Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Rapid136 #34027 üzenetére

    Én tükröset csak olyan mentalitással vennék, hogy ha van egy szett, akkor azt teljesen elkárolom. Használom, tanulópénz volt és nem lehet eladni, vagy csak simán megdöglik a váz és totálkár.

    Valamint mondasz, mert nekem haver mondta, hogy teljesen másképp kell gondolkozni tükör nélkül én meg elsőre nem értettem. Aztán mutatta néhány hozzászólásom, hogy úgyis látod a keresőben a fehéregyensúlyt, úgyis látod ezt meg azt, MILCnél van szélső fókuszpontod, míg a legtöbb tükrösnél csak dísz estébé, van korrekció, finomhangolás, front/backfókusz, egyik obi egyik vázzal ilyen, mások meg amolyan. Obi végigtekeri-e a teljes pályát vagy fogja rááll a tárgyra és még követi is? Egyik követi, másiknál csak ezt mondja a leírás... Csak én ezeket észre sem vettem, használtam és kész.

    Aztán most már minden MILC, nem csak azt írjuk, mint 10 éve, hogy ez lesz a jövő, mert lassan már múltként van mögöttünk (mondta Molnár Koelhó :-D)

    És ha azt nézem olcsón tud talán venni egy barátságos Oly vagy valamilyen kitet, olcsóbb, mint a Sony, csak legyen tanulópénz és ne ragaszkodjon a márkához. Mire rájön a korlátaira, arra késő lesz. Bár én szeretnék úgy lenni, hogy nem verem bárminek a korlátait, mert az olcsóbb lenne :C

Új hozzászólás Aktív témák