Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #16098 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #16101 üzenetére
Lumia 520, volt már vele ilyen gondom, akkor ki kellett törölni az addig kapott OTP-s sms-eket, és egyből meg is kaptam az újat, de most valamiért nem akarja az igazságot. Pont amikor utalnom kellene...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rii
nagyúr
sziasztok
biatorbágyra el lehet jutni helyi BKV-vsl is?
vagy hogy?piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
StipLászló
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy régi Orion műholdvevőm, és erről szeretnék némi információt kapni. Neten nem találok róla semmit, de tényleg semmit. Aki ért hozzá, legyen szíves akár itt, akár privátban (a privátot gyorsabban észreveszem) szánjon rám néhány percet Köszönöm előre is!
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Impregnáló spray-t keresnék bőr cipőre. Van valakinek tapasztalata / ötlete? Évekkel ezelőtt vettem még egyet és azzal eléggé pórul jártam.
Köszi.
-
Bjørgersson
félisten
Deichmannban van tobbfele is, en ott neznek szet.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rii
nagyúr
philoxenia, Qru:
köszönöm!!! mindkettő zsírostészta!
holnap megyünk ki kocsival, megnézem majd melyik áll meg legközelebb ahhoz a telekhez ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
gorje
senior tag
válasz Bjørgersson #16108 üzenetére
Köszi szépen!
Hátha másnak is hasznos lehet.
Érdeklődtem két cipésznél akik Benefit márkáról jót mondtak. Majd felhívtam 2 humanic boltot és az adott termékről ugyanúgy kikértem az infót. Állításuk szerint sokat eladnak belőle és jó termék(ek). Majd a net: Fogyasztóvédelmi Magazin teszt Így a választásom erre esett.
(cipőápoló impregnáló spray box)[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Furcsa kérdés jön.
Most jutottam el először oda, hogy saját lakásban saját nevemre van távhőszolgáltatásom. Megkaptam a számlalevelet (részszámla) és ebben van olyan rész, hogy vízfelmelegítési díj. Oda 3 m3 van beállítva. Kérdem én, ha most 3 hónapig tuti nincs melegvízhasználat, ezt akkor is fizetem? Erre nincs elszámolás? A hidegvizet a közös költséggel együtt fizetem és azt egy a lakáson belül található óráról olvassák/olvasom le, aszerint fogyasztás után fizetek.
Más: ha már távhő, akkor még egy kérdés. Érdemes vajon átállni egyedi mérős megoldásra ill. egyáltalán módomban áll-e egyénileg ezt eldöntenem a házban?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Winne
nagyúr
Az egyedi mérőnek kicsit utánaolvastam, az sok esetben nagyobb bukó, mint az átalányban fizetni a felesleges meleget és az utcafűtést, vagy elzárt radiátorokat..
A felmelegítési díjat azért megkérdezem holnap szerintem, mert három hónapig nem is lakok a lakásban még, akkor nem fizetném feleslegesen, ha nem muszáj, egy kérdést megér. (bár úgyis elhajtanak..)
A hidegvízhez tuti van külön órám, a meleghez valszeg nincs.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Eastman
addikt
Hány lakásos a társasház? Nekem valamiért a lépcsőházfűtés jutott az eszembe a kérdésedről. Vannak ott is radiátorok? (Vagy az talán mégis a közösköltség része lehetne.) Nemtom.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
Mondom, szerintem benéztem. Elsőre arra gondoltam, hogy pl. a lépcsőházfűtést így dobják szét a lakók között, de hülyeség, mert az a kk-ben jelenik meg, nem a te számládon. Sry.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
66zio
aktív tag
Üres Spray-t, hogy lehet szelektíven gyűjteni? Ellentmondásos cikkekkel van tele a net. Sőt, van olyan oldal ahol egyszer azt írják nem szabad a fémgyűjtőbe dobni, következő cikkben már szabad. Normálisak ezek?
Nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Nem tudom mennyire robbanásveszélyes ha összepréselik. Gondolom az is baj, hogy a tetején műanyag van. De hát az összes ilyen. -
MasterMark
titán
Üdv
Tudtok valami olyan jó ébresztőórát amivel a hétből 5 napra legalább külön ébresztést lehet beállítani, és ezt ismétli is minden héten? Ja és olcsó legyen.
Switch Tax
-
Met
nagyúr
-
EmberXY
veterán
-
nagyúr
válasz MasterMark #16121 üzenetére
Vehetsz vmi gagyi Casio karórát pl., az is tud ilyesmit, ha jül emlékszem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz philoxenia #16124 üzenetére
Jaja, ezekre gondoltam, az ilyen öregbácsi órákra, azok tudják ezt a funkciót. Hasonlót kaptam a 8-os ballagásomra '93-ban, az is tudta ezt a funkciót, meg telefonszámokat jegyzett meg, meg memót, meg ilyeneket. Nagyon szerettem, és a mai napig megvan és működik.
E!
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Vásároltam egy telót, melyhez az eladó korábban a vásárláskor kötött egy Generáli, úgynevezett Genelektronik készülék biztosítást.
Megkaptam a kötvényt, benne a teló adatai, illetve az, hogy 17eFt. be lett fizetve, így a biztosítás él 2016.08.26.-ig. A biztosító ügyfélszolgálata azt mondta, vagy fél óra telefonálgatás után, úgy hogy a srác minden kérdésemre azt válaszolta: "megkérdezem" , hogy nem ruházható át, kössek másikat. Kérdeztem ha gond van akkor az eladó rendezze, Igen válaszolták. Ez marhaság szerintem, hisz aki eladta, hogy tudná a káreseményt hónapok múlva rendezni? Hisz már nem őt érte kár? Mert így az ő logikájuk szerint ez név+telóra szól.
Kérdésem, hogy átruházható-e ez a biztosítás? Tehát ha gond lenne, én használhatnám-e? Vagy ha eladom a telót, mert hirdetem, akkor a vevőm használhatná-e? -
philoxenia
MODERÁTOR
Nálunk készülékről lehetett átvinni az újabbra cserekor /T-s telefon/... Ellenben jól jött, mikor a mondott telefon tönkrement, adtak helyette egy másikat. Szerintem másik személyre nem ruházható át. Nincs jogviszonyod a biztosítóval, lényegében ez egy szerződés, azt meg nemigen lehet átvinni másik személyre.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz philoxenia #16127 üzenetére
Na, hát mondom, hogy öregbácsis
Én mondjuk nem hordok semmilyen órát, mert minden zavar a kezemen, szal se gyűrű, se karkötő, se óra, se semmi.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
embe
nagyúr
válasz philoxenia #16128 üzenetére
Ok. Olyan nekem is volt, mármint T-Mobilos. De itt az a helyzet, hogy előre ki lett fizetve, és vissza viszont nem adják a pénzt.
Igen jogviszony. Viszont valahol olvastam, hogy a Ptk. nem igen rendezi ezt a kérdést. Több Uniós országban az a joggyakorlat, hogy ez így "továbbvihető".[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz MasterMark #16132 üzenetére
Ha van vezetékes telód kérhetsz ébresztést minden nap más ídőpontra.Addig csörög amig fel nem veszed.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MasterMark #16132 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz philoxenia #16134 üzenetére
Ez tud 5 napra külön ébresztést, hetente ismételve?
Egyébként instant agyérgörcsöt és szívrohamot kapnék, ha ez eltalálja a tévémet.
Switch Tax
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MasterMark #16135 üzenetére
Asztaliban szerintem nincs olcsóban olyan, vegyél karórát és tedd messzire az ágytól hogy fel kelljen kelned.
-
Bjørgersson
félisten
Az miért nem opció, hogy előző este állítod be az ébresztőt?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #16137 üzenetére
Lusta.
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #16138 üzenetére
...
-
forintuser
őstag
Instant álmatlanság. Tizedik éve kelek hajnal háromkor óra nélkül.Az esetek 90%-van.
Holnapkészítést vállalok.
-
MasterMark
titán
válasz philoxenia #16138 üzenetére
Pontosan. A beállítgatást lehet elfelejtem. A messze rakás nem működik, már telefonnál is próbáltam. (Sikerült úgy kinyomni az ébresztést, hogy nem emlékeztem rá. Pedig az asztalomra raktam a telefont, amihez biztosan ki kellett hogy kelljek az ágyból.)
Switch Tax
-
EmberXY
veterán
válasz MasterMark #16141 üzenetére
Úgy felkelsz és tevékenykedsz, hogy nem emlékszel rá?
Akkor nem ébresztő kell, hanem rácsok és őrség...Up the Irons!
-
nagyúr
Mi most a legjobb WLAN chat progi? Belső hálón kéne kommunikáljon, netes chat programokat nyilván ismerek.
Szerk.: Ja, PC-k, notik között múkodne.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
sziasztok
az albértelembem megadta magát a zár.
tudtöok valakit, aki olcsót kifúrja és tesz bele másikat?
a főbérlőt este szeretném csak felhívni ezzel
sajnos csak 8-9 fele tudok hazaérni melóhelyről ....
.-(de be kellene ma valahogy jutrnom, meg holnap reggel be kellene valahogy zárnom .-(
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
kovacsroli
senior tag
-
rii
nagyúr
válasz kovacsroli #16147 üzenetére
köszönöm .-)
az jól hangzik
pbálok nézni valami 0-24-estpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Politika
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest