis filmet? Vagy játékot 3D-ben. Nem mindegy.
MVC 3D BD50-es 3D filmhez, és bármilyen MKV-s 3D tartalomhoz elég egy HD7750-es kari. Ami 1.4-es HDMI kimenettel rendelkezik, és filmes szempontból a legolcsóbb, és legerősebb a piacon jelenleg.
Játék esetén. 7770 az alap, ezen elmegy 3D-ben a Dirt3/SniperV2/Sonic3D/BlackOps stb közepes/magas beállításon 1080p-n. De 7850 től felfelé érdemes vásárolni ha 3D-ben komoly beállítások mellett menne a játék. (Mind tapasztalat alapján írva)
-
M5Norbi
őstag
válasz BomiBoogie #24837 üzenetére
Jó egyébként ez a 3D ben játszás? Nem jár még gyerekcipőben? Valahogy szerintem még a 3D tv-k nagy része is gagyi.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz M5Norbi #24838 üzenetére
Én Dirt: Showdown-mal játszottam 3D-ben, szerintem látványos, de ahhoz, hogy élethű is legyen, még kicsit fejlődnie kell. Illetve még a hardvereknek is kicsit. Ezzel együtt szerintem a felhasználói élmény szempontjából nem rossz irány.
Én nem vagyok tévénéző, szerintem a játékoknál több létjogosultsága van, de nyilván együtt fejlődik a kettő.
Tévén meg persze a konzolok miatt (is) van értelme. -
M5Norbi
őstag
válasz BomiBoogie #24839 üzenetére
Tehát akkor az igazán jóra várni kell még pár évet. Sejtettem.
-
drmazsi
aktív tag
válasz agressiv #24835 üzenetére
Igen, legujabb catalyst, hozzáadott catalyst is volt, de mindegyikkel ezt csinálja.
Van, ahol belassult a játék tőle, ha dualban használtam, pedig előtte saját igp-vel szaggatásmentesen ment.
F1 2012 ben villódzik a kép a menüben néha, a játék a saját benchmarkját nem indítja el, ahogy elkezdődne, kidob az asztalra.
-
M5Norbi
őstag
-
drmazsi
aktív tag
válasz M5Norbi #24845 üzenetére
Megy játék most már vele, de lassabb mint eddig, vagyis olyan szaggatottság érzés van, ellenben ha igp-vel nyomom csak.
Elvileg teljesítmény javulást kéne okoznia, nem romlást...
Ki akartam próbálni, mert itthon volt elfekvőben egy ilyen kártya, de ha nem hát nem.
Reméljük egy új driver frissítés segít majd.[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
válasz BomiBoogie #24813 üzenetére
A végén egy 6870 lesz véve
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
M5Norbi
őstag
válasz drmazsi #24847 üzenetére
Igen én is ezt gondolom. Ki fogja ez forrni magát.
De ahogy írták előttem ehhez minél jobban el kell terjednie különben kihal a technológia.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs