Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz marilllyo #17248 üzenetére
Az attól függ, milyen célból utazol, pl fesztivál/rendezvény/szórakozás rövid időre, vagy egyéb magánjellegű célból, esetleg hosszabb távra. Előbbinél euró is jó lehet, utóbbinál mindenképp korona is kell, mivel az a hivatalos fizetőeszköz, hiába eu-tag, az euró nincs (még) bevezetve, pont mint Csehországban, így pl. a boltokban nagy valószínűséggel csak azt fogadják el.
Több dolgot is szem előtt kell tartani:
- Itthon éri-e meg koronát váltani forintból/euróból, vagy odakint euróból, akár jelentős különbségek is lehetnek
- Ha marad pénzed, a koronát vagy eurót célszerűbb-e hazahozni.Amikor mi Csehországba mentünk a nyáron egy fesztiválra, eurót vittünk ki, ott jobban váltották koronára, mintha itthon forintból koronát váltottunk volna, jobban jöttünk ki, és csak annyit váltottunk át, amit el is költöttünk, nem rohadt ránk itthon a cseh korona, megmaradt az euró...
Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
Milyen webáruházban érdemes 10e Ft alatt széldzsekit keresni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #17254 üzenetére
Amelyikben találsz...
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #17255 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #17256 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #17258 üzenetére
Köszönöm!
-
0.44
tag
Udv, milyen weboldalon keresztul erdemes egy olyan repuloutra jegyet venni, ami a vilag masik felere szol es 2 atszallasos? Skyscanner?
-
DrojDtroll
veterán
Mi Kínába mentünk. Párizsban és Kínában kellet átszállni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #17259 üzenetére
Remélem találsz, mondjuk online azért nem szeretek ruhát venni, mert nem tudom, jó lesz-e a méret.
-
krizmo_
addikt
válasz philoxenia #17262 üzenetére
Plusz az is ott van, hogy nem is biztos hogy jól áll, meg ha felveszed, lehet magadon nem is tetszik. Mondjuk ezek a méret dolgok elég érdekesek az utóbbi időben, minta megváltoztak volna... Sok márkának eltér a ruhamérete.
-
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Van itt esetleg zalaegerszegi topictárs? Szükségem lenne kis segítségre...
-
0.44
tag
válasz DrojDtroll #17261 üzenetére
Mar neztem oket, illetve ajanlatot is kertem, de oda, ahova en repulnek nem vallalnak utat
-
Laca1212
őstag
válasz DrojDtroll #17266 üzenetére
Köszi, megyek oda.
-
Üdvözlet!
Az volna a kérdésem, hogy egy címlapos írás esetén mennyi az átfutási/ellenőrzési idő, ami után kikerül, vagy bármelyik döntés esetén kapok e bármiféle visszajelzést a szerkesztőségtől?Válaszaitokat előre is köszönöm
But who is watching the guardians?
-
customer114
őstag
Sziasztok!
Családi videókat kezdtem átvinni kazettáról, laptopra. Átvinni .avi kiterjesztésbe sikerült, azonban ezek hatalmas méretűek (1 órányi felvétel ~13giga helyet foglal: KÉP), átkonvertálva - ezt lehet rosszul csinálom - mp4be pedig borzasztóan romlik a minősége. Segítséget az átkonvertálásba szeretnék kérni: mivel? milyen beállítások mellett? milyen formátumba érdemes? A cél a minőség megtartása, de a méret csökkentése lenne.
Ha van olyan topic PH-n, ahol ezt hamarabb megválaszolnák, annak a linkjét is megköszönném.
-
válasz customer114 #17270 üzenetére
Én a Format Factory-t ajánlanám, de már az elkészült átvett anyaghoz. Rengeteg formátum, semmi minőségromlás (bár ez az alap videótól függ) és hatalmas méretcsökkenés. + egy csomó lehetőség, akár ugyan abba a formátumba is átküldheted, romlás nem lesz
But who is watching the guardians?
-
nagyúr
Az attól függ, milyen témában írtál, mennyi egyéb feladatuk van a szakiknak, és hogy a tartalom/téma alapján hova és mikor fogják beilleszteni, így a készre állítástól a megjelenésig eltelt idő néhány naptól 1-2 hétig változhat, mindenképpen értesítenek, főleg, ha van az írásban javítani, finomítani való.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
Úgy nem lehet veszteségesen tömöríteni, hogy semmi minőségromlás se legyen.
customer114: Milyen beállításokkal tömörítetted át és milyen programmal? A forrásfile-ok biztosan jók? Nem árt azt is ellenőrizni.
Egyébként ez a két szaktopic: Video digitalizálás és ez Video konvertálás
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Rendes munkanap szerinti menetrend, nyitvatartas szerint mukodik ma az orszag?
-
fess
őstag
válasz Bjørgersson #17281 üzenetére
Elvileg szombati menetrend, nyitvatartás...
-
-
válasz #50751744 #17284 üzenetére
Frissítetted 10re, meggondoltad magad és 10et raktál fel? Ez nem teljesen világos..
Na mindegy, ha nem csináltál winchester formázásokat, akkor benne lehetnek a géped regisztrációs adatai, a microsoft lekérheti, ha jogtiszta rendszerrel felléptél a netre, mert esetleg volt benne (szokott) microsoft kémprogram és észlelte már a regisztrációdat. Nem ez az egyetlen rendszer, amely ezt csináljaBut who is watching the guardians?
-
-
-
törölt tag
Semmilyen fiók nem kell. A hw aztonosítókból generált egyedi azonosító alapján bármikor be tudja azonosítani a géped, amennyiben nem változtattál az alapvető alkatrészeken. Ebből pedig tudja, hogy már lett azon a gépen aktiválva W10, így nem kell semmi kóddal szórakoznod.
-
-
Out
addikt
Ezt a kérdést látom a fórum topik alatt:
Te egy prémium csóka vagy, nem?
Tulajdonképpen mi a kérdés? Elemezzük ki!
Én egy ember vagyok, nem csóka. Ha jól tudom a csóka az egy madár, ergo a kérdés feltevője azt képzeli rólam, hogy egy palimadár vagyok? Méghozzá egy prémium palimadár, amit megint csak nem tudom, hogy mit jelent.
A prémium az tulajdonképpen valami minőséget jelképez, tehát a kérdés, hogy én egy minőségi palimadár vagyok-e? Viszont a kérdést még most sem értem.
Tovább gondolva a dolgot, rájöttem a megoldásra. A prémium az lehet valami nagy dolog vagy a legnagyobb valami is, a palimadár pedig tulajdonképpen egy idióta ember.
Tehát a kérdés magyarra fordítva:Te egy nagy idióta vagy, nem?
Nos a válaszom, nem, nem veszek prémium tagságot.....
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Nem rossz!
De akkor elemezném én is, a mai fiatalok anyanyelvével, a szlenggel!
Csóka; Tesó, haver, ismerős, baromarcú, eladó, vagy bármi, amit embernek gondolnak.
Prémium; Az ő körükben olyan az, mint anno nekünk volt a V.I.P. helység, belépő, különleges rang.
Szóval te - ha téged szólított meg - szerinte - vagyis nem szerinte, mert erre kérdez - egy különleges tag vagy-e, esetleg egy magasrangú baromarcú?!
Vagy egy boltvezető vasárnap a saját kasszád mögött... Esetleg érdeklődött eladó holmik után?
De lehet, meglátott benned valakit, valaki magas tekintélyű felséget és segítséget kér tőled. Vagy egy csillámpónit... Yep. Ez lesz az!But who is watching the guardians?
-
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest