- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz 800.henrik #4296 üzenetére
Szia,
Boot-olj be live Linux-ról és ellenőrizd le légy szíves. Utána már könnyebb lesz eldönteni a hiba forrását..
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz 800.henrik #4302 üzenetére
Teljesen, amelyik szimpatikus ..(12.04, 12.10. 13.04.)
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz 800.henrik #4305 üzenetére
Sejtettem.. akkor keresni kellene egy illesztőt, ami működik. Nézem én is!
Üdv, Dell XPS
-
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung NP900X3A "Majdnem Ultrabook", amiben az akksi lassan csereérett.
Egy ilyen friss típushoz ebayen kívül hol tudnék akksi áraknak utána nézni? A noti típusszámára rákeresve ebayen csak 1-2 találat volt, azok is 40k körül lennének postával együtt. Létezik hogy ennyire kegyetlen drága? Sajnos ebben már nem egy mozdulat és 2 másodperc az akksi csere ahogy látom. Ha az alján lévő csavarokat kicsavarom onnantól egyszerű a dolgom vagy esetleg annyira brutál művelet hogy szervízre kellene bízni? -
AMD Power
titán
Tudtok ajánlani valami jó és pontos hőmérséklet figyelő progit?
-
Dell XPS
veterán
-
AMD Power
titán
WOT közben 80 fokos CPU és 90 fokos GPU irt a AIDA64.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz AMD Power #4317 üzenetére
Nekem először a cpu-n a paszta száradt ki, ezt mutatta az aida, mikor először szervizbe küldtem: [link].
Aztán visszajött, és ez lett az eredménye: [link].
Kiderült, hogy sikerült rosszul összerakniuk, ezért bár a CPU hőmérséklete már normális volt, ezúttal a GPU melegedett túl és throttling-olt. Ment vissza megint. Eredmény: 3 hét gép nélkül, és mindkétszer teljes adatvesztés, mert formázták a HDD-met. Másodszor külön kértem, hogy ne tegyék, de azt válaszolták erre nincs lehetőség.
-
nagyúr
válasz 800.henrik #4321 üzenetére
Ha új windowst telepítesz utána?! Bár nem értem miért kell pasztázásnál újra rakni a rendszert. Jha, plusz love még az ügyféltől.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
sch_a
addikt
válasz 800.henrik #4321 üzenetére
A szervizlapon "eredeti operációs rendszer visszaállítása" szerepel, csak hát ugye én free dos-al vettem... Fogalmam sincs, gondolom hogy kizárják a szoftveres problémákat. Bár azt nem tudom hogy lehet szoftveresen túlmelegíteni egy gépet. Jó, biztos ki lehet szoftveresen lőni a ventiket, vagy valami, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
válasz piRate_nEx #4327 üzenetére
Inkább elindul egy vesszőfutás. Elveszik, bevizsgálják, cserélik/javítják, időznek stb... Egy új gépnél azért ez elég szívás...
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
hdcsaba87
aktív tag
Sziasztok!
Ma vett párom egy Asus laptopot, amin free dos operációs rendszer van?
Az lenne a kérdésem, hogyan tudom a Windows 7-et feltelepíteni a gépre?
Biosban mindent jól állítottam be, de mégse bootol win 7 telepítéssel.
(Pendrive boot)[ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
válasz hdcsaba87 #4332 üzenetére
Szia!
A telepítés előtt el kell távolítani minden partíciót a HDD-ről például az itt leírt módon. Ha üres a HDD, boot közben a billentyűzeten az "ESC" gombot nyomogatva ki lehet választani, hogy melyik eszközről boot-oljon. Ha ott nem látod a telepítő USB-t, akkor a BIOS-ban nézd meg engedélyezve van e az USB és az egyéb eszközről való boot-olás? Ha igen, akkor a telepítővel lesz valami gond.
Sok sikert! -
Rivaul
addikt
válasz AMD Power #4336 üzenetére
Ha játék után lépsz ki s akkor nézel rá, az igénybevétel megszűnése miatt egy erős ventivel szerelt gép képes ekkora csökkentésre főleg ha az aida is késik egy kicsit az értékeléssel. Próbáld meg amit Impressa javasolt, hátha.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz AMD Power #4342 üzenetére
Ez mindenhogy sok, akármivel nézed. Míg benne vagy a 3 napba addig kéne visszamenni vele, akkor talán nem vacakolnak veled. Beüt a nyári kánikula s egy egészségesebb játék alatt megfőzi magát a gép.
-
Impressa
őstag
-
aveos
tag
Sziasztok!
Van egy msi ms 6837d laptop, amit most újítottam fel, kettőből egyet, (venti csere (új!), kijelző csere, rendszermemória bővítés)!
A problémám, ami előtte is meg volt, amikor a táp kábelt bedugom párpercig működik Akksi rácsatlakoztatva, be boot-ol, utána kb. 2 perc múlva újra indul.
Ezt csinálja akksi nélkül is!
Akkumulátorral a laptop teljesen működik!
Kikapcsolt állapotban a tápkábel teljesen tölt!
Valaki valamilyen megoldást vagy hiba elhárítást tudna, annak nagyon örülnék!Előre is köszi!
06302081105
Új hozzászólás Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest