Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
haromegesz14
aktív tag
Csokornyakkendőbe menni esküvőre gáz?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz haromegesz14 #17753 üzenetére
Csak magában? Eléggé.... Legalább egy nadrágot illene még felvenni.
-
nagyúr
válasz haromegesz14 #17753 üzenetére
Ha pincér vagy, eseteleg Mikó István, akkor nem.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
Szerintem első- és másod is bele van számolva.
Nálunk apai ágon hatan voltak testvérek, onnan van 11 unokatestvérem, anyai ágon van 1. De ha az ő szüleik testvéreinek is vesszük az unokáit, akkor anyai nagyapámék 13-an voltak testvérek, olyan 30-40 gyerekkel, akiknek a gyermekei a másod unokatestvéreim (Jól tudom én ezt? ) anyai nagyanyámék 3-an, apai nagyanyámék 5-en, apai nagyapámék megint 6-an.... Ha összerázzuk, akkor nem olyan elrugaszkodott a 100 körüli szám.(#17755) Jorus : Vagy Bodrogi Gyula (SZCSP)
-
Bjørgersson
félisten
Egyébként az?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
törölt tag
válasz philoxenia #17761 üzenetére
Az összes közvetlen apai unokatesómmal tartjuk a kapcsolatot, összejárunk, segítjük egymást. Az anyai unokatesómat ma már ritkán látom, mert az ország tulsó felébe költözött, de nem vagyunk rossz viszonyban.
Másodunokatestvérek közül eddig olyan 10-12-t ismertem meg a különböző családi összejöveteleken direktben, és vagy 20-at csak láttam. -
törölt tag
válasz philoxenia #17763 üzenetére
Ez ilyen. Évente párszor összejön a szűk Tóth család valamelyik apai nagynéni vagy nagybácsi kertjében. Olyan 30-40 fő is össze szokott gyűlni, az 6 testvér a párjával, meg a gyerekeik és az unokák. És persze akihez megyünk annak a párjának is jönnek rokonai. Így aránylag könnyű a távolabbi rokonokat megismerni.
Egy ilyen bulin egy vacsi kb olyan mint a régi olasz filmeken... -
törölt tag
válasz philoxenia #17765 üzenetére
Inkább a tömeg, és a hangzavar miatt hoztam fel ezt így példának, de köszönöm érdeklődő kérdését. Tésztapárti vagyok, nem unom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #33253120 #17766 üzenetére
Csakahús.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #17767 üzenetére
Tésztával.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #33253120 #17768 üzenetére
Tied az én részem is. Tésztákat csak olasz kajaként szeretem, egyébként nem kifejezetten.
-
pjen
félisten
válasz Bjørgersson #17769 üzenetére
+1
-
Met
nagyúr
Mission Impossible
Valamelyik nap (hétvége környékén), valamelyik topicban valaki linkelt egy oldalt ami olyasmi mint az ebay de ott készítők árulják a cuccaikat, ékszer stb.
Ha jól rémlik valaki kérdezte hogy egy bizonyos helyről merjen e rendelni ékszert és akkor ajánlották a másikat.Valaki esetleg tudja a linket?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Bjørgersson
félisten
Böngésző előzmények közt nem találod?
-
Met
nagyúr
-
Spet
addikt
Etsy?
Vagy van a magyar a MeskaHogy aktuális legyek én is, Van egy kis merevlemez mágnes "gyüjteményem" otthon amik még az eredeti vaslemezhez vannak ragasztva (és sok helyet foglalnak). Kérdésem az lenne, ha felmelegítem akkor a ragasztás elenged, vagy marad a véső kalapács módszer?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
nagyeve
újonc
-
Sziasztok!
Az elmúlt időben erősen nézegetem a kínai márkák telefonjait, váltás szándékkal.
Elsőnek a jelenlegim nagytestvérét, egy Doogee Y200-at néztem ki, de túl nagy számomra. Azután egy Bluboo XTouch volt az alany, de túl nyújtott, bár nagyon szép volt. Következő kinézettem egy Elephone P5000 volt, de undorítóan nagy az alsó gomb körüli kihasználatlan rész.
Végül a választásom az Elephone P3000S készülékre esett.Csakhogy!
- Egyik helyen azt írják, hogy 3GB RAM-ja van, másik helyen azt, hogy csak 2GB.
- Egyik helyen azt írják, hogy 720p a képernyő felbontás, máshol meg azt, hogy 1080p.
- Egyik helyen azt írják, hogy 13,3 és 8 MP-s kamerái vannak, valahol azt, hogy 7,8 és 8 MP.
- Egyik helyen azt írják, hogy 32Bites 8 magos procija van, máshol hogy 64Bites 8 magos...Valaki találkozott már ezen készülékkel? És hogy van ez? Innen akarom rendelni, mennyi az esélye, hogy mit kapok?
Illetve ha ezt a képet megnézed, akkor jól látom, hogy az akku feletti 2 szabad érintkező egy beépített wireles?Vagy ha nem ide tartozik és van jobb topic, akkor kérlek linkeljétek be azt.
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
-
leslieke
Jómunkásember
Akkumulátoros fűnyíróval van valakinek tapasztalta?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
letepem
aktív tag
válasz leslieke #17785 üzenetére
Akkus szegélynyíróm van, szerintem baromság. Legalábbis nekem nem tetszik nagyjából 15-20 percet használhatod kis füvön, de ha pöppet nagyobb a gyep ba*hatod! Mondjuk én motoroshoz vagyok szokva és azért vettem, hogy a nőneműek is képesek legyen megoldani a fűnyírás kérdését, ha nem vagyok itthon , persze azóta is csak én nyírok füvet
[ Szerkesztve ]
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
letepem
aktív tag
válasz Melack #17792 üzenetére
Nem igaz, hogy gyorsabb, főleg ha a fűnyíró is motoros! A motor szegélynyíró előnye, hogy bármekkora füvön átgázolhatsz! Ellenben, ha rendszeres fűnyírásról van szó, akkor egy kis 30-40 ezres motoros fűnyíró kenterbe veri. Arról nem is beszélve, hogy bármennyire próbálkozol sosem tudod olyan szép egyenletesen lenyírni!
Ilyen kis telekhez megfontolnám a sima elektromos fűgyűjtős nyírót, nem kell kevergetni a benyát, gyertyát karbit tisztogatni, etc... Nem nehéz dolgok ezek, csak nem biztos, hogy mindenki akar vele foglalkozni vagy alkalmas rá
Én itthon 2-300 négyzetméter és telkünkön is nyírok, ami 3-4000 négyzetméter, kis szőlős. Itthon elektromos van + motoros fűkasza kint traktor.
[ Szerkesztve ]
látok, hallok, érzek és gondolkodom.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz letepem #17796 üzenetére
a sima elektromos fűgyűjtős nyírót, nem kell kevergetni a benyát, gyertyát karbit tisztogatni, etc..
Na pont ezek miatt szemezek az akkus verzióval mert ott még nem kell az elektromos miatt a kábelt ide-oda dobálni, amivel rengeteg idő elmegy.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz customer114 #17799 üzenetére
Ha kihozzák miért ne?
Képben vagyok, hogy a benzinesnél nincs kábel..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest