Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz Soká #9370 üzenetére

    nem ragaszkodtam a hülyeségemhez, csupán elmondtam a véleményem, de mint az ilyenkor lenni szokott, volt, aki kötelességének érezte a kioktatást. Lehet hogy épp te voltál az egyik, ahogy a "mellékelt ábra is mutatja", most se hagyod ki.
    Az olyan segítséget nem köszönöm, meg, amikor egyik kézzel felsegítenek, a másikkal meg a középső ujjukat mutatják, és elmondják, milyen hülye vagyok, hogy elestem. Úgy látom, neked jelent ez hiúsági kérdést, mert újra szükségét érezted, hogy fényesítsd magad ez ügyben.Pedig én neveket nem említettem, nem volt szükség reagálni rá.
    És valóban, azóta nem követem el az a hibát, tehát nem ragaszkodtam az elkövetett hibához, csupán a tanárbácsis okoskodást nem szeretem, akkor sem , ha igaza van az illetőnek.

    Azt meg én nem értem, miért csodálkozol azon, hogy két különböző fórumon, két különböző nicken írok. Ez nem a nevem, ez csak egy nick. De egyáltalán nem titkoltam, hogy mindkét nick mögött én vagyok, te is hamar rájöttél.
    Én leírtam, hogyan jártam egy másik fórumon. Leírhattam volna hogy épp a csavarboltban, vagy a strandon jártam így vagy úgy, az nem lenne kutyulás, de ha egy másik fórumon történt esetet írok le, az már igen? Miért?

Új hozzászólás Aktív témák