- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blanky
tag
válasz Kean_Sorbo #14450 üzenetére
Azt hiszem rövidesen élnék ezzel az ajánlattal, mert izgatnak ezek az "öcsívmentek"
-
Kean_Sorbo
őstag
-
McSico
senior tag
Sziasztok!
Melyik önjáró vonalon érdemes elindulni, ahol ütősek a tankok?
Az sem hátrány ha gyorsan el lehet jutni a 9-es vagy 10-es szintig."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
speedmetal
tag
válasz Kean_Sorbo #14450 üzenetére
És hova pozicionáljam magam? Mert a bázisról nem tudok kilőni, ha meg kimegyek a bázisról, akkor nyitott folyosó végéből folyamatosan érkező ellen szétszed.
Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz speedmetal #14456 üzenetére
Kezdetben a megvédendő Merkavától balra a hátsó sarokba. Onnan a három artyt kilehet lőni.
Ha ez megvan, akkor még az udvarban kell maradni addíg, amíg a három tankot, ami balról jelenik meg (az egyik a PZH2000-es), ki nem lövitek.
Majd az udvar bal oldalon lévő kijáratán át egyenesen elmész a szemben lévő pályaszélig, és onnan betudod lőni a teljes területet. Ekkor már lőhető a négy boss, attól függetlenül, hogy még nem voltak felszpotolva.
PLZ-05-öt kell vinni, a négylövetű howitzer ágyúval, mert ez lő magas íven.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz Kean_Sorbo #14457 üzenetére
Tudom hogy csúnya, de így biztos érthető lesz.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
speedmetal
tag
válasz Kean_Sorbo #14457 üzenetére
Köszi! Közben 10 vereség árán én is kitapasztaltam, de ahhoz, hogy nyerjünk is, kell egy olyan csapat, akik kibírják a végéig és nem azzal vannak elfoglalva, hogy miért önjáró löveget vittem be.
Nem, nagyon szép lett! :-)[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz speedmetal #14459 üzenetére
Nem kell mással foglalkozni, én csak jókat nevetek rajtuk.
Nagy előny ha az ember megjegyzi, hogy hol vannak a boss-ok, ami nagyon könnyű mert egy centit sem mozdulnak.
Talán majd másnak akkor segít ez a csodatérkép.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
speedmetal
tag
válasz Kean_Sorbo #14460 üzenetére
Én se foglalkozom velük, de sajnos ők se a feladattal: állandóan elkopnak, pedig már arra is rájöttem, hogy Fedort hogy lehet a bázisra "bezárni". Vagy a csapattársak, vagy az idő fogy el. Eddig 3 boss a rekordom, a negyediket csak megkezdtem. Ketten maradtunk egy heavy-vel, de az idő kevés volt :-(
-
McSico
senior tag
válasz Kean_Sorbo #14455 üzenetére
Köszi az infót.
Azt a pozicionálást kipróbálom. Ha be tudok majd lőni közéjük, akkor kő kövön nem marad.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz McSico #14462 üzenetére
Fontosak a PLZ-05 arty-nál a következők:
- A négylövetű howitzer-rel kell használni.
- Nagyjából mindig a célpont felé kell nézni a tank elejének, így jóval kisebb a hull mozgása.
- Úgy kell vele állni hogy stabil legyen, és az eleje lejjeb legyen mint a hátulja. Kb. a 3-5 fokos szög az ideális. (Ez azért kell, mert így nem esik szét nagyon a célkör.)
- Frejat parancsnoknak.
- És ami nagyon fontos! Ha szpoton van az ellenség akkor nem egyesével lövünk, hanem egyszerre négyet, mert akkor jön ki az ereje (3-5 ezer dmg kijön egy tárból). Ha nincs szpoton akkor meg kell várni, hogy beszűküljön.Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
McSico
senior tag
válasz Kean_Sorbo #14463 üzenetére
Köszi a tanácsokat. Mindenképp kipróbálom, ha meglesz a tank.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
speedmetal
tag
válasz Kean_Sorbo #14460 üzenetére
Mind a négy Boss kilőve, Fedor a bázison, egy karcolás sincs rajta, mindenki életben, 30-40k sebzés fejenként, már csak egy helikopter meg pár ellenséges harckocsi... és lejár az idő :-(
Feladom, nem szenvedek vele tovább.Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz speedmetal #14465 üzenetére
Leírom még egyszer. Akinek kell segítség jöjjön fel a TS-re, és megoldjuk minden baját. Nem kell a klánba belépni, ez nem arról szól. Kapsz a TS-en belépési jogot, teljes értékűen használhatod.
Jókat nevetünk, befogadó társaság vagyunk. Nem pátyolgatunk senkit, úgy kezelünk mindenkit, mintha már rég a csapat tagja lenne. Szóval nálunk nincsenek felesleges "kivagy" meg "mik a szabályok" procedúrák.
Ha meg egy idő után valaki úgy gondolja, hogy mégis belép, akkor a versenyekre és rankedre is tud velünk jönni.[ Szerkesztve ]
-
zolo0525
tag
FACEBOOKBOXBONANZA
FREETHREECRATES[ Szerkesztve ]
-
zolo0525
tag
100 part összeáll,akkor kapod meg végleg.Szerintem megint elhintették a púdert,zsebbenyúlós lesz ez is
Regelj be ide,annyi a dolgod,hogy a "get key" gombot megnyomod és kapsz egy kódot,amit a redem promonál szintén tudsz aktiválni --->> [link]
Prém tankot nem,de a 7 nap prémiumot megkapod.
-
Kean_Sorbo
őstag
NE VEGYEN SENKI LÁDÁT!
Ennyi. Most nincs magyarázat.
-
Kean_Sorbo
őstag
Rezgett a léc rendesen.
Ascod-LT - ReactorVasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
Kean_Sorbo
őstag
-
ughhh
senior tag
válasz Kean_Sorbo #14480 üzenetére
A 1128 MGS szerencsére toronygyűrű dmg kapott, de grat kiemelkedően jó kör volt.
-
Kean_Sorbo
őstag
Köszi. Az volt az a bizonyos léc, de ennyi szerencse kell. Egyébként ez a Sprut (most látom, hogy rosszat írtam az előbb), a Bufford és igen a Ascod kiemelkedően jó tankok. Sok csatát fordítottam már velük, csak türelmesnek kell lenni.
-
ughhh
senior tag
válasz Kean_Sorbo #14484 üzenetére
Replayben parancsnok ki volt? Eric, Juan vagy a gázálarcos csóka? Retrofitek mik voltak?
-
zolo0525
tag
Kompenzáció a chests menüben.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz zolo0525 #14489 üzenetére
Sziasztok!
Most hogy stabil lábakon állunk, úgy döntöttünk, elérkezett az idő a klán bővítésére.
Kipróbáltuk magunkat nemzetközi versenyen is, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy megtudjuk szervezni az adminisztrációval és kommunikációval kapcsolatos összes feladatot.
Viszont a versenyek időpontjai miatt nehéz a csapat kiállítása, és a mostani 15 fős versenyszakasz kevésnek bizonyul.
Ezért szeretnénk új tagokat felvenni. Nincs tudásbeli elvárás, mert ha csapatban játszunk, ott tudjuk kompenzálni, egy esetleg még rutinnal nem rendelkező játékos hiányosságait. Meg ugye minden tanulható.
Ha valaki nem akar veresenyekre járni, akkor is jöhet, mert az összes módot játszuk, és szakaszban jobb "szenvedni". Lehet később ő lesz a legjobb játékosunk, és kedvet kap a megmérettetésre.
Nem kell szégyenlősnek lenni, átlagos egyszerű dolgozó emberek vagyunk, így bárkit szívesen látunk. Nincs ranglista cicaharc. Ha valaki jobb játékos mint mi, annak csak örülünk, hisz azzal is erősebb a klán.Van zártkörű Facebook csoportunk is, ott a nicknevek mögötti embereket is megismerhetitek. Nálunk nincs titok.
TS-t használunk.Ha valaki jönne, akkor nálam jelezheti itt, vagy a játékban (Nergalix vagy Kean_Sorbo).
TS címünk: SLLS.TS3DNS.HU
A TS-t valaki mindig "elkapcsolgatja", így van mikor nem láthatóak a fennlévő tagok. Ezért érdemes várni az előszobában, mert már rutinból nézegetjük a hülyeségünk miatt.[ Szerkesztve ]
-
zolo0525
tag
válasz Kean_Sorbo #14490 üzenetére
4 nap alatt nem igazoltál vissza,köszi...
-
Kean_Sorbo
őstag
Már félek bebenni PvP-be. Egyszer szívrohamot kapok.
-
ughhh
senior tag
ATDU RIP
A HESH skulóba belenyúltak a devek, nincs modul - crew sebzés. Rátoltak 1 sec reloadot, meg némi célzás lassítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest