- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
köszi a helpet mindenkinek
win8 gond nélkül szépen feltelepült, ezt a hszt is már a noteszről írom
win7 nem tudom miért nem ment fel amúgy... mindegy is, megszokom majd a win8at valahogy, amúgy is ideje haladni a korral[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Öcsémnek van egy dual graphics-es Probook 4535s. Azt szeretnénk, hogy játék alatt skype-on keresztül kommunikálunk, méghozzá úgy, hogy fülhallgató+a laptop beépített mikrofon kombóval beszélnénk, viszont öcsémnél ha be van dugva a fülhallgató, akkor bár a skype azon keresztül szól, viszont a játék a laptop hangszóróin, ami baromira idegesítő, élvezhetetlenné teszi az egészet. Talán a dual graphics tesz be neki? Tippek?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Ha Lenovo B590-ben letiltják a dedikált GF705-öt (mert csak net + office van rajta), nyerhető vele plusz akkuidő, vagy nincs jelentősége, mert úgy sem használja a gép ha nincs rá szüksége?
-
félisten
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Adott egy Asus K50IN-SX153L notebook, most már egy utángyártott aksi van benne, de ez sem jó már, azt hiszem 1-2 éves, hamar lemerül...
Eredeti van ehhez, vagy csak utángyártott? Linket esetleg tudnátok adni egy jó minőségűről? Ebay-ről ha rendelek, olyan helyről, akik aksikkal foglalkoznak, jó értékelésük van, az jó aksi lehet?
Előre is köszönöm a választ!
-
oba
addikt
HP 250 G1 notebook ventije állandóan megy, a biosban van egy beállítás hogy "set fan always on"
ha ezt kikapcsolom akkor le is áll a ventilátor, de azt hittem h terhelés után majd beindul magától... 15 perce használom már a gépet és eddig nem kapcsolt be... i3 3110m cpu és jelenleg 51 fok... inkább visszakapcsolom biosban (amúgy mennyi az üzemi hőfok ennél a cpunál?)
vmi app létezik ami terhelésnek megfelelően szabályozza a coolert? mert ha on -ra rakom biosban akkor mindig maxon megy...Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
csináltam két féle stressz tesztet is
az elsőnél on -ra volt téve szóval ment a venti, stressz teszttel felment a cpu hőmérséklet 62 fokra, a venti sebessége nem változott semmit
a másodiknál offra tettem, stressz teszt, és 60 foknál kapcsolt be a cooler... a teszt leállítása után még ment egy ideig a venti, majd teljesen leállt, most sem megy... cpu 53 fok, csak firefox fut
nem túl sok ez? legalább mehetne 50 vagy 25% -on a venti és lehűthetné 50 alá... nem vagyok tisztában a mostani cpu -k normális üzemi hőmérsékletével de ez soknak tűnik nekem... 2 napos új gép üzletben vettem, win 8.1 fut rajta
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
GasBang
csendes tag
Udv
Van egy HP win 8.1 64bit laptopom. Ma telepitettem ujra es nemtom, beallitani rajta az ujjlenyomat olvasot. Hozzavalo drivert feltelepitettem, az ezkozkereso felismeri, de a vezerlopult nem. Elore is koszonom!
"Ravaszabb csak akkor leszel, ha ravaszabb ellenféllel játszol."
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Mostanában vettem új notebookot (Dell Inspiron 3542), és van egy kis problémám. Ha leveszem a töltőről a gépet, akkor pár perc múlva kék halál, és újraindul a gép. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi okozhatja a problémát. Windows-t már próbáltam újrarakni, de az nem segített. Drivereket a Dell oldaláról szedtem le, lehet hogy ezek közül van valamelyikkel gáz? Az egyik fórumtársnak volt ugyanilyen problémája, ugyanezzel a típussal, de sajnos megoldást nem találtam itt a topicban.
-
SUPREME7
addikt
Sziasztok! Szívat a gépem. Toshiba L750, nem rég lett rá frissen win7 telepítve. Indítás után kb 10 percig van a hangszórón hang, majd hirtelen elszáll. Újraindítást követően megint van hang. Amikor elmegy a hang, akkor sincs látszólag semmi hardveres probléma, minden ugyanúgy megy tovább. Külső hangszóróval nincs ilyen gond
Ötlet?
-
metaldog
aktív tag
Hali
Az lenne a kérdésem hogy egy Samsung NP350V5C laptopom van és a samsung logot akarnám kikapcsolni bootolásnál, ezt meg lehet oldani valahogy?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
F e Z o
veterán
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G50-30-as készülék. Olyan kérdésem lenne, hogy mivel tudok belépni az UEFI-be, mert a gép bekapcsolásakor nem ír semmit sem ezzel kapcsolatban.H2O über alles!
-
Ulius80
tag
Sziasztok!
Telepítésnél volt gondom,kékhalállal megált az egész még telepítés elött,memtesztel leállt a gép!Memória csere után azóta is megy a gép!
Lehet nem ide tartozik,de egy i5 480m proci van benne,ebbe van egy intel hd graphic,az lenne a kérdésem hogy ez mire elég?
Olvastam hogy van 3000-es,4000-es,de ez most melyik?
Előre is köszönöm!"A Jurassic Parkban NEM a T-rex üldözte a dzsippet. Chuck Norris üldözte a T-rexet, és a dzsippet!!"
-
félisten
-
Dell XPS
veterán
válasz szabonagyur #17280 üzenetére
Épp azt néztem, hogy oldalra került a power gomb mellől..
Üdv, Dell XPS
-
F e Z o
veterán
válasz szabonagyur #17280 üzenetére
Köszönöm, közben a manualban megtaláltam. Egyre bonyolultabb már ez is.
H2O über alles!
-
Razor9
csendes tag
Sziasztok!
Egy Lenovo N500-ast koptatok már pár éve és az elmúlt pár hétben azt vettem észre, hogy a net sokszor töredéksebességen jön csak lefelé (Digi, 70 Mbit körüli érték szokott lenni, de ha fent áll a probléma, akkor 5 alatt marad), de a feltöltési sebesség ok. Ilyenkor általában addig "játszok" a kábellel és csatlakozok le és fel míg jó nem lesz.
Előfordulhat olyan, hogy az ethernet port a gépbem úgymond elkopott? Mivel az albimban egyedül a noti használ netet, így nem szórakoztam routerrel, hanem madzagoztam rendszeresen (értsetek ez alatt kb. 3 évet már). (Ha tényleg ez a gond, akkor viszont jöhet a router.) -
AlexWolf
senior tag
Sziasztok! Egy új Lenovo laptopra telepítettem Win7-et (32 bites verziót, mert aki vette ilyet kapott hozzá).
A lenovo oldaláról egy csomó drivert le kellett töltenem, mert a géphez kapott driver DVD-n csak 8.1-es windowshoz voltak.
Letöltöttem a Bluetooth drivert, és el is indítottam a telepítést, szépen el is indult, majd egyszer csak megállt, és kb fél órán keresztül nem csinált semmit.
Kilőttem, mert haladni akartam, és újraindítottam a gépet.
Indítás után írt egy ilyen hibaüzenetet "BTServer.exe - alkalmazáshiba....az alkalmazás nem tudott elindulni" volt egy OK gomb és kész, megnyomtam eltűnt az ablak látszólag minden rendben volt.Gondoltam leszedem a drivert és újra rakom, de a telepített progik között nem volt. Ezért újra elindítottam a letöltött driver telepítőt, ami szólt is, hogy már van fent egy driver és le akarom-e cserélni teljesen újra. Erre igennel válaszoltam.
Gyönyörűen kb fél perc alatt fel is települt, kérte, hogy indítsam újra a gépet, megtettem. De újraindítás után megint jött a fenti hiba. Amikor leszedtem a drivert, akkor is jött újraindítás után.
Mit tudnék még tenni? Nem az enyém a gép, így szeretném úgy odaadni, hogy ilyen hülye hibaüzi ne jöjjön fel induláskor. Akinek telepítem sosem fogja használni a BlueToothot, így akár ki is maradhatna, csak azért próbáltam felrakni, mert utálom az eszközkezelőben a sárga felkiáltó jeleket
Plz segítsen valaki.
Köszi.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Sztbeni
őstag
Erről a notebookrol mi a vélemény? Jónak számít ebben az árkategóriában? Milyen minőségű a billentyűzete?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Khelben
nagyúr
válasz Sztbeni #17287 üzenetére
Olvasgass kicsit a topicjában aztán gyorsan keress másik gépet.
-
Tim82
félisten
válasz mickemoto #17290 üzenetére
Invertert kellene cserélni nagy valószínűséggel.
HMM saját oldalszámozása szerinti 157. oldal.
Ez alapján a következő FRU-s alkatrész kell neked: 26P8464.
eBay-en raklappal van belőle, szerintem a Hardveraprón, Vaterán is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok,
az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok:
Kollégám valamit elbabrált a gépével (asus x54c), és a win 7 indításakor kiírja, hogy sérültek a win fájok. Két opció van, javítás ill. normál indítás. Mindkét verziónál lefagy a gép.Újra akartam telepíteni a gépet, több win 7-t is leszedtem, és próbáltam cd-ról, illetve bootolható usb-ről is mindegyik verziót elindítani de nem megy. Egyik verziónál elindítja a telepítőt, kiválasztom a magyar nyelvet, de utána a cd meghajtóhoz kér illesztőprogramot, de ott nem tudok mit kiválasztani, így megszakad a telepítés, mert nem tudok továbblépni. Formázást meg nem ajánl fel előtte. A többi verziónál a bootolásnál kiírja, hogy a win futtatja a telepítő fájlokat, de nem történik semmi sem, bejön egy fekete képernyő, és az egér.
Próbáltam az én gépemen futtatni, rendben elindította mindegyik verziót.
Mi lehet a probléma? Esetleg valamilyen hardveres gond lehet, mondjuk winchester?
Köszönöm a segítséget előre is, nagyon sürgős lenne!
Üdv,
Balázs -
Tim82
félisten
válasz mickemoto #17293 üzenetére
Itt T40-et írsz, ebből indultam ki.
Ugyanaz a HMM jó lesz, amit linkeltem, csak a 15" modellekre vonatkozó rész (egy-két oldallal arrébb).
Nem tudom, milyen felbontású a kijelző, de itt megtalálod az Inverter card-ra rákeresve a szükséges alkatrész FRU-ját.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mickemoto
őstag
Nem a saját gépem, csak most került el hozzám javításra.A tulaj túrót nem ért a géphez, ez abból lejön hogy még a típusát se tudta.Amúgy én személy szerint lementeném a lényeget a gépről és dobnám a kukába.
Bár ha ilyen 1-2 eFt egy inverter kábel akkor lehet megéri megcsinálni. -
artiny
őstag
Helo
ha lassunak talalom az E350 1,6GHZ dual rammal processzort nettezéshez /6GB ram/, most egy w8 x64 van feltelepítve... ha feltennék egy W XP x64 et javítana a helyzeten szerintetek? -
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Van egy HP Elitebook 8540w-m. Nemrég vettem használtan és most jött elő egy olyan gondja, hogy a bekapcsoló és az érintő gomb körüli fémes keret felvált egy darabon, gyakorlatilag felpúposodott, ujjal visszanyomható, de csak újra feljön. Azt szeretném kérdezni, hogy mit lehetne vele kezdeni? Mivel ragasszam vissza?Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Cartman023
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy 5 éves laptop wifi hatótávjánál nagyobb egy átlagos USB-s Wifi antenna hatótávolsága?
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
válasz Khelben #17299 üzenetére
Igen arra gondolok, de nem az alsó részére ha nem a fém betétre, ami közvetlenül a bekapcsoló és az érintőgombok körül fut végig, ez egy kb. 0,5 mm vastag fémszerű lemez, olyasmi mint az élfólia a farostlemezlapon. Nem tudom, hogy magyarázzam el jobban. Nem tudom, hogy volt rögzítve és most mit tudnék vele kezdeni!?
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI Matebook D15 Ryzen7-3700/8GB/512GB
- ÚJ, BONTATLAN, Midnight Black MacBook Air 2024 15" M3 CHIP 8/10 / 8GB RAM / 256GB SSD
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- Eredeti (gyári) új, HP (TPN-CA10) 65W notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest