Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rii

    nagyúr

    válasz Armahun #16817 üzenetére

    természetellenes? megmondanád miben áll a fűrészporos rendszer természetellenessége? (még ha lenne szaga ... az se természetellenes .... de nincs)
    a sok műanyag palakos ásványvíz az nem természetellenes? a kidobott elemek? gyógyszerek?
    pont h az ilyen megoldással kerülsz közelebb ahhoz, hogy "környezettudatosan" élj

    nem kell csatorna, nem kell szippatyúzás, nem jár a pöfögő ifa házhoz havonta, nem csepegteti végig az olajat a földúton a növényekre (mert olyan sem letzik, hogy "gaz" .... ) ...., nem kell derítőt betonozni, nem kell a kertet szétbombázni .... szóval ez természetellenes?

    pont az a baj, hogy túl könnyen megszabadulhatnak az emberek a szennyvíztől
    így aztán gondolkodás nélkül dobálunk minden vegyi szart kifele, nem törődve azzal, hogy az a sok domestos, meg persil meg silan -nal mit fog kezdeni majd a földbolygó - szerinted ez nem természetellenes? vagy amiről nem tudsz, az nem is létezik?

    mint írtam korábban ..... nézzél szét te is .... minden amit látsz .... az a természetellenes .... a jar, a palmolive, a belndamed, a sok szemét hulladék kaja, ami szintén a szennyvízben végzi, és majd a természetnek kell megküzdenie vele, mert a szennyvíztisztítás sem mindenhol van meg ...

    az a természetellenes, amivel a természetnek ellene teszünk
    a fűrészporos wc-vel hol teszel a természet ellen?

    (#16816) Mr.Csizmás:
    én még egyikkel se tervezek, ... még nlzelődüm, olvasgatok, de a fűrészporos slozi pld. kb. sokkal jobban tetszik, mint hogy derítőbe gyújtügeti az embber, lefedve azt .... kertész havert meglétdezem ....

    [ Szerkesztve ]

    piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

Új hozzászólás Aktív témák