- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
Lenovo y50-be lehet sima HD kijelzőt szerelni a gyári FHD helyett?
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
datRotten
csendes tag
válasz voyager4.4 #18151 üzenetére
Kiírtam USB-re és nem hajlandó bootolni. (Mint beépített lemezkép írójával)
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok. ez a proci milyen felhasznalasra eleg ezzel az orajellel? Youtube fullhd filmek porognek rajta rendesen, weboldal contenteket is rendesen tolti?
errol a laposrol lenne szo, mik a velemenyek rola?
Koszi udv.
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
félisten
válasz RocknRoller #18154 üzenetére
A proci elég a FHD-hoz, de a gép nem is az igazi és sok érte ennyi.
-
notebookAdd
újonc
Sziasztok!
HP Compaq Presario CQ62 notebookommal az a gondom, hogy egyszer csak nem kapcsolt be.
Megcsináltam a hard resetet nem segített.
Viszont úgy elindul, hogy nincs rádugva a 3 voltos CMOS elem. DE miután leállítom, utána megint nem indul el, csak ha áramtalanítom.
Úgy néz ki a dolog, hogy ha valami el van mentve a biosba, akkor utána következőnek már nem hajlandó bekapcsolni a gép.
Frissítettem a bios-t is amikor bekapcsolt, de nem segített, kikapcsolás után ugyanúgy nem lehetett beklapcsolni, csak áramtalanítás után.
BIOS újraírás, BIOS csere? Mik lehetnek még a lehetséges megoldások?
Köszönöm!
-
vilmaboy
őstag
válasz Dell XPS #18150 üzenetére
ohhh
Akkor ezek mehetnének ippenséggel? Kérdés hogy az i7-es hőerőmű megéri e az alapon is és turbón is +200at? Ezt csak úgy parasztba mint asztalinál? Proci ki, másik be címszóval? Vagy van valami még ezen kívül?
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
Dell XPS
veterán
válasz vilmaboy #18158 üzenetére
Yes! i7-es négy maggal veszélyes igazából, hogy mennyire éri meg az szerintem a beszerzési ártól függ. Ha megfelelő áron lenne, akkor mindenképpen jól jön egy kis tartalék. Ahogy teccik' említeni: processzor ki, majd be, esetleg a legfrissebb Bios a supportról.
Négymagosra is rábeszélnélek, csak sajnos ahhoz komolyabb tápkör kell, de ezt írtam is.
Üdv, Dell XPS
-
hxd2ODR
csendes tag
Sziasztok! Ismét szükségem lenne egy kis segítségre..
Pár nappal ezelőtt vettem a laptopomba egy Intel Core 3 Duo T7400-as processzort.
A gépem típusa Lenovo Thinkpad R60 9456, i945GM chipset van benne. Eddig egy T5600-as proci dolgozott benne hibátlanul. Viszont ez a T7400-as nem hajlandó csak akkor elindulni, hogy ha a Biosban 1 magosra állítom. Tudna valaki segíteni, hogy mi lehet a baj?Előre is köszönöm!
Laci
-
félisten
-
hxd2ODR
csendes tag
válasz szabonagyur #18162 üzenetére
A T7200-as elindult a 2 maggal...
-
rento
őstag
Sziasztok
Van nálam egy Asus 1008Ha típusú netbook. Kékhalálozott, szétszedtem kivenni a vinyót, mert nem volt hajlandó semmiről bebootolni. Beraktam a vinyó helyére egy ssd-t, összeraktam, de semmi. Fel sem pörög a gép, azt sem érzékeli, hogy bedugtam a töltőt, akksiról sem megy, tehát megsem nyikkan. Minden kábel már vagy 10szer igazítottam meg, minden jól van bedugva és mégsem megy. Mi lehet a gond?
-
datRotten
csendes tag
Ha egy kicsivel tobb mint ket eves hp probook (valoszinu) alaplaphibas lett akkor van ra esely hogy nem cserelnek mindent hanem levasarolhato lesz ? Ez mar a harmadik szerviz eset lenne.
-
félisten
-
NTonee
veterán
válasz whited #18167 üzenetére
nem igazán van különbség, viszont (bár nem akarok bele vau-vau) nem jobb lenne egy olyan gép, amit legalább használni is lehet valamire? 5ezer forinttal drágább mindössze, de legalább pár dolog el fog futni rajta értelmesebben.
[ Szerkesztve ]
-
Gerzsi
tag
Laptopban Intel GM45 lapkakészlet van,ez azt jelenti, hogy mindegyik sata portja Sata 2-es (szükebben a dvd meghajtóra gondolok)?
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Tud valaki megbízható laptop szervizest Móron,esetleg környékén?
Előre is köszi!!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
Kbali
nagyúr
válasz Bitpalace #18173 üzenetére
Vagy keress Intel SSD-ket. Samu most véleményem szerint felejtős, a 840-es sorozathoz pl. most adtak ki firmware frissítést, mert idővel belassult rajta a régen használt file-ok megnyitási sebessége.
Azt kell megnézned, hogy a HDD-d most milyen magas. Ha magasabb (vastagabb, mint az SSD), akkor kell keret, ha nem, akkor nem. A nem basic kiszerelésű SSD kit-ekhez szokott lenni keret is.[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
A 84e Ft kategóriák közül amik itt is vannak a Lenovo s510p a maga U procijaval es akku idejével mennyire jo?
[link]Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Akos1994
aktív tag
S.O.S.!
Mondjatok légyszíves egy programot amikor kiírja az akksi százalékos elhasználtságát,állapotát,gyártóját stb...
Lenovo Thinkpadhez kéne.. -
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Érdeklődnék, hogy HP ProBook 455 G1 -nél kikapcsolható az akku töltése ? (hogy sose töltsön rá, vagy csak akkor ha én akarom !?) /vagy kérdezzem meg HP topikban ? /
Win 8.1 Pro van mint OP System és "HP Optimized" séma aktívL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
vilmaboy
őstag
válasz MaxxDamage #18181 üzenetére
Ha kihúzod a töltőkábelt? Én mondjuk olyan hosszabbítót használok, aminek minden likja külön kapcsolható. Ha látom hogy 20%alatt van, akkor bekapcsolom, vagy amikor jelez, hogy alacsony a töltöttség. Kivétel amikor játszom vagy konvertál, mert akkor nem figyelek rá.
-
félisten
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #18181 üzenetére
Utána kellene nézni, hogy HP-hez van-e efféle Energy Management program, ami ezt szabályozza. Lenovo-hoz van ilyen szoftver, ami bekapcsolva a megfelelő opciót, 60%-ig tölti fel az akkut. Ha ezt eléri az akksi, nem töltődik tovább, és nem is merül le. Stabilan tartja a töltöttséget.
Csak nem tudom, hogy ez a program nem Lenovo specifikus-e. Lehet, hogy más márkákon nem működik. -
MaxxDamage
félisten
válasz vilmaboy #18182 üzenetére
Nem arra gondolok, pl. 90x% nál automatán "töltődik" az akksi (mindig hálózatról van üzemeltetve) a fő kihasználási szempont olyasmi mint PC-nél a "szünetmentes táp" mert pl. 24h -ba megy sokat a noti (torrent) és pl. áramszünet lenne (ami nem szokott) akkor nem kapcsol ki, hanem batteryről megy míg vissza nem jön az energy. Ezt a töltést kéne megszünteni, mert 96% alá még nem igen láttam merülni
(#18185) gb4400 : igen, emlékszem ilyenre Y580 (i7) esetén, hogy annál frankón beállítható volt minden ebből a szempontból ! /HP-nál nem tudok ilyenről, de külső segédprogival lehet állítható/ rákérdek a topikjában
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
GeryFlash
veterán
Helló!
Ebbe a laptopba milyen procit lehet rakni? sandy brdige i5?Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
vilmaboy
őstag
válasz GeryFlash #18187 üzenetére
szerintem ezekből a 2 magosak..
-
-
pjen
félisten
válasz notebookAdd #18156 üzenetére
Szerintem vegyél bele egy új elemet,lehet zárlatos esetleg.Egy próbát megér.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Lenovo B590-es laptopot. Van rajta ez az ujjlenyomat olvasó. Ezt be lehet állítani valahogy windowshoz hogy ujjlenyomattal jelentkezzen be? Programokhoz látom, hogy hozzá lehet rendelni, de a logont nem találom.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
válasz wolfman #18192 üzenetére
Ok, rájöttem a csínyjára az ujjlenyomat olvasónak.
Most az érdekelne, hogy hogyan lehet eltüntetni a windows alapértelmezett WiFi ikont az óra mellöl???
Nem, nem az érdekel, hogyan lehet a picike nyíl alá rejteni, hanem tökéletesen eltüntetni akarom. Ezt lehet valahogy?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Bővíteném a memóriát az ASUS x401a laptopomban lenne pár kérdésem: Most egy 1600Mhz 2GB modul van benne elvileg cserélhetem a gyártó szerint 4GB ra (ahogy néztem csak 1slot van benne)
A mellékelt képből azt szűrtem le hogy 1333MHz-en megy a RAM cserélhetem ilyen órajelűre? Ahogy néztem olcsóbb mint az 1600Mhz-es.A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
vilmaboy
őstag
válasz akoska23 #18196 üzenetére
Normál felhasználásnál nem veszed észre, hogy 1333as vagy 1600as a ramod. Nyugodtan tegyél bele 1333ast. Ha valóban 1600as van benne, de csak 1333at támogat a géped, akkor amiatt megy 1333on...
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Acer 5730zg laptopomnak a következő, nagyon idegesítő baja van:
4-5 naponta megáll a gép. Értem úgy, hogy újra kell rakni a gépet, mert az Acer logó után csak villog a bal felső sarokban a kis fehér vonal.
Ha újra rakom a gépet, megy normálisan, minden hiba nélkül 4-5 napig.
Próbáltam xp-vel, win 7/8.1-el de mindig ugyan ez a baja.
(Ma filmezés közben fogta magát és megállt. Megállt a kép, beakadt a hang, egér mozog de semmi több).
Próbáltam kb. 10x újrarakás közben, hogy semmit nem rakok a gépre, még wifi-re sem engedem fel, csak megy 4-5 napig folyamat és előjön a hiba.
Próbáltam, hogy szana-széjjel hajtom a gépet, szintén 4-5 napig megy és megáll.A winchester 2 részre van osztva. 50 gb a windowsnak 200 gb magamnak. Utolsó pár alkalommal mind a 2 részt formáztam már de még mindig szórakozik velem és már kezd elegem lenni. Furcsa hangja nincs, nem melegszik jobban, teljesítményébe sincs változás.
Mit tudok ilyenkor tenni, így, hogy nem nagyon értek a gépekhez?
Köszönöm!
szerk.: ha segít:
pentium dual-core
geforce 9300m
4 gb ddr2
250 gb winyó[ Szerkesztve ]
-
csipszikutya
senior tag
válasz csipszikutya #18199 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest