- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodamester10
őstag
Mit mondjak nem a legjobb most a GO,ennyi töketlen dombon kempelőt nem láttam még.Pozitívum,hogy hamar bedob a nap bármely szakában,a másik pozitívum,hogy megint tier 5 től elérhető a GO.Ruszkiknak még tanulni kell ezt a játék stílust,játszom a PVP-t is de nem rajongok érte.
-
_Szasza_
tag
Na, ki tudtam próbálni én is végre milyen lett. Hát rohadt jó... Max fél perc várakozás és csak 15v15. Maximum +1 tier, de 80% ban azonos. Fel sem fogom, ezt miért nem lépték meg már kb 1 éve vagy régebb óta. Ami a játékmenetet illeti, én sokkal pörgősebbnek érzem. Nincs szarozás, 1000 - el pörög. Nagyon jó lett.
-
CHaooSS
őstag
DEVELOPER DIARY: BATTALION CONTRACT MISSIONS Ez eléggé gáz..
"I'm entirely sure it will be a great comfort to know both teams have the same numbers of Hadeses while that 6500HP ATDU with increased armor / 3s reload M8 / whatever just sh*ts on every player that is only worthy of playing regular things.
I'm not going to play PvP anymore from the moment those tings are introduced, simple as that, I didn't start playing this game to be free damage for a handful of players running around in broken OP BS."Szívemből szólt
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
ughhh
senior tag
Végre jó lett a játék, bármikor van 10mp alatt csata minden tierben.
Ajándék tank Jarmila II Monster
[Jarmila II Monster]3-at kell kattintani mire bezsákolod
-
ughhh
senior tag
Megy a tavalyi garázsnyitogatós dili Tavaly nyertem 4es, 6os, 8as prémtankot.
-
1malacka
csendes újonc
Az ajtó nyitás után hol találom a ládát? A játékban nem kapok plusz ládát.
Aw malacka1
-
Dewri
aktív tag
Ránéztem már én is erre több mint egy év után. Gondoltam kipróbálom a Merkavát, anno az nem is volt, kihúztam fullosra szabad xp-ből, új parancsnok is érkezett. Már a menüben rengeteg változás van, és sok az új jármű, csomó ládát is kaptam kezdésre, rengeteg booster meg prémium bizbaszom is van még régről, jó lesz ez..
Első PvP csata, Pipelines pálya, ami régen is volt. Kevéssel indulás után már spotoltak, az első fedezékig nem értem el és már hiányzott a tank hp háromnegyede, persze nem látszott mi lő, de vagy hárman legalább megcsaptak. Elértem a fedezéket. Kinéztem, hogy esetleg lőjek valamit, annyi is volt. Orosz LAV600 szakasz (nem láttam őket, de a bejövő találatjelző kiírta, hogy azok szednek szét éppen...), nyilván látják az egész pályát már a kezdőpontról, sok az esély MBT-vel bármit is csinálni...
Uninstall megvolt, ez továbbra is egy wot DLC kategória, de a világháborús tankok miatt a wot hangulatosabb és a lecserélt grafika óta szebb is, ha esetleg azért ülnék le a gép elé, mert szenvedni akarok (de nem...).
-
_Szasza_
tag
Valóban kár 1 csatából következtetéseket levonni. Pláne most, a globál szerver után. ~3000 csatám van PVP - ben, és volt egy közel 1 év szüntetem is. Most kezdtem újra, de gyakorlatilag lehet újra tanulni az egész játékmenetet, legalábbis ami engem illet. Az eddigi 3v3 pvp menetek csökkentett pályaméretekkel arra voltak jók, hogy kb elfelejtsek mindent. Ahogy írtam nemrég, borzasztó nagy a dara, néha már-már túlságosan nagy a pörgés egy egy meccsen, ami mellett 1 hiba és vége, lehetsz bármilyen páncélozott géppel. Sok jó játékos mozog magasabb tierben.
Az tény, hogy szerintem elférne egy kis újra egyensúlyozás, mert vannak gépek, amik borzasztó erősek. Nekem jelenleg pl az ajándék 99A2-140 - el van bajom, nehéz mit kezdeni vele és 1000 - eket beléd ver + szemből gyakorlatilag átlőhetetlen. Általában jó játékosok kezeiben is van, így 1v1 ben "szinte" lehetetlen letolni. A másik kedvenc a marder2 prémcsi gép, ami igazi no skillre sikerült a pele vagy hesh lövedékével.
De a lényeg, hogy végre játszható lett.
-
scyllarus
veterán
válasz blanky #14119 üzenetére
Én is azt vettem meg a potya aranyból.
Más: elég egy kifakadás, és máris kétheti hszmennyiség születik fél óra alatt.
Ha ezt korábban tudom, időnként bedobtam volna egy panaszt"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
blanky
tag
Az M1128 a valóságban is durva
-
ughhh
senior tag
válasz SpongyaBob #14122 üzenetére
loot boxban lehetett nyerni, ajándéknak nem mondanám, Állt is a bál, NA player 100 db 100 dolcsis ládát vett és nem volt egyikben se az áhított tank Persze több száz év prémium, tonna arany, stbt azt nyert, de 140 -es csővel tankot azt nem
-
_Szasza_
tag
válasz SpongyaBob #14122 üzenetére
Valóban, pontatlanul írtam, nem potya ajándék volt, hanem ahogy írták, loot box.
-
Gubu0101
veterán
Kicsi szerverösszeomlásvan
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
yodamester10
őstag
Ma du 5 től felléptem go-ra,és szomorúan tapasztalom,hogy korlátlan mennyiségben lehet megint artyzni.Na itt fejeztem be amíg ezen nem változtatnak.30 játékosból 16 arty volt.Normális ez a noob mycom?
-
scyllarus
veterán
válasz yodamester10 #14129 üzenetére
Egyedi event csak a hétvégére.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
blanky
tag
válasz yodamester10 #14129 üzenetére
Én kifejezetten élvezem! A "régi" időket idézi
-
SpongyaBob
veterán
Ezeket a szerződéseket csinálja valaki PVP és PVE-ben? Elég idegesítő hogy többször is megcsinálom tutira, de nem adja meg..
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Sunsetjoy
tag
Akit érdekel a játékhoz egy magyarítás, amelyet én készítek, az itt mindig megtalálhatja az aktuális, legújabb változatot:
http://users.atw.hu/sunsethungary/armoredwarfare.htmlA Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/
-
bela455
csendes tag
Kosz
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Hannibal78
csendes tag
válasz Kean_Sorbo #14138 üzenetére
Igen. Másik problémám. RU szerveren lépek be, akkor ott a kurzorral mindig fél cm vel fentebb kell kattintani. Nem tudom, mit hogy kellene beállítani. az eu szerverről lépek be ott nincs ilyen gond.
Sajnos aRU szerveren van a több prémium tankom, illetve kifejlesztés, és nem tudom őket összeboronálni, hiába globális szerver van.. -
scyllarus
veterán
válasz Hannibal78 #14139 üzenetére
Ezt hogy? Nekem összeboronálta magától az EU-NA szervereket.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Hannibal78
csendes tag
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Hannibal78 #14142 üzenetére
Itt a TS címünk: slls.ts3dns.hu
Holnap este 6 körül már elég sokan fenn leszünk, és itt tudunk neked segíteni. Gyakorlatilag nálunk mindenki dupla accounttal rendelkezik, és van egy pár guru a csapatban, aki mindent tud a játékról.
Azért kérdeztem a korod, mert mi itt a 30-40-es korosztályból vagyunk.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Hannibal78
csendes tag
válasz Kean_Sorbo #14143 üzenetére
felvettelek.
-
bela455
csendes tag
válasz Kean_Sorbo #14138 üzenetére
Van aki 68-as?
-
Hannibal78
csendes tag
válasz Kean_Sorbo #14146 üzenetére
Én szívesen csatlakoznék klánhoz. Tarczay78
Köszi
Viktor -
blanky
tag
válasz Hannibal78 #14147 üzenetére
Én is, de csak szigorúan öregfiús csapathoz....
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest