- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz myckey #13053 üzenetére
950.000 free xp-m van Optimista vagyok, tartalékoltam, majd kiderül, az új rendszerben mit érdemes kihúzni.
Jöhetnének a francia tankok már."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
myckey
veterán
válasz scyllarus #13054 üzenetére
Jah, nekem is van 2 millió szabad TP, meg még valamennyi apró.
Ládákat nincs erőm kinyitogatni......annyi van.
Meg persze aranka és pár tucat prémium nap is akad.
Meg további apróságok.....
Aztán nem is játszok már hónapok óta rendesen az EU-n.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
wall2
tag
Az update-t miért nem képesek éjjel csinálni reggel 7 óta semmi, nevetséges. Nem csoda, hogy ez a játék is kuka lesz.
-
nemeth989
senior tag
Gondolom nem olvastad az update leírását. Mely szerint egész nap nem lesz szerver.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
csaabz
őstag
válasz Arolotifar #13057 üzenetére
Normális sebességgel tölthető?
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
myckey
veterán
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
válasz PadaVaJ #13064 üzenetére
Oroszon már indul a teszt, asszem.
Meg aztán ez nem akkor horderejű, inkább finomhangolás, ami azért el is kél a kiemelt területeken a járműveknél.
Persze a garázsnak és felhasználói felület módosításnak is örülök! Tetszik.
Szerintem Májusban lehet belőle , EU-n is valami.
[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Nagyon jó
Első indítás a 0.19-el
"Sikertelen hitelesítés,túl sok felhasználó a szerveren" üzenet fogad és kilép. -
_Szasza_
tag
válasz yodamester10 #13066 üzenetére
"túl sok felhasználó a szerveren"
Ezek szerint sokan várták már a 0.19 - et
-
csaabz
őstag
válasz yodamester10 #13066 üzenetére
Szerintem még nem megy a szerver. Majd kb estére rendeződik.
-
_Szasza_
tag
Nah, engem beengedett, örömmel látom, hogy plusz 100 milla kreditem van, arany kb 1500+ azon tankokkal, amivel 1 csatát is gurultam 50+ % - ba ugrottak fejlesztésben (tudom ezeket mind írták a hivatalos lapon) és ami a plusz poén, a garázsomban áll az XM1 prémium is. Ezt az 1 - et nem igazán értem. Lehet vmit elkeffentettek és majd elveszik
Az Armata eddig 3% - on állt, most 62%, minden kifejlesztve Ez így tetszik
Mivel a bradley fullos volt, most szintet lépett, és a sor végén áll, így van 1 potya T9 unlock is
-
yodamester10
őstag
Na egy pár mondatban:
Csak a sphinxet próbáltam mert az a kedvenc vagy volt?Jelenleg csak PVE-ben próbáltam,ami vicc,hogy 495 métert lát jelenleg és az istenért se vágom hogy kell rárakni a nagyobb fejlesztéseket pedig van 560 milla creditem és halvány a nagyobb látótáv stb.Mindenki bespotolja a sphinxet, az atgm-el meg kell állni ha lőni akarsz mint tier 4 ben.Eddig 3 PVE meccsből 1 bukó lett,mert mindenki úgy megy előre mint eddig és a tier 8 -as bredly úgy szed szét mindenkit atgm-el mint a szar.Ha valakinek esetleg lenne egy linkje,ha van ilyen akkor dobjon ide ha lehetséges "új" magyarosításról,mert van ahol igen béna a szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Elég jó kis eksön!
-
scyllarus
veterán
válasz myckey #13072 üzenetére
Jó bizony!
Amit így hirtelen láttam: A Bradley nekem is hozott egy potya T9 tokent. Leo vagy Abrams szerintetek?
A gumikerekes cuccok irányítása nekem jobban tetszik.
A WZ ugye felment egy tiert, nekem is lett valahonnan egy XM1 így két T6-os (na jó, másfél) prémtankot kaptam.
Na jó, megyek is nyomni az eventet."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
myckey
veterán
válasz scyllarus #13073 üzenetére
Ez az Event nagyon kellemes, mert alig kell érte valamit játszani és pvp-pve-global ops. -ban is teljesíthető!
A játékos profilban pedig nagyon jól követhető. ( honlapon ) Igazán szájbarágós.
Egyébként ha minden jól megy, a 0.20 -ban jön a Lords of War is, aktiválják.
A 0.19 -ben pedig a többiek elmondása alapján, érdemes resetelni, mert mindent visszakapsz elég rendesen.
Persze utána lehet egy darabig "kattintgatni" , de jó páran azt mondják, hogy megéri.[ Szerkesztve ]
-
yodamester10
őstag
Azt kell mondjam elég szar lett most a játék.Még a lengedező fűszál is be spotol,az xm1 tier 10 olyan lassan fordul mint egy csiga.Most végig megyek az összes tier 10-en,hogy melyik a favorit,de elnézve mindenki armatázik.Globálon továbbra sincs játékos,a credit amit ad a játék meccs végén az megy egy nagy vicc.
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz myckey #13074 üzenetére
Vitiris szerint meg nem éri meg.
Az MBT-k tényleg lassabban fordulnak, de szerintem ez nem irreális.
Ami zavar, az a rakétázás, kötelező a 3 millás cucc mindenre, különben szétkapnak.
És főleg: iszonyatos fps dropjaim, vannak. A ping normális, de leesik 80-ról 30-ra az fps-em, tiszta wot.
0.18-ban ez csak a GO-ban volt, amúgy 65 alá nem ment, vajsima volt az egész.Viszont még mindig ott a kérdés: mi legyen az első T9: Leo vagy Abrams?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ughhh
senior tag
Jajjj mi történt? Ismét pörög a topic
-
yodamester10
őstag
Hogy legyen pozitívum is
Az új 8-as bmp dragon egész jó lett,gyorsan megvettem az összes új járgányt,majd tesztelem őket. -
Angel1981
veterán
válasz scyllarus #13076 üzenetére
"Jó", akkor nem csak nekem vannak brutál FPS dropjaim - Basilisk-en ezért haltam meg 30 mp után, mert 10 és 60 FPS között ugrált folyamatosan, egyszerűen játszhatatlan volt.
Remélem, orvosolják, mert ez így nagyon gáz - a 0.18-ban ezzel a konfiggal, medium beállításokban soha nem esett 45 alá, és jobbára megvolt a fix 60.Én talán Leo-t vennék, de nekem sem egyszerű a döntés.
Jó játékot mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
ughhh
senior tag
válasz yodamester10 #13081 üzenetére
A Dragon brutál cucc, teszt szerón csak azzal toltam
-
csaabz
őstag
Pár észrevétel:
- nem kaptam annyi kreditet, mint amennyit elvettek azzal, hogy leszerelték a retrofiteket
- a medium PvE csaták kifejezetten nehezek lettek, mert az ellenség visszalő
- az egyik PvE csata (a bányás) szinte megcsinálhatatlan, mert nincs elég idő, a bánya bejáratokat pedig nehéz belőni
- egy kis pozitívum: nem csak az XM-1 -et kaptam meg premiumba, hanem az összes eddigi ajándék prémiumot is, amiket korábban eladtam
- nem lehet kreditért állandó festést venni, csak aranyért
- még egy kis pozitívum: mintha optimalizáltak volna is, kb 5-6 fps-sel több vanhttps://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
_Szasza_
tag
Mentem pár kört én is. Összességében nekem tetszik eddig. Az biztos, hogy van mit szokni/újratanulni. A pályákba is szépen belenyúlkáltak.
Nálam a hang bugzik, konkrétan nincs mozgás közbeni hang. Illetve mintha kicsit szűkmarkúbban adná a kreditet a meccsek végén.
Az abramsaknél kicsit túltolták a gyengepontokat, legalábbis ami az elejét illeti. Egész szép nagy felületen erőlködés nélkül oda vissza átlehet lőni. Az XM1A3 - at is...
PVE hardon a bradley tényleg rommá rakétáz XD
[ Szerkesztve ]
-
octopus666
tag
válasz Inc.corp. #13091 üzenetére
Bizony sokkal többe kerül, az előző verzióban optics mk3 1.800.000 itt 3.000.000 nekem megvan az összes felderítőm.Számolom, igencsak mínuszba jön ki az ember és ez csak egy fajta retrofits. Ellenben a 10-es arty egy B... gép. MBT simán 600-800 bever, könnyű tankokba nem kevesebbet mint 1000 HP mínusz. WOT II.
-
yodamester10
őstag
Jól látom,hogy afv-re már nem lehet 570 méter látótávot tenni vagy én vagyok béna?Eddig ennyi volt a sphinx-en,de most majdnem annyit lát egy mbt mint a sphinx és elég vicces vele szemtől szembe találkozni.kicsit elbaltázták ezt a spot rendszert.
-
gubabela
senior tag
válasz octopus666 #13092 üzenetére
Én is kipróbáltam az artykat, tényleg nagyon jók lettek. A pz2000 lövésenként nyomta az1000 feletti sebzéseket. Mbt hátulját érdemes cèlozni, szemből nem sebez sokat. Viszont nálam előfordult, hogy eltünt az ellenség, hiába volt spoton, minimapon is látszott csak a térkép nézeten nem. Ez valami bug vagy új feature?
[ Szerkesztve ]
-
csaabz
őstag
válasz csaabz #13086 üzenetére
Még egy dolog a kompenzálásról.
Példa: nekem megvolt az amerikai MBT vonalon az összes tank. Minden tankomon volt festés. Ki lett cserélve a tier 9. Megkaptam az újat, de festés nélkül. Ezt minden egyes helyen eljátszották, ahol új tank került be. Szerintem nem kaptam meg az árát egyik festésnek sem.
Ahogy Inc.corp. is említette, a retrofitekre rá fog menni a gatyánk is...
-
myckey
veterán
Biztos ami biztos, én is megléptem a RESET lehetőséget.
- A profilban a statisztikák maradtak.
- Aranyam annyival lett több, amit beáldoztam a festésre.
- Természetesen a prém gépek maradtak- Volt 77 gépem és mellé 2 Millió szabad XP, valamint 194 millió kredit .
-Ebből lett 93 jármű és 1.6 Millió szabad XP, illetve 95 millió kredit. ( A maradt összeg kevés lesz, hogy minden gépet fullosra retrofitezzek. Lóvé igényes, de sztm jobb a mostani rendszer )
Összesen :
2 db. TR10 -( plusz Arty ) , 1 db. TR9 , 2 db TR8 harckocsi nem lett megvásárolva. ( még van egy-egy kisebb tank is, de azok nem igazán említésre méltók ) .
Egy tr 10 gépet leszámítva, minden fullos a fejlesztésekben.Szerintem rendben van a Reset lehetőség.
-
csaabz
őstag
válasz csaabz #13095 üzenetére
+1:
A tier 9-es amcsi mbt, amit kaptam, abba 1-es szintű legénység került, pedig az előzőbe fullosak ültek. Ez igaz a többi ilyen "kicserélt" tankra is. Hosszú idő lesz újra felhúzni őket.
Annak ellenére, hogy eddig inkább negatív dolgokat írtam (leginkább a kompenzációval kapcsolatban) nekem tetszik a patch, remélem a célját eléri és visszatalálnak a játékosok.
-
scyllarus
veterán
válasz _Szasza_ #13098 üzenetére
Pontosan egy hónapod van, az új patchbe történő első belépésedtől számítva.
Igen, akkor marad minden."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
nyulnyulu
senior tag
Nekem reset után:
37millio szabad xp(+apró)
500millió kredit(+apró)
Visszakaptam egy csomó apró prémet,és pluszba a 7 es prém tdt.privátra illik válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest