- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Ment valami stream, úgy aludtam el, és lemerült a telefon. Elfelejtettem a mintát pedig használom 1-2 éve . Tudja valaki mi van ilyenkor?
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Winne
nagyúr
iPhone-on nincs valami - akár nem hivatalos - megoldás, hogy ne csak ez a legyingetős marhaság legyen, mikor vissza akarok lépni, vagy megnyitni egy futó appot?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
MODERÁTOR
-
joergie
őstag
válasz Viktor0610 #47553 üzenetére
Mondom, használom 1-2 éve, szokta kérni én benyomom és csinálom tovább. most hogy felkeltem...valami más információ került a helyére, mert teljesen kiesett. Volt már ilyen pinkóddal is, ott is csak csináltam ami az ujjamban volt, és eltaláltam.
Azt tudom hogy milyen elgondolás mentén csináltam, és hogy kereszttel van vége....lehet csak leállt az agyam, nagyon nem akarok factory resetet tolni emiatt. van 3 teló amin tudom próbálgatni.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
válasz joergie #47554 üzenetére
Eszembejutott, de senkinek se kívánom ezt. Le kellett volna töröljek mindent, factory resettel lehet csak tovább használni a telefont.
Javaslom mindenki mutassa meg egy bizalmasának a telefon feloldási mintáját, ha bármi történne...Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
toxicjew
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
Jungle Man
junior tag
Hogyan lehet teljesen resetelni egy Androidos telefont? Konkrétan: Huawei P30 Lite Android 11.
Az úgynevezett "telefon visszaállítása" megfelelő erre, vagy azután még marad valami személyes dolog, pl. belépés jelszava stb.? -
MODERÁTOR
válasz Jungle Man #47562 üzenetére
Igen, az megfelelő lehet.
Fontos, hogy a visszaállítás előtt lépjetek ki a Google és (ha beállítottatok olyat) Huawei fiókból, hogy ne legyen ebből gond a visszaállítás után.Xiaomi 13T
-
Jungle Man
junior tag
válasz Viktor0610 #47563 üzenetére
Nos, kilépni nem léptem ki, de valóban legyalult mindent.
-
MODERÁTOR
válasz Jungle Man #47564 üzenetére
Ha te lakod be újra, nincs jelentősége, én csak azért szoktam kilépkedni a fiókokból, mert így szoktam meg.
Eladáskor, tulajdonosváltáskor fontos, hogy mindenképp' kilépj a visszaállítás előtt, különben az új tulaj nem vagy nehezen tud majd belépni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Jungle Man
junior tag
válasz Viktor0610 #47565 üzenetére
Köszi.
-
sisi22
aktív tag
válasz Jungle Man #47562 üzenetére
azután még marad valami
Nem, utana mar semmit se tudsz csinalni, elotte kell lementeni minden jelszot es cimet es kodot.Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
Kin Tan Te
tag
válasz sisi22 #47549 üzenetére
Halihó!
Nem akartam levegőben hagyni a témát: az Android12 frissítés mindent megoldott. Az elmúlt napokban semmi anomália nincs. Ez kellett neki, úgylátszik.
(Ez vajon azt is jelenti, hogy csak hard reset segített volna a gondon? Most mar sose derül ki )
Köszi a segítséget és pacsi -
sisi22
aktív tag
válasz Kin Tan Te #47568 üzenetére
Felreertettel, azt irtam, hogy jelszavakat es egyebeket celszeru lementeni, mert - ahogy masok is irtak - reseteles utan esetleg, netalantan, gond lehet adott weboldalakra valo belepessel, korabbi adatok hozzaferese problemas lehet.
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
1valaki
újonc
Sziasztok!
Adott egy Samsung S20 majdnem 2 éves készülék. Múlt héten megérkezett rá az Android 12. Azóta rendszeresen lefagy az érintő képernyő, ami csak újraindítással orvosolható.
A készülék haldoklik, vagy frissítés probléma?
Köszönöm a segítséget! -
MODERÁTOR
-
1valaki
újonc
válasz Viktor0610 #47571 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Zoli54213
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm telefonján ez az ikon jelent meg, és senki nem tudja mi ez. Hiába indítja újra, hiába keressük a futó alkalmazások között, semmi. Az az ikon csak ott van, és nem tűnik el. Mi lehet ez? (Bal oldali háromszög ikon)
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
MODERÁTOR
válasz Zoli54213 #47573 üzenetére
Adat tömörítő vagy mi lehet a magyar neve. Angolul data saver, és elvileg a kapcsolat - adathasználat részen találod a menüpontot. (Angolból fordítva. )
Rákerestem magyarul is: Beállítások / Kapcsolatok / Adathasználat / Adattakarékos üzemmód (Mindig elfelejtem, hogy úgy is lehet. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Zoli54213
aktív tag
válasz Viktor0610 #47574 üzenetére
Köszönöm, megnézem neki!
GigaByte X570 Aorus Elite ::|:: 48GB DDR4 3200Mhz ::|:: AMD Ryzen 7 5800X3D + NZXT Kraken Z63 ::|:: RTX 4080 Phantom 16GB ::|:: Samsung 980 Pro 1TB + 860EVO 1+1TB + 250GB ::|:: Acer XV322QK KV 32" 4K 144hz 10bpc ::|:: Logitech Z906 ::|:: Corsair HX850i
-
DeaTHeX
tag
Sziasztok...azon gondolkodok mint kb minden 2. évben, hogy ugye teló csere t mobil. Ezzel nincs is problem, csak ugye mindig a 2 éves telóm ugye el akarom adni, csak árat nem igazán tudok reálisat kitalálni mert elég nagy az árrés illetve, h az enyém az 512 gb os nem a 128 as samsung galaxy s10+, ami kb olyan ritka mint a fehér holló...1 db ot találtam itt eladót az 150 ért van hirdetve...és itt jön a bökkenő h az enyémnek meg van a jobb alsó sarka reccsintve (kijelző) illetve a hangszóró picit furán szól nagy hangerőn. Nah már most a kijelző tökéletesen, meg maga a telefon is szuperál ahogy kell. Nem akarom kicsi pénzért se elherdálni, illetve horror áron se hirdetni életem végéig, meg nem is kenyérre kellene a pénz. Ha mondjuk figyelembe vesszük h 150 a szép állapotú akkor olyan 60-70 környékére gondolok. Várok 5leteket. Köszönöm előre is.
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
crok
nagyúr
válasz DeaTHeX #47576 üzenetére
Ötlet: kitöltöd a Mobiltelefon.*beárazás topik összefoglalójában levő rövid kérdőívet és felteszed a kérdést a beárazás topikban.
-
DeaTHeX
tag
ohh köszönöm a gyors választ, h hol is érdeklődjek... THX
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz ; FORTIS 5 ARGB; ASUS ROG STRIX B450F GAMING II ; 16GB 3200MHz DDR4 RAM G.Skill Trident Z RGB CL16 (4x8GB); ASUS TUF 3070TI 8GB ; Samsung NVMe M.2 500 GB SSD ; WD 500GB Sata II; WD 1TB Sata II, WD 2 TB SATA II, CORSAIR RM650x | Kriptót is elfogadok...
-
mzso
veterán
válasz quailstorm #47071 üzenetére
"egy pamut rongy, benzin vagy izopropil alkohol, valamint egy pár latex orvosi kesztyű."
Az izopropil alkohol az ideális ilyen tisztogatásokra? Jobb mint az etanol? Pl kevesebb műanyaggal reagál?
Vagy a benzin (vagy valami más) még jobb? Mondjuk nem tudom milyen, honnan beszerezhető benzinre gondoltál amikor ezt írtad.
-
quailstorm
nagyúr
Gyógyszertári "sebbenzin"-re gondoltam.
Nem használtam még etanolt ilyen célra. Itt olvashatsz összehasonlítást. A könnyen beszerezhető etanolt nem tartja elég tisztának a feladathoz.Benzint én nem javaslom, csak ragasztó leszedésre nem nyomtatott áramkörön, ha nagyon nincs más. Sok olajmaradványt hagy maga után, amit még lehet ablakmosózni, amúgy meg elég rossz letüdőzni.
Izopropil a legkevésbé ártalmas az emberre (mármint külsőleg), de a kesztyű oda is erősen javasolt.[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz quailstorm #47580 üzenetére
Kösz. Végre valami konkrét infó.
"A könnyen beszerezhető etanolt nem tartja elég tisztának a feladathoz."
Kicsit irritáló, hogy az izopropil meg old egyes műanyagokat."Benzint én nem javaslom, csak ragasztó leszedésre nem nyomtatott áramkörön, ha nagyon nincs más. Sok olajmaradványt hagy maga után, amit még lehet ablakmosózni, amúgy meg elég rossz letüdőzni."
Ezt úgyis csak drágán látok. Gondolom a lakkbenzin meg mégrosszabb.
-
Jungle Man
junior tag
válasz quailstorm #47580 üzenetére
Az izopropanol jóval mérgezőbb az etanolnál, de még a benzinnél is.
-
pjen
félisten
válasz Jungle Man #47584 üzenetére
A benzin olyan nagyon mérgező? Régen még motoros időkben került a számba, de nem lett semmi bajom. Alkatrész mosásra is használják.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Jungle Man #47584 üzenetére
Azért írtam, hogy külsőleg. A bőrödnek.
Személyes tapasztalatom is ez kesztyű nélküli csutakolás után, hogy az izopropanolt jobban bírja a bőröm, de igazából kell az a kesztyű.[ Szerkesztve ]
-
titán
Helló! Androidra tudnátok javasolni egy bevált víruskeresőt? Kaptam egy linket messengeren és rákattintottam, erre azt írja, hogy 4 vírusom is van stb stb. Ezt szeretném most ellenőrizni.
Köszönöm szépen!
-
ElektrikusDE
senior tag
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
titán
válasz ElektrikusDE #47588 üzenetére
Köszönöm szépen, kipróbálom!
-
sinci01
aktív tag
Sziasztok. Van egy Samsung A3 2016-os telefonom, amin csináltam egy hard resetet. Indítás után kéri, hogy az előző fiókommal jelentkezzek be. EZ meg is történik, az új telefonom a kétlépcsős azonosítás során engedélyezem a továbblépést, majd azt írja az A3 hogy hiba történt, próbáljam újra. Már vagy 10x megcsináltam, de nem enged tovább. Hogyan tudok belépni, vagy használni a régi telefonom?
-
Szabó András
tag
Tud a következőben valaki segíteni?
Édesapámnak van egy régi butatelefonja. Pár napja egy mobilboltban azt mondták, hogy kb. júliusig fog tudni vele telefonálni, akkorra lekapcsolják a 2 és 3G-s hálózatot, és telefonálni sem fog tudni vele. Igaz ez? Sehol máshol nem hallottam erről. -
mizoli
addikt
válasz Szabó András #47591 üzenetére
A 2G-t nem kapcsolják le, csak a 3-at.
Ha egy régi telefonról van szó, valószínűleg nincs is rajta 3G.
Tehát továbbra is tudja használni a telefonját. -
Szabó András
tag
válasz mizoli #47592 üzenetére
Az szóba került ebben a telefonboltban, hogy a 2-t és 3-at mikor kapcsolják le, azt mondta az eladó, hogy a 3-at előbb lekapcsolják, de a 2-t is le fogják valamikor július környékén. Ezek szerint ez nem így van, és nem fogják nyáron lekapcsolni a 2G-t?
Mellesleg ha esetleg 3G-s a telefonja, akkor nem fog tudni vele telefonálni amikor lekapcsolják a 3G-t? -
mizoli
addikt
válasz Szabó András #47593 üzenetére
Tisztán 3G telefon nincs (legalábbis még nem hallottam ilyet, és értelme sem lenne).
A 2G-t minden telefon tudja, a legrégebbiek is, azon tud telefonálni.Lehetséges, hogy majd egyszer, valamikor lekapcsolják a 2G-t is, de jelenleg a 3G-ről szólnak a hírek.
A 2G lekapcsolásról nem olvastam semmit, szerintem nem aktuális.[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Adott az apos telefonja, egy 2018-as Samsung j6 és elmondása alapján nincs 4 g opció a telefonban csak 2g és 3g között lehet választani. Elvileg ez a telefon tud 4g-t, de akkor miért nincs ilyen opció? Elmondása alapján sufni gsm-bol vette és ciril betűk voltak a dobozon és első bekapcsoláskor is ciril betűs nyelv volt gyárilag .
Lehetséges hogy mas régióból van és szoftveresen tiltva van a 4g ? Hogy lehetne ezt javítani ?Köszönöm !
-
kutga
nagyúr
válasz Darth_Revan #47596 üzenetére
Tegyél fel rá egy hazai régiós firmware-t.
Let the Zone take me if I am.
-
Alcatel 3080G-ről érdeklődöm, hogy van 4G-t nem támogató verziója is? Most rendelnék, és az oldal, ahol venném, nem írja 4G-s nek...
Előre is köszi!
-
Sigismundus
csendes újonc
Üd mindenkinek.
Samsung Galaxy J3 2017es készülékem van 2018 októbere óta. Nem nyúzom komoly dolgokkal. Játék max Mahjong. Nem filmezek, Nem netezek sokat, mail, Messenger, néha GPS, csak webrádiókat hallgattam sokat egy időben rajta. Szóval, kímélő életmód..Szoftver, működés rendben is van, de úgy érzem mintha az eredeti akkumulátor gyorsabban merülne mint kb fél éve. Most ha takarékos üzemmódra állítom, éjjel kikapcsolva hagyom, és napközben is alig használom (csak híváshoz ,SMShez) kb 3.5 nap után töltenem kell. Normál, nem takarékos akku és háttérhasználatnál, nem kikapcsolva, kevesebb mint 2 nap, óránként kb 2%. A SAMSUNG MEMBERS diagnosztikája azt írja rá, hogy az akku rendben jól működik.
Próbáltam utánanézni neten hogy mennyi az akku élettartama, de nincs egységes válasz.Szóval kérdéseim kinek mi a tapasztalata, ez már a végső lemerülés fázisa az akkunak?
És mert sok helyen látom akkut hirdetni, érdemes cserélni ennél a típusnál?
Választ előre is kösz.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Sigismundus #47599 üzenetére
Normális, hogy ennyi idős akkumulátor érezhetően veszít a teljesítményből.
Szerintem az a készülék már nem ér annyit, hogy akkut cserélj benne, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor annyira nem vészes, jól szerelhető a telefon, bár hőlégfúvós ragasztós buli ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest