- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Szasza_
tag
válasz yodamester10 #13600 üzenetére
Mire gondolsz?
-
gubabela
senior tag
Nekem jobban tetszik mint az előző, bár a kreditből megint faragtak. Viszont az artyk megint jók lettek.
-
scyllarus
veterán
Elég szomorú, ha egy új nagyobb patch kapcsán csak ennyi és ilyen színvonalú hsz születik.
(Tisztelet a kivételnek)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Lacsu
csendes tag
-
_Szasza_
tag
Ezt se nagyon értem... Alap lőszerekkel is át lehet ütni mindent. Legalábbis a gyenge pontokon.
Ezek szerint egyedül vagyok akinek bejött a frissítés? (Nagyon halkan jegyzem meg szerintem még jó irányba is halad.)
Örömmel tapasztalom, hogy helyre rakták a ghostfield go pályát is. Láttam jön a 9,10 es kínai is. A Type 99 konkrétan egy vadállat így ebben a formában és (bár nincs) az új ággal is lehet boldogulni. Legalábbis ahogy ellenként tapasztalom őket.
Ami számomra kicsit fura, az az ATDU és a AX töltési idejének nagysága, meg az, hogy a go - t feltöltötték pvp pályákkal, de nem valami átgondolt formában.
-
scyllarus
veterán
Ugye, te is érzed, mennyire más ez a hsz, mint az előzőek?
Konkrét baja a játékkal bárkinek lehet, normális hangnemben közölheti is, erre való ez a fórum.
Nem kell, hogy dicsérje mindenki, szabad a véleménynyilvánítás. Az értelmetlen fröcsögés meg másik kategória."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Lacsu
csendes tag
válasz _Szasza_ #13606 üzenetére
Sajnos nincs igazad. Hétvégén néztem, PVE puha célpontot a Challi robbanó lövedéke 30%-ban sebez úgy, hogy jó játékos vagyok remek technikával. Tehát nincs magyarázat. Csak AP-val lehet 70-80%-ban találni, és ezzel más sem lehet másképp, talán csak a kivagyiság mondatja.
Plusz értem, miért akarták nehezíteni a PVE hardot, de sajnos nem kiszámítható így tanulni sem lehet belőle. A bot spot nélkül célzás nélkül levegőbe repülve 5 másodperc alatt szétszed egy Chellit. Ebből hogy tanulnak meg a kezdők játszani. Én több év rutinnal sem tudom csak minden harmadikat lehozni.Ooo! Nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel!
-
Angel1981
veterán
válasz scyllarus #13604 üzenetére
Az új patch kapcsán kipróbáltam én is (egyébként parkolóban van továbbra is).
Szerintem előnyére változott - de miért is? Mert megint egy lépéssel közelebb kerültünk a B2.0 előtti állapotokhoz (mint az előző patch-el).Végre nem porcelánból vannak a lövedékek - mint a B2.0 előtt.
Kicsit használhatóbbak az autocannonok - mint a B2.0 előtt, de persze azért nem annyira.
Nincs 1000 mm-es oldalpáncélja a ligtok és az AFV-k jelentős részének - mint a B2.0 előtt.
Ismét 4 fajta lövedék slot van - mint a B2.0 előtt.
Nem kap sebzésbónuszt az APFSDS, így nem annyira OP - mint a B2.0 előtt.Kicsivel szebb lett a játék, de vannak új grafikai bugok (legalább is nekem).
A garázs, és a felülete továbbra is vacak, tipikus példája annak, amikor a szépség az átláthatóság rovására megy: az ACTION felirattól jobbra és balra továbbra is nagy felületek vannak kihasználatlanul, míg az alatta lévő, sokszor használt parancsok (daily challenge, inventory, stb.) és a bónuszjelző piktogramok továbbra is körömpiszok méretűek. A jármű tulajdonságait / teljesítményét szemléltetni akaró "státuszcsíkok" teljességgel uninformatívok, feleslegesen foglal el minden pixelt a képernyőn.
Visszasírom a régi garázst annak minden UI-jával együtt, és itt most nem a megszokás beszélbelőlem, nem, mivel azt zöldfülűként is tökéletesen átláttam azonnal, itt még sok órányi játék után is összevontam a szemöldökömet, hogy akkor mi hol is van?Egy dolog van, amit határozottan pozitívumként tudok emlegetni; a jelenlegi 4 db T10 MBT esetében tényleg képesek voltak divergenciát elérni, pedig nincs könnyű dolguk, hiszen korunk MBT-i nagyon hasonló elvek mentén készülnek. Ezt kéne fent tartani a jövő MBT ágaira is (amik persze ki tudja, hogy mikor jönnek? )
Sziasztok!
-
KaLeun
senior tag
Ha pvp-t szeretnék játszani akkor gyakorlatilag mehetek (új acc) a ruszki szerverre?
[ Szerkesztve ]
Cila
-
scyllarus
veterán
válasz KaLeun #13610 üzenetére
Gyakorlatilag igen.
Esetleg este van esélyed az eu-n, bár a korai boostok miatt inkább csak magasabb tierekben."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Lacsu
csendes tag
Erről beszélek. Olyan nehéz a PVE, hogy csak 10-es MBTvel lehet lehozni (ha mind az 5 az), és így használhatatlan a 8 prém tankom, ez meg ennyit hoz, na leshetném, mikor jön össze 50-80 milla! Csoda, hogy mindenki lelép?
Ooo! Nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel!
-
Zolee_70
senior tag
Nagyon régóta nem játszottam az AW-al. WOT-ot kicsit unom, játszanék újra, de legutóbb nem volt játékos, 2-3 percet kellett várni, mire bedobott egy csatába (random, botok ellen nem szeretek menni). Most is így van, vagy javult a helyzet?
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
Angel1981
veterán
válasz yodamester10 #13614 üzenetére
Eltörölni nem kéne, csak jelentős mértékben csökkenteni a jutalmazását, főleg kreditben.
Sajnos már nagyon elkényelmesedtek a PvE játékosok, ha ezt meglépnék, sokuk egy az egyben feladná a játékot - ezt 2015 Q4-ben kellett volna meglépni, amikor még nem forrtak úgy ki az igények.Zolee_70: sajnos igen - csúcsidőben (17-21 óra), és a hétvégén valamivel jobb a helyzet, de akkor is főleg T7-T10-ben.
[ Szerkesztve ]
-
kesa_hun
csendes tag
A pve + a go 1 nagy gagyi. Agyhalott össze vissza futkározós gyerekek játéka. Ott nem kell gondolkodni, csak megyek és lövök mint az állat. Sokan tapsolnak neki, sajnos" top klánoknak" képzelt emberei is.Hirdetik a felvételt de miért? mert a csapat 80%-a pve vagy go ban utazik. Fingja nincs a pvp módhoz. Sajnos a régiek megunják és ahogy én is, átmegyek az orosz szerverre. Ott legalább 20 másodpercenként élvezhetem a pvp csaták izgalmát.
-
Inc.corp.
tag
Üdv
A PVE abban jó,hogy nem kell stock járművel csapat csatában kínlódni,ki lehet részlegesen vagy teljesen fejleszteni.Valamint tudsz 12 órás és 1 csatás boostokat farmolni.A megoldás az lehetne,hogy a teljesen kifejlesztett járművel már nem engednének PVE csatát menni.A játékos hiányra pedig: orosz szerveren csak orosz IP-vel lehetne játszani. -
scyllarus
veterán
válasz Inc.corp. #13617 üzenetére
Ezek így, ahogy vannak, jó ötletek.
Max. annyi kiegészítéssel, hogy az adott járművel a maxra fejlesztéshez szükséges xp elérése után nem lehetne pve-re menni. Nehogy a kis trükkös emberkék egy apróságot ne fejlesszenek ki, pedig meglenne rá az xp."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Hajtos
csendes tag
válasz Inc.corp. #13617 üzenetére
Sziasztok !!!
Az orosz szerveren nem csak orosz ip-vel lehet játszani ez badarság, Én is ott játszok amióta az EU meghalt, ha van valakinek kedve szakaszban játszani persze pvp-t akkor keressen meg max tir .5 mert sem kedvem sem pedig energiám nincs, hogy megint tízes tankokat húz-ak ki, és ha lehet pve meg a global hősök kíméljenek ha arra kerül sor.
-
Hajtos
csendes tag
Sajnos ezen az egész játékmeneten változtatni nem lehet és Ők sem fognak, túl gyors volt a fejlődés mindenki számára minden földi jóval elvolt látva mindenki, ilyen boost amolyan meg prémium stb.. még a mai napig is lehetőség van egy héten egyszer prémiumot szerezni és ez sem fogja már meg az embereket , a többségnek valami plusz kellett volna nem pve meg global itt értem a klán csatákat pont mint a wot-ban ott sem a random élteti a klánokat, itt ez segítene, hogy újra népes legyen az EU szerver
-
myckey
veterán
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Angel1981
veterán
Üdv!
Felfedeztem egy pozitív hozadékú bugot.
Ha a csatabeli teljesítményedért ládát kapsz, akkor azt kétszer tudod kinyitni; egyszer a kiértékelő képernyőn, és egyszer az inventoryban. Nálam eddig 3/3 esetben működött, szóval valszeg továbbra is így lesz. -
noby
aktív tag
valaki találkozott ezzel mi ez?kidob a játékból
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
Nyethuszar
tag
-
Angel1981
veterán
válasz Nyethuszar #13630 üzenetére
Igen, amit közvetlenül csata után ad be, és ha jól teljesítettél, alul mutatja, hogy milyen ládát kaptál érte.
Én ki tudom nyitni ott is, dupla klikkel.Egyébként "jópofa", hogy mind a honlapon, mind a garázsban +100% kreditet és XP-t ígér, de "csak" +50%-ot ad hozzá az egész hétvégén. SS ígért hotfixet - holnap biztos meg is jön
-
Angel1981
veterán
Tegnap este megint kaptam ládát csatabeli teljesítményre, akkor nem tudtam duplázni - mondjuk ez az eset abban eltért a többitől, hogy a csatával együtt napi küldetést is teljesítettem, és egyszerre 3 láda jött az inventoryba.
Lehet, csak akkor működik, ha az az egyetlen láda van?
Végül is mindegy, a lényeg az, hogy elég sok random faktor van a programban, nem szabad komolyan venni.Pá!
[ Szerkesztve ]
-
ughhh
senior tag
Ha unod erre tessék: [link]
qrva jó játék -
Angel1981
veterán
Lelőtték a Cloud Pirates szervereit - zárt bétával együtt élt 1 évet.
Én már anno összevontam a szemöldökömet, hogy egy ennyire extrém ötletnek vajon mennyi követője lehet majd? De az tény, hogy eredeti játék volt.Nekem már meggyőződésem, hogy ez a My.com a Mail.Ru pénzmosó divíziója (bár, lehet, az utóbbi is az), mert ennyire hülye csúcsvezetése egy ekkora cégnek ennyi időn át egyszerűen nem lehet - ha valóban csak tisztán pénzt akarnak keresni a vállalkozásukkal.
Az AW-t is biztosan vezetik a pusztulásba - nekem az is rossz előjel, hogy hosszú idő után a legújabb heti ajánlatot csak valós pénzért lehet megvenni. -
Inc.corp.
tag
válasz Angel1981 #13635 üzenetére
Hát persze hogy csak a pénzhez van köze,mint mindennek.Az AW sem lesz soha 1.xxx verziójú(nyílt beta marad örökre),ennek pl.adózási vonzatai vannak.Jobban megnézve, problémás grafikai és logikai megoldásokat tapasztalhatunk,a játékmenettől elkezdve a kezelésen át a járművek leírásáig bezárólag.Az angol nyelvű szöveget pl.nem is angolszász emberke írta(hányta össze),Ezt a kivitelezési eljárást hívják -költséghatékonynak-.Minél kevesebb befektetéssel minél nagyobb netto valós bevétel elérése a cél,Minimum azért,hogy a fedezet is legalább nullára jöjjön ki.Ha pedig valójában hasznot is hoz,annál jobb.A többit pedig lepapírozzák.A háttér nem nagyon érdekel (a fél világ így működik),amíg úgy értékelem,hogy a pénzemért megkapom a nekem megfelelő szolgáltatást.
[ Szerkesztve ]
-
Dewri
aktív tag
A 0.16 óta nem játszottam itt, most fölraktam, hogy megnézzem mi változott. Hát a garázst jól megvariálták, ez elsőre feltűnt... Mentem egy PvE kört, T90, indul a game, nincs motorhang... Néztem a beállításokat, be van állítva minden maxra és minden működik is, csak a tank suhan hang nélkül. Ekkora fejlesztés volt, hogy közben minden tankot elektromosra cseréltek?
Majd még megnézem más tankkal, más pályán, de hang nélkül nyilván nem fogok játszani vele. 0.16.nál még volt hang... Mivel minden más játékban is van, így a winfost se rakom újra az AW miatt...
-
KaLeun
senior tag
válasz Inc.corp. #13637 üzenetére
Nem értek egyet ezzel a bétázással, ezen MMO-k folyamatos fejlesztés alatt vannak amíg le nem állítják a szervereket. Tehát onnan gyakorlatilag hagyományos értelemben vett teljes verziónak tekinthető, hogy bárki számára hozzáférhetőek és kemény pénzeket kérnek az extra tartalmakért (prém fiók v. jármű).
Itt bétának tekinthető az Alpha, CBT és talán az OBT. Sok esetben az OBT csak annyiban béta, hogy korlátozzák a hozzáférhetőséget, de már összemosódik az ún. "véglegessel" pl. nincs reset/wipe és elérhető a prém.
Cila
-
Dewri
aktív tag
válasz gubabela #13623 üzenetére
Igen, nekem is ez nem tetszett most. Szokás szerint bejönnek az okosok hard PvE-be csupa életképtelen puha géppel, kihalnak, de az újraélesztő csomagot nem használják, mert minek, én meg maradok egyedül MBT, szemben még sok ellenfél és persze időlimit, mert az aztán nagyon kell... Anno a Challenger 1-2 PvE-ben igencsak istenszerű volt, volt olyan, hogy 1-2 találat ütött csak be egy meccsen. Most meg pl a tier9 M1Aakárhány agyonpáncélozott amcsit úgy kicsapják 1 perc alatt szemből, mintha papírból lenne, T-90 szintén csak kapkodja a tornyát, hogy merre is kellene fordulni, mert nem lát semmit, de kapja a negyedelő lövéseket rendesen... Kellene a rakéták mellé esetleg atomtöltet is a botoknak, hogy még több legyen az esélyük 96-an nyerni 5 ellen (amiből ha 3 ér valamit, az már iszonyat jó arány...)...
Az örök wotos kedvenc is ugyanúgy befigyel mint régen: üres mezőn állnak a foglalókörben az ellenfelek, de NEM LÁTSZIK SEMMI, csak a sziréna szól. Látszik a ház, autó, bokor, az utolsó kis kődarab is a körben, de 3 böszme tank az nem, mert "nincs szpot"... Ezt mindig szerettem, rendkívül életszerűen van megvalósítva... (Kb, mint a hajós fosban mikor a tök nyílt óceánon "nem veszem észre" a 3 km-re levő hajót. A készítők nyilván életükben nem láttak a kádnál nagyobb vizet, mert ha láttak volna, akkor tudnák, hogy ez nem így működik...).
A töltésidő (a töltőképernyők, indulás, csata utáni töltés...) ugyanolyan fos, mint régen, ráadásul szinte minden csata már rég elkezdődik, mire végre bedob, pedig hallom, hogy már mennek a többiek, de még mindig a töltőképernyőt mutatja. Nem, nem a net szar, 50+/30+ net manapság mindenre elég, ami nem AW...
Ráadásul elvették a parancsnokok speciális képességeit is ha jól láttam? Régen volt mindnek egyéni skillje (jól emlékszem az egyik parancsnoknak pl +25% védelem volt a toronypáncélra), ami miatt lehetett válogatni köztük, most már ez sincs... Az ingyenes legénységi testreszabhatóság (név/arckép) még mindig pozitívum, a wotban súlyos aranyakat kérnek érte...
A játékosállományról szót sem ejtek, az sem változott semmit, de ez nem a készítők hibája. Orosz MBT-vel 34 tank felderítésével én vagyok a top scout, miközben van bent 2 szaladgáló fos is? 16ezer sebzéssel első vagyok, mögöttem 12ezer a második, a többi 7-5-2ezer... És vereség, mert időlimit... Másik körben 2 kemper hátul, ketten küzdünk, egy AFK, ez volt az 5 fő. Vereség, időlimit... Már a szimpla feladatok egymás utáni végrehajtása is bonyolult volt mindig is sokaknak, de így, hogy még időre is kell csinálni, esélytelen az egész, pingelhetem én a mapot, 3 évesen úgysem értik mi az a négyzet a térképen... Vicc... PvP föl se merült...
Szóval a 0.16 után most a 0.21 is kuka nálam... Pedig a korábban említett hangtalan tank probléma közben megoldódott, mert azóta volt motorhang...
-
Angel1981
veterán
válasz Inc.corp. #13637 üzenetére
Ez nem ilyen egyértelmű ennél a játéknál, mert:
- évekig az OE fejlesztette, akik azért nem 2 fillérért dolgoznak
- a CryEngine hajtja, ami szintén nem két fillér
- az OE már az open béta indulásakor akart steames értékesítést, a válasz betonkeményen "NEM!" volt, az indoklásban meg kb. ennyi szerepelt, hogy "csak". Most már 2 éves, és még mindig nem futtatják steamen, pedig az hozna embereket, az tuti.Összefoglalva: évek óta öntik bele a pénzt, de népszerűsíteni - ami a legtöbb potenciális vásárlót hozná - egyszerűen nem akarják. A Cloud Pirates-t is ki tudja mennyiért kifejlesztették, hogy aztán kevesebb, mint fél évvel az indulása után (amikortól már hozza is a pénzt a projekt, nem csak viszi) lelőjék.
Ezek olyan fokú logikátlanságok, amiket már rég nem lehet józan ésszel magyarázni, hiába, hogy mi csak külsősök vagyunk, és nem látunk bele a dolgaikba - vagy tényleg valami simlisség van a háttérben.Most is minden előzetes értesítés nélkül úgy döntöttek, hogy a kliensen kívüli prémtankokat már csak valós pénzért lehet megvenni (ezek heti ajánlatok) - és aki anno ezért vett aranyat, hogy erre használja?
Ráadásul nevetségesen drágán adják! Garantálom, hogy az egész EU szerveren nem lesz 200 ember, aki megvesz bármit is abból, amit pl. most adnak az újonnan létrehozott Web Shop-ban - komolyan ki felel ott az ilyen döntésekért???
A mai hír, hogy már prémidőt is lehet valós pénzét venni (persze jó rohadt drágán), és ennek kapcsán sokan attól félnek, kicsit jogosan, hogy csak idő kérdése, hogy aranyért már ne lehessen venni - ha ez bekövetkezik, akkor az arany már tényleg csak XP konvertálásra, és terepfestés vásárlásra lesz jó!
Egy csomó olyan döntés, ami a maradék bizalmat is lerombolja a még aktív játékosokban - ezért mondom, hogy itt vagy valami hátsó szándéktól vezérelve tönkre akarják tenni a dolgokat, vagy valami 8 elemit végzett csókos ül a csúcsvezetői székben. -
yodamester10
őstag
Ha esetleg jönne frissítés valaki legyen kedves jelezze ide a fórumba mert 2 hete töröltem a játékot és hátha kap még esélyt. Főleg a Lengyel ha jól emlékszem eladó érdekelne.
-
kesa_hun
csendes tag
válasz yodamester10 #13642 üzenetére
Ok, szólunk. de én is a ruszkit nyomom. az eu az 1 vicc.!!! a pvp halott, a többi meg gyerekes szerintem. A T_62M járgányt a ruszkin ingyen adták itt meg harcolj érte. Ez vicc.
[ Szerkesztve ]
-
_Szasza_
tag
válasz kesa_hun #13643 üzenetére
Gyanús, hogy azért nem adták ingyen és kötötték PVP/Globops - hoz a T62M - et, hogy felpörgessék a PVP - t. És ez sikerült is. Öröm volt játszani a hétvégén, úgy pörgött a PVP. Egyszer sem kellett várnom fél percnél többet, annyian voltak. Ehhez még hozzá jött a 200% credit bónusz is, farmolni is baromi jól lehetett. Minden boostot ellőve, körönként 4 - 500e nettó kredit.
Más.: Nem tudom hajtja-e valaki a Type99 - et, ez valami elmeroggyant beteg jó tank. Nagyon jó mobilitás, jó átütés/sebzés, 6s töltésidő... Rengeteget lehet vele sebezni. Remélem ilyen jó lesz a 9-es 10-es kínai is.
-
scyllarus
veterán
válasz _Szasza_ #13644 üzenetére
Nem sikerült. Szombaton délután, tehát nem elmeroggyant időpontban megpróbáltam, 3 vs 3-at tudott összerakni 1 perc kínlódás után. Ráadásul a szokásos wotos mellékhatás is előjött, a két csapattársamnak sikerült a sebzésem majdnem negyedét összelőni - összesen. Itt fel is adtam.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
_Szasza_
tag
válasz scyllarus #13647 üzenetére
Akkor passz. Én este 9-10 környékén játszottam, akkor pörgött nagyon.
A játékosállomány más tészta. 0 pályaismeret 0 taktika, konkrétan kóválygás van mint fing a gatyában. Már-már megdöbbentő. Olyan szinten ment az agyaggalamb vadászat PVP - ben mint még soha. (És ez ment T10 - ben is) Gyakorlatilag csak a HYPE, RSOP, FOSY klánok játékosai vittek kihívást a meccsekbe.
-
scyllarus
veterán
válasz _Szasza_ #13648 üzenetére
Este lehet, hogy jobban ment, azt már nem próbáltam ki. Ha ennyit szenvedett délután, akkor nem bíztam benne, hogy lényegesen jobb körülmények várhatók este. Pedig lehet, az alapján, amit írtál.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Franky74
tag
válasz _Szasza_ #13648 üzenetére
Hasonlóan lesújtó a tapasztalatom nekem is. 10 PvP játszott meccsből, vasárnap du., 3-at nyertünk!
Ekkor inkább rá is hagytam, hiába a sok játékos, ha össze-vissza mennek, nem fedeznek, nem tudják mit kéne csinálni.
A legutóbbi 120 csatás GO eventben is majd agyvérzést kaptam a játékosállomány "tudás" szintjétől!!
Persze az MM 2.0 is halálra szívat, megvárja hogy a tierben legalább 20-an legyünk, majd bedob 5v5-be!! Folyamatosan az agyhalottak közé sorolt be... Észrevehető volt a két ellentétes csapat közötti különbség, a 14-0, 13-0, 11-0 jól mutatta!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest