- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz quailstorm #47250 üzenetére
Párom anyukája használja már elég régóta. Idősebb korosztály, nehezen szokott erre is át, de igazad van, lehet jobb lenne egy új telefon és idővel talán arra is átszokik.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
quailstorm
nagyúr
válasz Thusor #47251 üzenetére
Az a baj, hogy mivel ezt a méretet nem használták később, így ami akkut tudsz szerezni, is minimum 6-7 éve áll egy raktárban. Az sok.
Én már a Galaxy S6-ba is inkább S7 akkut raktam, mert az újabb...Másik opció ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, az a cellacsere. Ki kell belezni az akkut, és szerezni egy cellát ami belefér a házába, és belegányolni.
De ebben nem tudok segíteni, még nem csináltam. Később lesz rá szükségem, mert régi teló gyűjtő vagyok...[ Szerkesztve ]
-
lenoma
aktív tag
válasz quailstorm #47248 üzenetére
2 Imei száma van a beállításoknál, szakszervízben csinálták. Lehet bármi gond a használhatóság tekintetében?
-
Thusor
őstag
válasz quailstorm #47252 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Szerintem az új telefon vásárlás mellett döntünk. Az lesz az egyszerűbb megoldás.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
Xiaomi MI 9 T pro készüléken hogy bírom beállítani hogy telefonálás közben a mobil net ne menjen el.
Lehetséges ez?
KösziWoT:jimmbo
-
MODERÁTOR
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Viktor0610 #47257 üzenetére
Elvileg lenne rá megoldás az utóbbi esetben is, mivel valószínűleg van egy olyan kapcsoló is hogy "A másodlagos SIM kártyán mobiladat-forgalom használata..."
A nagyobb probléma az, hogy működik egyáltalán a VoLTE a Xiaomi MI 9 T pro telefonon?
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
jimmy74
őstag
válasz ElektrikusDE #47258 üzenetére
2 SIM 20/30-as van mindkettőn van mobilnet.
Nem látnàm hogy lenne volte funkció.WoT:jimmbo
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz jimmy74 #47259 üzenetére
Akkor nincs megoldás. (ezzel a telefonnal)
Régebben voltak Dual Aktív telefonok, pl. Honor 8, Huawei P9, ha most is lehetne kapni ilyen telefont, akkor azt mondanám hogy válts telefont.
Egy jól támogatott Dual VoLTE telefonnal is együtt lehet élni ilyen szempontból, de a Dual Aktív telefonok biztosítanák a korrekt megoldást, de sajnos nem gyártanak már ilyeneket, pedig lenne rá igény!
Pl:
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,ha van egy törött kijelzős telefonom,ami működik,bekapcsol,csipog a messenger stb és szeretném róla lementeni az adatokat (nem memóriakártyás és géphez dugás után ki kéne választanom,hogy file átvitel), akkor egy ilyen USB-USB C-Hdmi-vel lehet le tudom menteni a gépemre?
VAgy jobb ötlet?
Ebben a videóban egy programot ajánlanak,de lehet én vagyok hlye,nem tudom futtatni a filet,amit letöltöttem. Nincs exe...[ Szerkesztve ]
-
tag
Üdv mindenkinek.Vettem egy DOOGEE S88 Plus Global strapamobilt [link] ,használtan ,rootolva.Minden jól ment de sajnos "véletlenül" töröltem a MagicDisk-et róla.Ezzel klasszul hazavágtam,mert be sem jelentkezik ki sem lehet kapcsolni .Csak az android próbál bejelentkezni meg ki írja a telefon nevét,+a román Orange (a román határnál lakom) írja ,hogy rootolva van a telefon ezért megbízhatatlan,5másodpercenként indul újra ,de ennél tovább nem jut.Ami nem csoda mert nincs MagicDisk.Mit lehet kezdeni vele ,valahogy lehet rá aplikálni másik androidot esetleg?4napja van okostelefonom (előtte nem kellett),semmi tapasztalatom nincs a kérdésben.Esetleg van valakinek valamilyen ötlete?
powermause
-
insyde5
aktív tag
Üdv!
Samsung szövegfelolvasó apk települt.
Hol találom?
Hogyan működik?
Pdf állanyt tud-e olvasni?Köszi.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. a telefon felső hangszóróját mivel lehetne kitisztítani? 12 kis közből 8 full teli van kosszal. próbáltam már fogkefével de azzal nem jött ki. Oneplus 6t. Van ötlet? :F
-
height
aktív tag
Üdv!
Van egy samsung a 71.-es készülékem, egy esőzés alkalmával el áztam a készülékkel a zsebemben ez volt 3 napja, a készülék azóta meg van halva.
Van esély a javítására ?[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Van egy Huawei Y7 2019, ami napi használatban volt tesomnál.
Sajnos minden előjel nélkül egyszer csak telefonálás közben kikapcsolt, és nem lehet bekapcsolni, és a töltést se veszi.
Viszont tele van fotókkal a belső memóriája amit szeretnének le mentetni valami úton módon.
Na most ha az akku annyira döglött hogy nem kapcsol be, akkor ez egy akku cserével megoldható. De ennek azért kellett volna lennie elöjelének nem?
Attól félek hogy az alaplap purcant ki, akkor azzal lehet bármit is kezdeni?
A segítséget, tippeket előre is köszi![ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
tag
válasz powermause #47263 üzenetére
Megoldódott.A helyi mobil szervizben 4K-.ért megcsinálták.Igaz most ott egy felirat hogy "Not Verify",gondolom a rootolt androidra húzott új op.rendszer miatt.Majd még ki találom hogy ezzel mi lesz..
powermause
-
mzso
veterán
Az android nem tud külső mikrofont használni?
Bedugtam bele egyet, de headset-nek érzékeli. Úgyhogy hallani nem lehet semmit ha hívok, ha kihangosítom akkor meg mikrofon nincs.
-
crok
nagyúr
Ez az elvárt működés, tekintve hogy hogy van (a legtöbb esetben) megoldva a kapcsolás ha a jack-be valamit (TRS vagy TRRS, sztereo hang + mikrofon) dugsz, az utolsó RS lesz a mikrofon+közös vagy közös+mikrofon, amint bedugod és érzékel 4 részt (az utolsó kettő nem rövidzár) úgy headsetnek fogja venni - márpedig akkor a hangot is odakapcsolja.
[ Szerkesztve ]
-
-
crok
nagyúr
Így van, ez a kapcsolás így van kitalálva: vagy 2 hanszóró vagy 2 hangszóró + mikrofon, esetleg azzal párhuzamosan egy gomb, vagy "komolyabb" esetben több gomb (bias fesz.-el.), én nem tudok róla hogy külön manapság meg lehet ezt oldani amit akarsz hogy csak az egyetlen mikrofon menjen (az az utolsó RS szekció csak). Nem a készülék nem engedi ezt neked "bekapcsolni" hanem fizikailag ilyen kialakítású belül a "kapcsoló" vagy érintkező, vagy hogy mondjam.
-
crok
nagyúr
-
mzso
veterán
Hajh, ez sem jött be.
"Nem a készülék nem engedi ezt neked "bekapcsolni" hanem fizikailag ilyen kialakítású belül a "kapcsoló" vagy érintkező, vagy hogy mondjam."
De még olyan lehetne, hogy nem kapcsolja le a normál hangszórót. (Akár opcionális "csak mikrofon" mód révén )
De gondolom ilyenre senki nem gondolt. No mindegy. -
Eztis_Aztis
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung A7 2018-am és olyan problémám adódott, hogy nem kapcsol be. Amikor töltőre teszem, kis fehér kör jelenik meg a kijelző közepén, benne egy villám alakú piktogrammal. Ötlet?
Előre is köszönöm!
-
efi99
őstag
válasz Eztis_Aztis #47282 üzenetére
Várj egy kicsit, amíg szív magába egy kis energiát.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Szerintetek megéri most felugrani az 5g szekérre új telefon vásárlásakor, vagy érdemes várni egy-két évet, ameddig jó eséllyel úgyis lecseréljük a mostanit, és akkor belevágni? Ahogy én olvasom, még eléggé gyerekcipőben jár a technológia, aztán ki tudja mi lesz egy év múlva.
Let the Zone take me if I am.
-
mzso
veterán
Szóval ráírtam a készítőre. Azt írta, hogy végtében az alkalmazás dönti el mit használ. (Bá kicsitfura, hogy a bedugot "headset" mikron nem megy mikor ez az alap működés, a felülbírált kishangszóró meg igen.)
Gondolom ez esetben ez lenne valami telefonhívás rendszer alkalmazás Ez lecserélhető? (Mint a launcher, billentyűzet, vagy dialer)
-
MODERÁTOR
Ez a szolgáltatódtól és attól függ, mikor tervezed a következő telefoncserét.
Ha jól tudom, egyedül a Telekomnak van jelenleg nem 0 közeli 5G-lefedettsége. Illetve persze, azon is múlik, hogy ahol legsűrűbben használod a telót, ott van-e a szolgáltatódnak megfelelő lefedettsége.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
kutga
nagyúr
válasz Viktor0610 #47289 üzenetére
Arra jutottam hogy kivárok. Majd egy év múlva visszatérek erre, vagy amikor már megkerülhetetlen lesz az új technológia.
Let the Zone take me if I am.
-
moma
őstag
Sziasztok.
Küldöldre költözök EU-n belülre, hollandia. És nem világos teljesen, hogy hol a határa az EU-s roamingnak, meg hogy van ez? Ha megtartanám az itthoni előfizetésem, akkor hol lenne az ahol megszívom?Valaki átlátja ezt az egészet? Vagy van ehhez valami jó leírás?
we all deserve a bit of luck.
-
ElektrikusDE
senior tag
Szia!
Hivatalosan a méltányos használat a határ.
A telefon szolgáltató oldalán mindent leírnak az ÁSZF-ben.
Gyakorlatilag meg kiderül a használat során.Ui:
Én már több éve használom EU-ban a feltöltő kártyás mobilomat, és még nem szankcionáltak, de ez lehet hogy csak szerencse dolga.
Ui2:
Sikerült adategyeztetnem (online) is, pedig az ügyfélszolgálat szerint csak személyesen tehetem volna meg.
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
olcsón valami normális usb c - 3.5 jack átalakítot honnan rendeljek? valaki tudna konkrét tippet?
lehet külföld is -
moma
őstag
válasz ElektrikusDE #47292 üzenetére
Hú köszi nagyon! Nem is reméltem, hogy épp olvassa valaki, aki ténylegesen tapasztalt ebben Akkor én sem sietek lemondani.
Még annyi kérdés, hogy a roamingnak van valami határa, amire nem érvényes? Ha az adott országban ahol vagyok hívok helyi számokat? akkor is normál magyar tarifát használom? Vagy van valami kivétel ahol mégsem?
[ Szerkesztve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
"Ha az adott országban ahol vagyok hívok helyi számokat? akkor is normál magyar tarifát használom? Vagy van valami kivétel ahol mégsem?"
Igen, nem tudok kivételről az EU-n belül! (De pl. Vodánál Svájc is EU-nak számít)
Emelt díjas hívásokat viszont sohasem használtam, így azokról nincs tapasztalatom!Volt Vodás és Telekomos SIM-mem is, egyikkel sem volt gondom az EU-ban.
De ahogy írtam is, én feltöltő kártyás vagyok! (ez fontos, mivel így nekem utólag nem tudnak számlázni)
Az utólag fizető (havi díjas) ügyfelekkel szigorúbban járnak el!
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
válasz ElektrikusDE #47297 üzenetére
Köszi! Hmm. Akkor ezt is végig gondolom, nem lenne e értelme kártyásra áthordozni a számomat, amíg még itthon vagyok. Mert részben ez a motivációja az egésznek, hogy megmaradjon a magyar számom.
-
Lecs@
addikt
Haver vett egy P!0 pro telót. Az előző tulaj benntfelejtette a huawei accountot, így zárva van a teló. Hard reset kevés volt. Új FW flash segíthet ? Ha nem, hogy tudja megoldani ?
Ja, nincs meg az elérhetősége a személynek akitől vette.Köszcsi a segítséget.
512 GB
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest