Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz zs-mate #52888 üzenetére

    Jah, értem. Azt hittem bekapcsol, csak épp nem csinál semmit. Akkor nem képet nem ad, hanem be sem indul. Ez esetben a ház gombjainak bekötését is nézd át, mozgasd meg.
    Néha annyira nem jó :) Mikor belöknek egy-két noti olyan bajokkal, hogy "kicsit meglocsolták", illetve "itt van, demmi baja, csak két éve nem kapcsolták be most meg nem indul"... Persze akadnak azért gyöngyszemek is, meg tényleg szeretem mojolni ilyesmikkel.

    (#52889) Mika1227Nem kell módosítanod a bios-t neked! Frissítened kell. Amit linkelsz az világosan mutatja, hogy melyik verziójú bios óta(!!!) van támogatva a processzor. Azaz felteszed a legfrissebbet és az utolsó ikro kód integrálásig az összes proci futni fog a lapban.

    (#52890) Mikeee89 Millió megoldás van erre. 2-3-4 pines, pwm-es hosszabítók, elosztók, molex/sata átalakítók, elosztók, fordítók. A házhűtés topicban még lehet vehetsz is pár százért ;) Néhány ottani őslakó szívesen segít neked ebben.
    Szerk: Itt nézz szét

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák