Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz kisscsaba925 #52814 üzenetére

    A proci ki-be kimaradt? Érdemes a lábaknál hajlott, törött, görbültet keresni. Okozhat az is ilyet. Illetve a proci hűtő is képes "túlhúzni" az alaplapot, ami megintcsak kontakt hibát okoz a proci lábainál.

    (#52816) snake1977 Az ismi gépén frissítsetek bios-t ha van kiadott újabb verzió. A vásárolt táp nem tudom mennyire ajánlott vétel a tápajánlós topicban. Lehet továbbra is az a gyenge láncszem. Egyik kimeneten sem ad képet, a ventije sem pörög fel induláskor?

    (#52817) bencze94 Mindkét megoldás működhet. A ventivezérlőt is kötheted a kimenetek egyikére, meg a ventiket egyesével. Ha a ventivezérlős megoldást csinálod, akkor szerintem nem egyesével, hanem közösen vezérled őket a vezérlővel, mert nem hiszem, hogy így külön-külön látja ezen ventiket az alaplap. De ez nem az én asztalom :)

    szerk:
    (#52813) tknof1871 A közelség nem rizikó mivel a műanyag oldala lesz a vga-nak a bővítőkártya felé. A működési tutiság már ingoványosabb. Nem biztos, hogy ilyen igénybevételre fejlesztették a G41-et. Azért a szolgáltatásokkal szembeni elvárásaid igen nagyok, még a vason meg spórolsz ezerrel. Nem mondom, hogy nem működik, de a nagyi 100. szülinapján készült fotókat, biztos nem egy ilyen rendszeren tárolnám. Elhiszem, hogy jó, meg bírja jelenleg, de kb mindenórás már az az alaplap. Gondold át és mérlegeld. Pár ezrest még próba erejéig is megérhet. (ebay-ről lehet még 2k sincs)

    [ Szerkesztve ]

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák