Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gipsztigris

    addikt

    válasz erahurka #4911 üzenetére

    Nincs benne SD kártya!

    A Navon gyári iGO-val autorun módban indul, és nem lehet kilépni a programból. Ha eltávolítják az SD kártyát (reset után) viszont megjelenik a gyári kezelőfelület, és ezért tudja az illető bökdösni a navi ikont. :)
    Navi ikonra CSAK úgy indul a program, hogy a kártyán egy addons.txt nevű fájlban kell definiálni az indítandó program elérési útját. Az újabb Navonokban pedig egy Mobilenavigator/Mobilenavigator.exe elérési úttal tudsz bármilyen alkalmazást indítani.

    Tehát, nem kell szoftvert frissítened, csupán meg kell találnod az eredeti sd kártyát, vagy a leírtak alapján egy legális navigációs szoftvert el tudsz indítani.

    (#4914) dzoli1111

    Nem kell POI-ként felvenni, hanem meg tudod szerkeszteni az útvonalat, annyi cím hozzáadásával, ahány megálló van az útvonalon. Útvonal beállítások/Útvonal létrehozása. Itt meg tudod adni akár a jelenlegi GPS pozíciót kezdőpontként, vagy a "zászló" ikonra bökve tetszőleges kezdőpontot is meghatározhatsz.
    Én úgy csinálnám, hogy a kezdőpont mondjuk a végállomás, vagy az induló állomás, majd egymás után a megállókat felvenném, és a végpontnak (akár térképen tervezve) egy a kiindulóponthoz közeli pontot adnék meg, és így egy teljes kört meg tudsz terveztetni. Ezt már el lehet menteni komplett útvonalként.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

Új hozzászólás Aktív témák