- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Sziasztok!
Kerestem, és találtam. [link]
Ehhez kapcsolódóan annyi lenne a kérdésem, hogy nem baj, ha a kártya, amiről másolni/másoltatni szeretnék, régifajta (olyan 6 éves körüli)?
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
MODERÁTOR
válasz FehérHolló #1951 üzenetére
Nem gond, csak az olvasó lássa a kártyát, tehát a SIM működőképes kell legyen a folyamathoz.
Xiaomi 13T
-
Apollyon
Korrektor
-
FehérHolló
veterán
-
borzast
csendes tag
Hali Mindenki!!!!
NOKIA 6070 infraportos adatátvitel érdekelne.Segédprogi(Oxigen Express) nélkül 1 órán át küzdött(PC-re) eredménytelenül!Oxi Expressel meg lépten-nyomon megszakadt a kapcsolat.
A 7110-esemmel ua. az infraport hibátlanul kommunikál.Kell-e ilyenkor segédprogi,ha igen milyent használjak?
Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
Privátban v. citromon.
THX : borzast -
akasp
senior tag
motorola v3-ban milyen progival kell azt a java akármit kilőni, hogy ajava alkalmazásokat tudjak rátölteni gépről? (asszem valami java application loadert kell kilőni) kelle egy kis help
-
MODERÁTOR
-
arnyekxxx
veterán
válasz cidalain #1936 üzenetére
nem vapozni akarok,
Nekem is pandás k310i van állitsd át bejelentkezés kérésére, akkor +2 gombnyomás mire felmegy a wapra, ennyit már véletlen nem lehet elütni
menü - beállitások - kapcsolódás - adatkommunikáció - adatfiókok - pannonWAP gprs (vagy amelyiket használja a telefonod) szerkesztés - bejelentk.kérése - bekapcsolva -
-
mcs10
tag
helló!
barátom vett egy noki 6111 et!
nem tudja hogy kell kisütni vagy mit az aksit!
kikapcsolva 15 órát kell tölteni ha jól tudom vagy nem?mcs10
-
Geli
senior tag
ááá,kééész nokia firmware update közben behalt a telóm ki nem mozdult a kábel, egy pillanatra le nem vettem róla a szemem. amikor kb 10%nál tartott a frissités kijött egy ablak hogy nem találja a telót, próbálja újra, rányomtam újra és semmi,nem találja. azóta be se lehet kapcsolni
bocsi a kirohanásért de nagyon kivagyok,elegem van már eből a telobol nokia3250
már új kijelzőt is kellett vennem bele, mostmeg ez...ez menynibe fog kerulni? vagy dobhatom ki a kukába? -
total90
veterán
Hi!
Van nekem egy régi telóm,mégpedig egy Nokia 6610i.Az lenne a kérdésem,hogy csak nálam nem ismeri fel a PC Siute adatkábellel vagy nem is lehet rápakolni úgy?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
MODERÁTOR
-
blueMerle
veterán
válasz Viktor0610 #1970 üzenetére
Ok
-
benneddeck
tag
hy all!!!
hogy tudnám megcsinálni a k750i-m billentyüvilágitását kék szinüre?????
ja és nemtom hogy lehetne függetleníteni egy 3100-át...
thx
[Szerkesztve]''...Still Lowride in the West Coast...''
-
nemma
addikt
válasz benneddeck #1973 üzenetére
Leginkább úgy, hogy kicseréled a billentyűzet alatti LEDeket, vagy csak átszínezed, gondolom az is megoldható.
A függetlenítés itt tabu -
arnyekxxx
veterán
válasz AMD Power #1966 üzenetére
Első töltés kikapcsolt állapotban 10-12 óra és ennyi.
Mivel a li-ion technologiánál nincs csepptöltés, igy a töltési rendszer a feltöltés végén (hasra ütök, mondjuk 2 óra után) lekapcsol igy eléggé felesleges még utána 8-10 órán át rajtahagyni a kikapcsolt töltőn. Ártani persze nem árt de haszna sincs. -
Szólista
senior tag
Ha jól tudom,akkor ha vlki eladja az elöfizetéses telefonját és később nem tudja/akarja fizetni az elöfizetését akkor letiltják a készüléket. Az új tulaj mit tud tenni ez ellen,ki lehet ezt védeni vagy mindenképpen bukta a telefont?
Nem vagyok normális. Na és?!
-
MODERÁTOR
-
Szólista
senior tag
válasz Viktor0610 #1978 üzenetére
A Pannon nem tiltja le a készüléket számla nem fizetés esetén,ezt az infót kaptam a 1220-n.Korrekt.
Elöbb is felhivhattam volna a 1220-at,eszembe se jutott.
[Szerkesztve]Nem vagyok normális. Na és?!
-
Ramius
őstag
SE K320i-re kellene nekem pár ingyenes téma. Honnan tudok letölteni ilyeneket?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
MODERÁTOR
-
Ramius
őstag
válasz Viktor0610 #1981 üzenetére
Köszönöm, közben találtam énis egy oldalt. [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
AMD Power
titán
A BT-t ki fejlesztette ki? Nokia , Sony....!?
-
MODERÁTOR
-
benneddeck
tag
bocsi...nemtuttam hogy tilos.... de már sikerüt..... az a poén hogy találtam fünyirás közben egy kicist rozsdás és sáros 3100-át és nem akart bekapcsolni(ki gondolta volna?...)
elvittem szervizbe és két hétig szerelték...fizettem érte 2500 HUF-t de a világitás sajnos kisült.... de igy már mükszik.....
és mégeccer bots''...Still Lowride in the West Coast...''
-
rii
nagyúr
heló
régi mobiltelt vennék
olyat, mint amit mulder meg szkálli használ az ikszaktákban. tom, hogy az amerika, másfajta készülékekkel, de hátha ... kihúzható antenna rulzik !!!!!!!!
mert nekem az tetszik , tudom, hogy fura a mai világban
aproneten nem nagyon találtam ... sztek. hol keressek?
előre is köszi!!!!!!!!!!piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Oly
őstag
válasz Viktor0610 #1986 üzenetére
De az Ericssonnak volt valami köze hozzá... vagy csak ő alkalmazta először mobilban?
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1993 üzenetére
Fórumtárs nem a helyet kérdezte, hanem a típust!
Talán valami Motorola lehet, azon belül a StarTac tpusok nagyon tetszetősek (nekem).Xiaomi 13T
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Viktor0610 #1994 üzenetére
aproneten nem nagyon találtam ... sztek. hol keressek?
Nekem ez alapján nem a tipus jött le, bár kétségtelenül érződök, hogy a tipust sem ismeri. Én sem. -
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #1995 üzenetére
Igazad van, pontosítok: nem csak a helyet keresi, hanem a típust is.
Xiaomi 13T
-
AMD Power
titán
válasz Viktor0610 #1996 üzenetére
Másnapos vagy?
-
TóthJudit67
csendes tag
Sziasztok.
Kérdésem: -van egy pannonos kártyám, és nem tudom a számát. Nincs rajta pénzt. Tudja valaki hogy honnan tudhatnám meg mi a száma? tjudit@msn.com
Előre is köszi -
(Kolombusz)
veterán
válasz TóthJudit67 #1998 üzenetére
Hivd fel az egyenlegfeltöltőt, asszem az elején a csaj bediktálja a telefonszámod.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest